Ae, kud nodens tu i ja...a unda » wrote: ..nije mislila na tebe, ali sta sad, pridruzi se..jedan vise manje..
Jel potrošena Jaca za avatar?
Ae, kud nodens tu i ja...a unda » wrote: ..nije mislila na tebe, ali sta sad, pridruzi se..jedan vise manje..
nemanja moj.ex anais » wrote:Naletjeh na jedan tekst pa mi se učinilo da se zgodno uklapa s obzirom da pričamo o fašizmu, demokraciji itd. Zanima me šta mislite.
lako tebi kad si ti brzi. ima onih koji nisu toliko brzi.Pero » wrote: sto ne znaci da se i to puzajuce ne moze prepoznat ako puze ili bas zato jer puze.
Baš me briga, neka pužu, brži sam na dvije noge. Ja sam za pravo svakog puža da puže.![]()
Ova ti je dobra, svaka čast.![]()
Ti si unda transseksualac. Islanđanku uspoređuješ s Thompsonom.![]()
Znam koji je, možeš otići na stranicu Ustavnog suda i pročitati pročišćeni tekst Ustava. Ja sam to učinio i od srca sam se nasmijao kakav fuš tamo stoji. Pročitaj članak 136 do članka 139 i usporedi sa člankom 87. Ko da je cijeli Sabor prilikom donošenja izmjena Ustava prvo otišao na jednu dobru pijanku i poslije nje predsjednik objavio: Tko je za, hik? Dvotrećinska većina, a, hik? Ajmo proglasit! Sami su to skuhali i sad neka kusaju.
Za široko obćinstvo, Hitler je prvo malo užgao Reichstag (nikad dokazano), pa optužio komuniste, pa sve komunističke zastupnike potrpao u zatvor, pa su jedino socijaldemokrati bili protiv. Pa je poslije i njih potrpao u Dachau.
Mene čudi kako ti trzaš na fašizam, a ne trzaš na to kako se upotrebljavaju novci koje ti, valjda svaki mjesec ko i ja, plaćaš državi, gradu, elektri, vodovodu, čistoći itd.
bezveze. nema tu nikakvih teorija. tu se ima samo gledat i vjerovat svojim ocima, a ne tudjim. ti nakon dvasjt godina ove neke demokracije, pun ti je kufer teorije zavjera?Pero » wrote:Pun mi je kufer teorija zavjere. Evo još jedne - vid teoriju zavjere za raspisivanje izbora tako da drugi krug (za kojeg su svi znali da će biti za većinu načelničkih i gradonačelničkih mjesta), padne u vikend nakon Tijelova, za kojeg svi koji mogu spajaju i idu negdje - kući, rodbini, vikendici od staraca. Eto. Zavjerenik.
MightyMe » wrote:Zašto bi brak bio zajednica samo dvoje ljudi?
I zašto baš ljudi? Ne uskraćujemo li time prava nekome da se vjenča s nekim drugim oblikom (inteligentnog) života kojeg još trebamo otkriti/izumiti?
..a sta cemo sa mormonima npr?MightyMe » wrote:Kako nije? Svi govore o zajednici dvoje ljudi.
Iako vidin na šta ciljaš, mora san napisat inteligentnih jer bi svima pala napamet usporedba homopederstva sa zoofilijom, a to ne promičem. Iako, ljubav nema granica, šta ne?
ne znam. to treba njih pitat. ono sto je vaznije je, jel ti mislis da je to brak?MightyMe » wrote:Pa o tome ja i govorin. Ako još to prakticiraju() ona su njihova prava ugrožena. I nitko se ne buni za njih.
Nisan ja to stavlja.
Koliko san skužija, uopće nije važno šta neko misli šta je brak i koliko ljudi dijeli slično mišljenje, važno je to da su prava svih koji ne upadaju u trenutnu definiciju braka ugrožena.
Nisan stavija, nisan ni skinija, a nije me ni briga.nisi stavija, ali nisi ni skinija..
cukunu, nikad nes nasucit. brak je ono sto crkva kaze.MightyMe » wrote: Koliko san skužija, uopće nije važno šta neko misli šta je brak i koliko ljudi dijeli slično mišljenje, važno je to da su prava svih koji ne upadaju u trenutnu definiciju braka ugrožena.
Nisan stavija, nisan ni skinija, a nije me ni briga.
Ma ne trebamo ništa otkriti ni izumiti. Zapravo, ako trebamo, kad otkrijemo, izumimo, onda ćemo prilagođavati Ustav i zakone.MightyMe » wrote:Zašto bi brak bio zajednica samo dvoje ljudi?
I zašto baš ljudi? Ne uskraćujemo li time prava nekome da se vjenča s nekim drugim oblikom (inteligentnog) života kojeg još trebamo otkriti/izumiti?
khm...MightyMe » wrote:Kako nije? Svi govore o zajednici dvoje ljudi.
Iako vidin na šta ciljaš, mora san napisat inteligentnih jer bi svima pala napamet usporedba homopederstva sa zoofilijom, a to ne promičem. Iako, ljubav nema granica, šta ne?
Ajd još jednom, ozbiljno. Jedno je imat mišljenje, druge je natezat ga preko krajnjih granica mogućeg.MightyMe » wrote:Kako nije? Svi govore o zajednici dvoje ljudi.
A znaju li protivnici?blaze » wrote: odlično! ja cijelo vrijeme tvrdim da inicijatori i pobornici referenduma to također ne znaju
To je samo jedan korak, ne biti opsjednut seksom - drugi korak je prihvaćati onog tko jest... npr. muža/dečka/whateveryouwannacallit itd.
Masha Gessen, iako ne vidim po čemu je to zaključila... za mene i Dana Savagea je očito, doduše...Margarita » wrote: Koja ona?
A što misliš o brakovima od n članova (gdje je n>2) ili o brakovima bliskih srodnika?blue » wrote:Ajd još jednom, ozbiljno. Jedno je imat mišljenje, druge je natezat ga preko krajnjih granica mogućeg.
Svaki brak (u civiliziranim državama) je zajednica, u pravilu, odraslih ljudi koji u taj ugovor potpisuju sporazumno. Brijem da se muuuuu, beeeee i kokodak ne može smatrati potvrdom
Tea Tree » wrote:Ma ne trebamo ništa otkriti ni izumiti. Zapravo, ako trebamo, kad otkrijemo, izumimo, onda ćemo prilagođavati Ustav i zakone.
Do tada se treba izboriti za brak s poznatim nam oblicima inteligentnog života.
..e, i? u cemu je problem?nodens » wrote: Dakle, poanta je normalizacija homoseksualnosti,..
Ako se odrasli sporazumni ljudi u odnosu 1:1 ili 1:n žele vjenčati - oknodens » wrote: A što misliš o brakovima od n članova (gdje je n>2) ili o brakovima bliskih srodnika?Očito se u tom slučaju može raditi o inteligentnim i sporazumnim *ljudima*, zar ne?
blue » wrote: Ajd još jednom, ozbiljno. Jedno je imat mišljenje, druge je natezat ga preko krajnjih granica mogućeg.
Svaki brak (u civiliziranim državama) je zajednica, u pravilu, odraslih ljudi koji u taj ugovor potpisuju sporazumno. Brijem da se muuuuu, beeeee i kokodak ne može smatrati potvrdom
Users browsing this forum: ClaudeBot and 4 guests