Trgovačke robne marke
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Samo za vas dvoje, da morete usporedit: količina čokolade leži im na po puta između Kit Kata i Kraševih čokoladnih napolitanki. (Ovo je bitno za podvuć.
) Mliječna čokolada je u pitanju, ona na Milka foru.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Pojma nemam, ja te šećerne table nikad nisam probala. Svi pričaju o tom, kao zamjena za čokoladu u socijalizmu i te fore, al nemam blage kakvo je to.
Sad ce ovo prerasti u raspravu o kvaliteti cokolade...ja sam coko manijak I probam sve gdje.mi.napisu coko, choko I slicno... jeo sam I svinju s cokoladom (nije uopce za zrigat se)...daklem, krasove su mi cokonapolitanke jedinicna mjera za okus kada u cube ubacim jednu, dva puta zagrizem I zatim gutnem mlijeka...e, ta kompozicija, ta skladba za moje nepce mora biti na minimalno krascokonapolitanknom nivou...
Kad iskusam te sparove, donosim ocjenu.
Kad iskusam te sparove, donosim ocjenu.
Amenkarambol » wrote:
Nema do krasevih cokoladnih plus boca mlijeka iz hladnjaka...amen.
Slatko me privlači jedino u kombinaciji s hladnim mlijekom, inače mi uopće ne bi bilo zanimljivo.
Dobro je i tako, al puno je bolje natopit par napolitanki u šalici mlijeka i onda cijelu tako sočnu mljekastu napolitanku strpat u ustakarambol wrote:daklem, krasove su mi cokonapolitanke jedinicna mjera za okus kada u cube ubacim jednu, dva puta zagrizem I zatim gutnem mlijeka...e, ta kompozicija, ta skladba za moje nepce mora biti na minimalno krascokonapolitanknom nivou...
Pa nakon dvije tri tako smazane napolitanke, jedan dugi gutljaj mlijeka
NjahPješčana » wrote:a Koestlin napolitanke?
U stvari i nisam baš ljubitelj napolitanki (većina je preslatka, dobre su mi Kraševe prelivene čokoladom, jer je ta omotana čokolada tamna), ali
-
- Information
-