Komentari na rad foruma
Ima, al plugin zajebaje tako šta ga uopće ne vidin u admincp-u, a triba bi.Karl Jozef » wrote:A što ne može da npr. strelica radi kako radi, a da kad se klikne na naslov topica vodi na zadnji post ili obrnuto?
EDIT:
Sada klik na ime topica baca na prvi post, a mislim da taj plugin ima opciju da se odabere hoće li bacati na prvi ili zadnji post.
Mislim da je dobro ovako kako jest. Ako želiš vidjeti zadnji post u temi, jednostavno klikni ikonu zadnje stranice pokraj naslova teme.elma » wrote:Kad nisam ulogirana i kliknem nešto sa naslovnice (dakle, ovo "vidi zadnji post") odvede me na početak topica
Kad sam ulogirana i kliknem to isto me ne odvede na zadnji post, nego na zadnji koji sam pročitala, znači tamo gdje sam stala zadnji put.
Ako nemam nepročitanih, odvede me na vrh zadnje stranice.
Ja bih da me ta strelica "vidi zadnji post" odvede na zadnji post i kad sam ulogirana i kad nisamAko je to moguće vratiti na staro.
I ako se ostali slažu. Jer ne znam, možda je većini bolje ovako kako je sada![]()
Fala =)
Nije li logično da klik naslova otvara prvu stranicu teme? primjerice, kliknem temu s više stranica koju nikad nisam otvorio i baci me na zadnji post. Zašto?Karl Jozef » wrote:A što ne može da npr. strelica radi kako radi, a da kad se klikne na naslov topica vodi na zadnji post ili obrnuto?
EDIT:
Sada klik na ime topica baca na prvi post, a mislim da taj plugin ima opciju da se odabere hoće li bacati na prvi ili zadnji post.
Pa je ali s time se povećao, barem meni broj klikova za 50% i više. Minimalno dva klika i skrolanje treba da se dođe do zadnjeg posta kad se nije logirano.judolino » wrote: Nije li logično da klik naslova otvara prvu stranicu teme? primjerice, kliknem temu s više stranica koju nikad nisam otvorio i baci me na zadnji post. Zašto?
OK rješenje je sljedeće (slušaj elma
Pazi da ne dobiješ bruh od silnih napora...Karl Jozef » wrote: Pa je ali s time se povećao, barem meni broj klikova za 50% i više. Minimalno dva klika i skrolanje treba da se dođe do zadnjeg posta kad se nije logirano.
A zakaj se ne bi logiral? Ja sam logiran konstantno.
Aj super, hvala na rješenju!OK rješenje je sljedeće (slušaj elma) umjesto naslovne stranice, u bookmarks se stavi ovaj link, pa onda strelica radi što je i prije radila, al' se ne vidi početna stranica.
Oću.judolino » wrote: Pazi da ne dobiješ bruh od silnih napora...
Ugasi me nakon nekog vremena.A zakaj se ne bi logiral? Ja sam logiran konstantno.
Dobro, zar nije bolje imati preglednost dok si logiran i ne propuštati postove, a to mi se dešavalo kad je bilo na zadnjem postu i ne vidim nikakvu prednost toga da moram skrolati unazad nego biti komotan kad si nelogiran... ja sam i na onom forumu navikla da kad sam nelogirana nemam iste mogućnosti kao kad sam logirana. A otežati si dok si logiran samo zato da bi neulogiran mogao imati nekakvu minimalnu prednost je meni osobno glupo.
No kako želite.
No kako želite.
Ne.ex anais » wrote:Majti, što si petljao po ovim postovima, naime, ne ide mi na prvi nepročitani post nego mi se dvaput danas desilo da ode na postove koje sam već pročitala, ono na neku sredinu, ni vamo ni tamo. Jesi dirao nešto?
Ovo nisam nikad u životu vidjela.Karl Jozef » wrote:Tako je na svim temama.ali ako ti je ovo početna stranica bacat će te za zadnji post.
Nemalo sam se iznenadila, gledam što je uopće na ekranu.
Hvala.
-
- Information
-