Trgovačke robne marke

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 26 May 2013, 21:10

Samo za vas dvoje, da morete usporedit: količina čokolade leži im na po puta između Kit Kata i Kraševih čokoladnih napolitanki. (Ovo je bitno za podvuć. :zubo: ) Mliječna čokolada je u pitanju, ona na Milka foru.

ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 26 May 2013, 21:11

Samo za tvoju informaciju, meni Kit Kat previše vuče na šećernu tablu. :čoko-elitist:
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 26 May 2013, 21:14

Pojma nemam, ja te šećerne table nikad nisam probala. Svi pričaju o tom, kao zamjena za čokoladu u socijalizmu i te fore, al nemam blage kakvo je to.
karambol

Post 26 May 2013, 21:21

Sad ce ovo prerasti u raspravu o kvaliteti cokolade...ja sam coko manijak I probam sve gdje.mi.napisu coko, choko I slicno... jeo sam I svinju s cokoladom (nije uopce za zrigat se)...daklem, krasove su mi cokonapolitanke jedinicna mjera za okus kada u cube ubacim jednu, dva puta zagrizem I zatim gutnem mlijeka...e, ta kompozicija, ta skladba za moje nepce mora biti na minimalno krascokonapolitanknom nivou...
Kad iskusam te sparove, donosim ocjenu. :cerek:
Beau

Post 27 May 2013, 09:01

karambol » wrote:
Nema do krasevih cokoladnih plus boca mlijeka iz hladnjaka...amen.
Amen :Pop:

Slatko me privlači jedino u kombinaciji s hladnim mlijekom, inače mi uopće ne bi bilo zanimljivo.
karambol wrote:daklem, krasove su mi cokonapolitanke jedinicna mjera za okus kada u cube ubacim jednu, dva puta zagrizem I zatim gutnem mlijeka...e, ta kompozicija, ta skladba za moje nepce mora biti na minimalno krascokonapolitanknom nivou...
Dobro je i tako, al puno je bolje natopit par napolitanki u šalici mlijeka i onda cijelu tako sočnu mljekastu napolitanku strpat u usta :zvrko:
Pa nakon dvije tri tako smazane napolitanke, jedan dugi gutljaj mlijeka :njam: :D
Pješčana

Post 27 May 2013, 13:44

a Koestlin napolitanke?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
blue
Asgard

Post 28 May 2013, 22:22

Pješčana » wrote:a Koestlin napolitanke?
Njah :zubo:

U stvari i nisam baš ljubitelj napolitanki (većina je preslatka, dobre su mi Kraševe prelivene čokoladom, jer je ta omotana čokolada tamna), ali :mudri: torta napolitana je nešto predobro, preslatko i malo baca na rum, obožavam kad su svježe i hrskave :klopa:
  • Information