Zato što se ne raspravlja o tuđem vešu.ex anais » wrote:Zašto je moja tema Karl Jozef Franjo zatvorena?
Komentari na rad foruma
To nije odgovor. Oću argumentiran odgovor o Karovoj temi. Zašto te plaćaju ovdje?MightyMe » wrote: Evo odgovor administratora.
Da je ovo napisao običan korisnik ovo bi bilo vrijeđanje korisnika, grubo vrijeđanje s prijetećim tonom na kraju i smatram to nedopustivim za jednog administratora makar malog i makar malog foruma. Zahtijevam očitovanje vlasnika.MightyMe » wrote:Nego šta je nego odgovor. I nećeš mi ti govorit kakve ću odgovore pisat. Ščula?
Da joj to nekako u potpis instaliran?Karl Jozef » wrote:
ex anais wrote:
Da je ovo napisao običan korisnik ovo bi bilo vrijeđanje korisnika, grubo vrijeđanje s prijetećim tonom na kraju i smatram to nedopustivim za jednog administratora makar malog i makar malog foruma. Zahtijevam očitovanje vlasnika.
SAmo probaj!
Dole s njim! Jel vi ovo vidite, ljudi moji? Koja bahatost!
Začepio oči, uši i usta. :tri anderlona:ex anais » wrote:
Da je ovo napisao običan korisnik ovo bi bilo vrijeđanje korisnika, grubo vrijeđanje s prijetećim tonom na kraju i smatram to nedopustivim za jednog administratora makar malog i makar malog foruma. Zahtijevam očitovanje vlasnika.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
ko ju je uopće i postavio...Zekoslawa » wrote:Smijenimo Zekoslawu!
'if you fall, i'll be there' (floor)
Kad nisam ulogirana i kliknem nešto sa naslovnice (dakle, ovo "vidi zadnji post") odvede me na početak topica
Kad sam ulogirana i kliknem to isto me ne odvede na zadnji post, nego na zadnji koji sam pročitala, znači tamo gdje sam stala zadnji put.
Ako nemam nepročitanih, odvede me na vrh zadnje stranice.
Ja bih da me ta strelica "vidi zadnji post" odvede na zadnji post i kad sam ulogirana i kad nisam
Ako je to moguće vratiti na staro.
I ako se ostali slažu. Jer ne znam, možda je većini bolje ovako kako je sada
Fala =)
Kad sam ulogirana i kliknem to isto me ne odvede na zadnji post, nego na zadnji koji sam pročitala, znači tamo gdje sam stala zadnji put.
Ako nemam nepročitanih, odvede me na vrh zadnje stranice.
Ja bih da me ta strelica "vidi zadnji post" odvede na zadnji post i kad sam ulogirana i kad nisam
I ako se ostali slažu. Jer ne znam, možda je većini bolje ovako kako je sada
Fala =)
A što ne može da npr. strelica radi kako radi, a da kad se klikne na naslov topica vodi na zadnji post ili obrnuto?
EDIT:
Sada klik na ime topica baca na prvi post, a mislim da taj plugin ima opciju da se odabere hoće li bacati na prvi ili zadnji post.
EDIT:
Sada klik na ime topica baca na prvi post, a mislim da taj plugin ima opciju da se odabere hoće li bacati na prvi ili zadnji post.
-
- Information
-