ex anais » wrote:Partnerske.
Negdje sam jednom pročitala o nekoj starici koja je doživjela sto i neku i rekla je da je doživjela toliko puno jer se nije nervirala oko muškaraca. Djevica je.

:nodens alert:
Rijetko čujem sretne ljubavne priče. Možda zato jer ljudi o tome ne pričaju. Možda jer sam previše na forumima.
Pa sta imas puno pricat o tome kako ti je dobro i supac ili vec nesto sto bi bilo pozitivno. Ljudi ionako ne vole obicne, mirne , rutinizirane stvari...mislim, ne vole ih citat, zivit im na taj nacin je vec manje mrsko.
Tako da imam dojam da je tih mirnih prica ne malo okolo nas ,ali su tihe i necujne pa se cini da ih nema. Ove druge su glasne pa samim time uocljive.
Na forum se ljudi ionako dodju najvise zalit, nekad sam znala pratiti drame sad mi se vise nece.
Ali nisam otvorila upoce onu temu di hvalimo svoje veze.
Ova sto je dugo zivjela radi nezivciranja oko muskih....pa takav je tip, em joj muski ocito nisu bili mili, em je dugozivuca.
Da je samo do nezivciranja s muskima, casne bi dugo zivile.
One koje znam u RL, to je uglavnom više praktična odluka i settling jer je vrijeme, jer su srednje dvadesete, rane tridesete itd.
Ostalo što čujem su uvijek neka previranja, patnje uz izliku "jednom se živi" i šta sve već ne da bi čovjek opravdao da ga netko tretira kao piece of shit.
Biste li mogli/htjeli tako proživjeti život?
sta fali prakticnoj odluci, bez obzira radilo se o uparivanju bez gromova ili otsajanju samim na vjetrometni jer strela ljubavna nikako da pukne u nas?
Moji su se baka i djed zenili tako...prakticno, rodbina jedna imla slobodnu curu, druga decka i upoznalo ih, nakon dva mjeseca bila svadba i prozivjeli 60 godina skupa.
Bez tuce, svadja i tretiranja jedno drugog bez postovanja.
A i to tretiranje kao komad dreka, to isto zna ovisiti o tome kako tko gleda na neke stvari.
Moje iskustvo partnerstva je dobro, rekla bih cak jako dobro ako ne zvuci pretjeranosamohvalisajuce.
A da na forumu pisem kako to izgleda, one male sitne svakodnevne stvari, sigurna sam da bi se naslo onih koji bi vidjeli hrpu govana koju ja ne da ne vidim, nego niti njusim niti osjecam.
Ili moj muz, svejedno.
Tako da....partnerstvo je lijepo.