Stvarno ti nema premca. ĆAO.Whereabout » wrote:
Vrlo lijep edit.
..schmokljane, evo sidi tu do nas..
-
Whereabout
Misliš, ja sam ti tu bezobraznu ideju ubacila u edit?ex anais » wrote:
Stvarno ti nema premca. ĆAO.
.
..sta? pa pricam s euklidom, ko je kriv, ko ce bit kriv, govorim o citavom pdfu, mene detalji ne zanimaju, ja sam samo malo udahnuo psiholgiji zivot tamo..poslije je taj pdf nastavio zivjet sam, zazivio je..otisao u svijet.ex anais » wrote:Aj unda nemoj.
Ili ako ti se da, napravi neku zgodnu plahtu di me demoniziraš. Ja sam ipak ovdje danas došla napraviti kaos, a nisam dovoljno suptilna ni lukava da to napravim i ispadnem nevina.
Ispričajte me, idem si povratiti u usta. Ne mogu opisati koliko mi se ovo danas zgadilo, opisati. Ali bar sad mi je sve jasno.
Eto. Moja zadnja. Jada.
mislim, kao da ja ne znam kako je taj pdf nastao.. ima sve u arhivi..
Želiš reći da nisi u stanju pozvati se na moju nespretnost što sam slučajno rekla Psihokauč umjesto Psihologija i uređivati umjesto izdvojiti teme i izokrenuti to? Sumnjam, čisto sumnjam. Tako da sam se sad osigurala ako ti ikad padne na pamet da tako nešto prikažeš kao moje prisvajanje tvog naziva jer mi to NE PADA NA PAMET. I ispričavam se što nisam pazila pri odabiru riječi tako da eto, ako i budeš htjela podmetati mi, ovo je dokaz da ti ništa nisam htjela prisvojiti s obzirom da si se pozvala na to da ne spominjem tvoj naziv.Whereabout » wrote:
Misliš, ja sam ti tu bezobraznu ideju ubacila u edit?
Jesi završila?
Ex 
Koliko sam te uspjela upoznati do sada, nekako se bojim da se neces vratiti kad jednom odes
Ako napravimo neki novi forum hoces pisati?
Iskreno sumnjam da je i mene netko prozivao, ali u slucaju da je, mogu samo reci da se nisam oglasila na temi na pzk-u jer me nije pretjerano briga. Ja na fhr radim svoj posao i za ostale podforume nemam nimalo vremena i ne znam sto se dogada ma njima.
Pzk preletim povremeno, uglavnom da vidim da li se netko zali na moje moderiranje. I to je sve
Ex, znam da ti nece znaciti previse ako te kolektivno pocnemo nagovarati da ostanes, ali cemu odlazak? Zasto bi ti na kraju trebala prestati pisati? Nadam se da to nije tvoja konacna odluka
Koliko sam te uspjela upoznati do sada, nekako se bojim da se neces vratiti kad jednom odes
Iskreno sumnjam da je i mene netko prozivao, ali u slucaju da je, mogu samo reci da se nisam oglasila na temi na pzk-u jer me nije pretjerano briga. Ja na fhr radim svoj posao i za ostale podforume nemam nimalo vremena i ne znam sto se dogada ma njima.
Pzk preletim povremeno, uglavnom da vidim da li se netko zali na moje moderiranje. I to je sve
Ex, znam da ti nece znaciti previse ako te kolektivno pocnemo nagovarati da ostanes, ali cemu odlazak? Zasto bi ti na kraju trebala prestati pisati? Nadam se da to nije tvoja konacna odluka
Desire makes slaves out of kings.
-
Whereabout
Onda spomeni i Whatevera...a unda » wrote: ..sta? pa pricam s euklidom, ko je kriv, ko ce bit kriv, govorim o citavom pdfu, mene detalji ne zanimaju, ja sam samo malo udahnuo psiholgiji zivot tamo..poslije je taj pdf nastavio zivjet sam, zazivio je..otisao u svijet.
mislim, kao da ja ne znam kako je taj pdf nastao.. ima sve u arhivi..
.
