Gutam s guštom, jebeš ananas!
jevgenija » wrote: i znaš šta još?
ono tanko meseko od zeke, što ide od rebaraca preko trbuha. Ne znam kak se to zove, al je najfinije ikad.
špekovani zeko!
Zečji flam. Nije loše ali je janjeći bolji. Znam da je izraz flam za teletinu ali ga koristim anatomskom analogijom.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
jok, danas ću mu dat nogu.
Od srijede čekam da mu dam nogu. Mrzim napucavat ljude telefonom.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 863 times
- Been thanked: 1653 times
Potpisi su za budale.
..a stvarno si koza. bidan covik.jevgenija » wrote: jok, danas ću mu dat nogu.
![]()
a oce li bit oprostajnog?
Ne.
- Stitch
- Head Honcho
Ne pravi se luda, nisam te to pitao.jevgenija » wrote:pa nekako nije fer. ak smo se mogli jebat lajv, onda mu lajv mogu i javit da više nećemo.
Potpisi su za budale.
nisi izdrzala. damn.jevgenija » wrote: jok, danas ću mu dat nogu.
![]()
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
ja se u životu nisam pravila luda.
niti sam morala.
izražavaj se precizno, molim
A imam razloge. Kao.
Zapravo, da sam do sad bila s normalnim dečkima, ovo bi bio prilično dobar razlog, taj koji imam, ali nakon svih psihopata, nekako mi izgleda nefer prema ovom jadničku napucat ga zbog nečeg što nije psihopatski. ili bar sasvim psihopatski
- Stitch
- Head Honcho
Okej. Zašto ćeš mu dati nogu? Izražavaj se precizno, molim. 
Potpisi su za budale.
zato što mi nikad ne javi na vrijeme kad će doći/biti slobodan, i zato što misli da sam bolja od njega, pa me pokušava držati na lancu na način da me drži u neizvjesnosti na jedini način koji zna.
meni to kvari živce, probavu, planiranje tjedna i ostatak života. I nije mi zadovoljstvo provoditi vrijeme s ljudima koji se igraju takvih igrica. Dosadno, nepotrebno, štetno.
nadam se da je bilo dovoljno precizno
meni to kvari živce, probavu, planiranje tjedna i ostatak života. I nije mi zadovoljstvo provoditi vrijeme s ljudima koji se igraju takvih igrica. Dosadno, nepotrebno, štetno.
..pa, ustvari, kad se gleda nekako drugacije..bolje mozda da ga ostavis. usrecit ces mozda covjeka.jevgenija » wrote: A imam razloge. Kao.
![]()
Zapravo, da sam do sad bila s normalnim dečkima, ovo bi bio prilično dobar razlog, taj koji imam, ali nakon svih psihopata, nekako mi izgleda nefer prema ovom jadničku napucat ga zbog nečeg što nije psihopatski. ili bar sasvim psihopatski
ne možda. JAMAČNO!!! Sad samo trebam naći načina da to i njemu objasnim..a unda » wrote: ..pa, ustvari, kad se gleda nekako drugacije..bolje mozda da ga ostavis. usrecit ces mozda covjeka.
je, ali nas tvoja intima ne zanima.jevgenija » wrote:zato što mi nikad ne javi na vrijeme kad će doći/biti slobodan, i zato što misli da sam bolja od njega, pa me pokušava držati na lancu na način da me drži u neizvjesnosti na jedini način koji zna.
ukratko, radi se o sekxu, jel tako tako je..
..oprostajni, nema druge.jevgenija » wrote: ne možda. JAMAČNO!!! Sad samo trebam naći načina da to i njemu objasnim
to je jedino što štima.
ako ne zaspim dok ga dočekam, jer ne zna javit kad će doć...
onda ne znam jel štima, jer spavam
Čekanje satima mi je inače omiljena aktivnost. Za popizdit od sreće
aj ti dođi ostavit ovog namjesto mene, a ja odo pit van?ex_anais » wrote:Poše, otkad nisam nekog ostavljala.:nostalgija:
Predaleko sam. Ali mogu telefonski?jevgenija » wrote: aj ti dođi ostavit ovog namjesto mene, a ja odo pit van?
..a i neces duze jos vrijeme, kako izgleda posvemusudeci..ex_anais » wrote:Poše, otkad nisam nekog ostavljala.:nostalgija:
..nek mu ponudi ona oprostajni?jevgenija » wrote: aj ti dođi ostavit ovog namjesto mene, a ja odo pit van?
-
- Information
-