..ako je potrebno, zamisli ga jos boljim. ali nije uopce tako rijetko da je zivot bolji nego sto ga zamisljamo. ili barem manje sranje. mozda treba prestat zamisljat?elma » wrote:Kako si oprostiti? Kako se pomiriti s tim da zivot nije onakav kakvim si ga zamisljao, a za vecinu si sam kriv?
Psihokauč - upomoć!!!!
Da. Recimo ovo moje dno života je nečiji svakodnevni doručak...a unda » wrote: ..ako je potrebno, zamisli ga jos boljim. ali nije uopce tako rijetko da je zivot bolji nego sto ga zamisljamo. ili barem manje sranje. mozda treba prestat zamisljat?
Hoće.elma » wrote:Hoće li me pratiti i za cca 10 godina, čak i ako budem bolje radila?
Ono, svi bi si nešto opraštali. I svi bi htjeli da im drugi nešto oproste. Nema, zasrali ste, zasrala sam, i to je tako, nema popravka.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
..a sad joj jos i trisku opali.Margarita » wrote: Hoće.
Ono, svi bi si nešto opraštali. I svi bi htjeli da im drugi nešto oproste. Nema, zasrali ste, zasrala sam, i to je tako, nema popravka.
ElliQuinn » wrote:Danas sam jednostavno loše.
i ja sam se danas osjećala jako loše.
al je onda nešto čega sam se jako bojala prošlo veri gud, pa sam sad bolje.
eh, još da nemam bad har day..pffff
Sve me boli i užasno sam pospana i tako već par dana. Mislim da mi je to na psihosomatskoj bazi. Užasno mi se riga od svega. Nemam snage ni za šta i ni za koga i ne otvaram poruke i onda se osjećam krivom. A kud me baš nađu svi kad nisam ok.
Zadnji put sam se ovako osjećala prije nego sam se zapravo razboljela. Samo mi to još fali. Ali sve je to psiha. Iscijediš se i bok.
Zadnji put sam se ovako osjećala prije nego sam se zapravo razboljela. Samo mi to još fali. Ali sve je to psiha. Iscijediš se i bok.
..sta si jela..kako jedes zadnjih dana?ex anais » wrote:Sve me boli i užasno sam pospana i tako već par dana. Mislim da mi je to na psihosomatskoj bazi. Užasno mi se riga od svega. Nemam snage ni za šta i ni za koga i ne otvaram poruke i onda se osjećam krivom. A kud me baš nađu svi kad nisam ok.
najprije to rijesimo, pa cemo onda o psisi..
Ma nem ato veze s jelom. Možda je pms, tj. sigurno jest, ali malo žešći. Sutra bi trebalo leć nešto para, al nije to do toga, znam da nije. Naspavam se i onda se opet skokljam leć popodne i boli me svaki mišić i mučno mi i koješta. To meni zna doć kad mi se sve u životu smuči, I guess...a unda » wrote: ..sta si jela..kako jedes zadnjih dana?![]()
najprije to rijesimo, pa cemo onda o psisi..
..dekle, nisi odgovorila. ok.ex anais » wrote:
Ma nem ato veze s jelom. Možda je pms, tj. sigurno jest, ali malo žešći. Sutra bi trebalo leć nešto para, al nije to do toga, znam da nije. Naspavam se i onda se opet skokljam leć popodne i boli me svaki mišić i mučno mi i koješta. To meni zna doć kad mi se sve u životu smuči, I guess.
A jebalo te jelo. Šta ja znam, jučer sam našla neki krompir i pofrigala i one pahuljice. Danas sam pojela sendvič s parizerom. Znala sam ja ne jest danima jer bih zaboravila jest pa sam bila puna energije...a unda » wrote: ..dekle, nisi odgovorila. ok.
to ti mislis da si bila puna energije. preporucam ti da probas ne jest deset dana, to ti je super za punjenje baterija i za cuvanje zdravlja, to odbija sve bolesti, narocito u proljece..ex anais » wrote:
A jebalo te jelo. Šta ja znam, jučer sam našla neki krompir i pofrigala i one pahuljice. Danas sam pojela sendvič s parizerom. Znala sam ja ne jest danima jer bih zaboravila jest pa sam bila puna energije.
