Kako je unda riješio problem trkeljaških usidjelica...
Sitila sam se te tvoje rečenice kad sam ovo postavljala.Zekoslawa » wrote:Moš ti iz Zadra, al neće Zadar iz tebe.
Zlo jedno.MightyMe » wrote:Ne.
Unda će nam biti kum, tek da znaš.
Zekoslawa wrote:Koji ti je vrag, misliš da će te lokalpatriotizam udati?![]()
Onda ožeži, šta se suzdržavaš. Evo:
Evo, ženite je.
Mirko Radovanac 9 months ago
Molim nekoga iz divne grupe Riva, ako ovo gleda, da mi odgovori da li postoji spot koji ste snimili na Divcibarama, kod Valjeva, pre 20-ak godina. Tada ste se vozili u mom Citroenu iz 1934 godine. Ako imate spot, bio bih vam zahvalan.
Mirko Radovanac, mradovanac@gmail.com
Ovo je tako tužno. Jadan stari.
Molim nekoga iz divne grupe Riva, ako ovo gleda, da mi odgovori da li postoji spot koji ste snimili na Divcibarama, kod Valjeva, pre 20-ak godina. Tada ste se vozili u mom Citroenu iz 1934 godine. Ako imate spot, bio bih vam zahvalan.
Mirko Radovanac, mradovanac@gmail.com
Ovo je tako tužno. Jadan stari.
Ne žele ostat bez dvorskih luda.Zekoslawa » wrote:Ne vidim zašto je njemu i forumu u interesu da se ne udamo.
Ja hoću, za vas ne znamex anais » wrote:Misliš li da ćemo se ikad udat?
Zabavni ste, sve mi je smiješno, osjećam se napušeno
Cameleon969 6 months ago
Sjećam se te pjesme.., i nekih davnih dana tih divnih osamdesetih..rano ujutro probudivši se, na praksu mislim
..moja baka je već bila budna
.. i slušala Radio Zagreb mislim, al ne znam koji program, sjećam se da mi se nije išlo baš i da bi se najradije vratio u krevet
al ta prekrasna pjesma uljepšavala mi je jutro..hm i nekako me činila malo sjetnim ne znam, taj glas...a možda sam samo bio zaljubljen i eto znala me raznježiti
..gdje je otišlo to vrijeme...

Sjećam se te pjesme.., i nekih davnih dana tih divnih osamdesetih..rano ujutro probudivši se, na praksu mislim
-
- Information
-