Pa kako mislim kad sam išla vani, družila se s ljudima, ništa me nije boljelo, a znala bih zaista ne jest skoro ništa...a unda » wrote: to ti mislis da si bila puna energije. preporucam ti da probas ne jest deset dana, to ti je super za punjenje baterija i za cuvanje zdravlja, to odbija sve bolesti, narocito u proljece..
I nije proljeće nego ljeto. Ne znam, nesnosno me bole noge i leđa, to je pms u nekom stravičnom obliku. Popila bih tabletu, ali će mi doć muka.
A jebo i mene, ne mogu si ja sad ovo priuštit.
Dobro, aj da pretppostavimo i da jest riječ o jelu, iako ja ne vjerujem, kako se najbrže oporavlja od ovog, šta uzet?
..za pocetak, bilo sto, ali redovno. dorucak, marenda, rucak, vecera..ex anais » wrote:
Pa kako mislim kad sam išla vani, družila se s ljudima, ništa me nije boljelo, a znala bih zaista ne jest skoro ništa.![]()
I nije proljeće nego ljeto. Ne znam, nesnosno me bole noge i leđa, to je pms u nekom stravičnom obliku. Popila bih tabletu, ali će mi doć muka.
A jebo i mene, ne mogu si ja sad ovo priuštit.![]()
Dobro, aj da pretppostavimo i da jest riječ o jelu, iako ja ne vjerujem, kako se najbrže oporavlja od ovog, šta uzet?
Ti misliš da je sve do žderila...a unda » wrote: ..za pocetak, bilo sto, ali redovno. dorucak, marenda, rucak, vecera..
..ne bas i ne samo. mislim da je i do reda. kolko puta moram ponovit da je jos od antike poznata povezanost zeludca i psihe..
Aj dobro. A šta ću s ovim bolovima.....a unda » wrote: ..ne bas i ne samo. mislim da je i do reda. kolko puta moram ponovit da je jos od antike poznata povezanost zeludca i psihe..
..ne, ostat ces za sime.ex anais » wrote:
Aj dobro. A šta ću s ovim bolovima...Ne znam koji mi je k, ovo mi se još nije desilo. Crć ću možda.
..ne znam sto ces sa bolovima. izgleda da ti bolje znas uzrok nego ja. ako te ti bolovi toliko muce, i ako pretpostvaljas da znas uzrok, da znas svoj govor bolova, onda mislim da je manje zlo da uzmes nesto protiv bolova, nesto za sto znas da ti pomaze..
ovako ces se dodatno iscrpit, iznurit, neces spavat, cjelokupna slika ce biti gora, trpit ces bezveze, tj vise ces mozda izgubit nego dobit, vjerojatno ces vec iscrpljena i onako uzet poslije nesto protiv bolova, pa onda mozda bolje prije.
napravi neki sad caj, smjesti se u najugodniji polozaj, kad te najmanje boli, pokusaj se nekako opustit, uzet nesto protiv tih bolova i pokusaj zaspat.
mislim, ne znam sto ti drugo rec.. aj na hitnu? mozda pomogne malo paznje?
Dobro ti kaže Unda. Nađi neki položaj, popij nešto suprotivo bolovima i misli lijepe misli. Misli na nas koji mislimo na tebe. Eto.ex anais » wrote:Još nisam čula da netko ide na hitnu jer mu fali pažnje.Meni je to trauma ić na hitnu, šta ti je.
A valjda će bit bolje.
Da pažnje. Samo mene čekaju da mi daju pažnje.![]()
Meni je super kad hitna dođe meni. To su mladi dečki i cure, tek završili, nemaju blage veze ali se trude. Ono, izmjere ti sve što im padne na pamet. I ozbiljno su zabrinuti, nisu još oguglali ko ovi stari doktori. Imaju još uvijek fiks ideju da bi ti trebali nekako pomoći.ex anais » wrote:Još nisam čula da netko ide na hitnu jer mu fali pažnje.Meni je to trauma ić na hitnu, šta ti je.
A valjda će bit bolje.
Da pažnje. Samo mene čekaju da mi daju pažnje.![]()
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
-
- Information
-