Zato jer sam hipersenzibilna tuka. I ne sjeda mi dobro kad me se demonizira samo zato što sam po petstoti put pokušala apelirati da se prestane prozivati ljude oko pžk-a i kad sam ovaj put izgubila kontrolu u tom apelu onda su mi se prišile ružne stvari i sumnjam da ću ih lako zaboraviti. Možda se na jesen vidimo tamo.Éowyn » wrote:Ex
..meni je drago..usprkos, jel, svemu ovom..sto je barem nekom jasno o cemu se radi. meni eto, jos nije. sto je jos bolje, sve mi je nejasnije..ex anais » wrote:Ja sad idem dok nisam završila na lomači, nekako nisam toliki mazohist ipak, šta je previše previše je čak i za mene.
Tako da, tko želi pljuvati i dalje, neka se napljuje, ne budem čitala, ne želim pružati to zadovoljstvo.
Tebi hvala što uvijek kvotaš post koji želim izbrisati...a unda » wrote: ..meni je drago..usprkos, jel, svemu ovom..sto je barem nekom jasno o cemu se radi. meni eto, jos nije. sto je jos bolje, sve mi je nejasnije..
Jasno je meni u odnosu na mene i moju poziciju ovdje, nema veze s vama koji me niste krenuli demonizirati.
..hm.. mislim da je on nesto prije govorio, ali ne sjecam se da je nakon njegove inicijative doslo do pdfa.
..ma jel mi se cak cini da je on bio nesto protiv?
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
-
Whereabout
Ti si vrlo, vrlo bahato u jednom od postova (svi su citirani) napisala da si mi ukazala povjerenje i sa mnom uređivala Psihokauč. Poanta nije u nazivu - iako objašnjenje što je (gdje je i kako je nastao) Psihokauč stoji - ni u krađi naziva, ni u optužbama za bilo što takvo, nego u tom tvojem nastupu. U jednom od sljedećih postova opet si me (u editu) optuživala ili barem sumnjičila za nešto s čime nemam nikakve veze. U ovom postu pričaš o mojem potencijalnom budućem podmetanju. Ku-ku. Ne pada mi na pamet da tako razgovaramo, s toliko konstrukcija o meni. Završila.ex anais » wrote:
Želiš reći da nisi u stanju pozvati se na moju nespretnost što sam slučajno rekla Psihokauč umjesto Psihologija i uređivati umjesto izdvojiti teme i izokrenuti to? Sumnjam, čisto sumnjam. Tako da sam se sad osigurala ako ti ikad padne na pamet da tako nešto prikažeš kao moje prisvajanje tvog naziva jer mi to NE PADA NA PAMET. I ispričavam se što nisam pazila pri odabiru riječi tako da eto, ako i budeš htjela podmetati mi, ovo je dokaz da ti ništa nisam htjela prisvojiti s obzirom da si se pozvala na to da ne spominjem tvoj naziv.
Jesi završila?
.
..a jebiga, nisam zanao, odakle cu znat..ko vise ista sta nesto zna sta.. :dex anais » wrote:
Tebi hvala što uvijek kvotaš post koji želim izbrisati.![]()
Jasno je meni u odnosu na mene i moju poziciju ovdje, nema veze s vama koji me niste krenuli demonizirati.
os da ga izbrisem , sta.. ne znam, reci.. vise ne znam ocu pisat, ocu brisat, ocu kvotat, ocu sta cu?
Na fhr. Žao mi je, ali ja ovdje ne pripadam. Ne govorim ovo zbog dramakvinanja nego mi se to razjasnilo danas. I ništa što itko kaže ma koliko mi bio drag to više ne može promijeniti. Zato nemojte, pliz.
Nema veze. Sve ok...a unda » wrote: ..a jebiga, nisam zanao, odakle cu znat..ko vise ista sta nesto zna sta.. :d
os da ga izbrisem , sta.. ne znam, reci.. vise ne znam ocu pisat, ocu brisat, ocu kvotat, ocu sta cu?
quote="ex anais »"]
Na fhr. Žao mi je, ali ja ovdje ne pripadam. ..[/quote]
..znao sam. a kad sam znao..

Na fhr. Žao mi je, ali ja ovdje ne pripadam. ..[/quote]
..znao sam. a kad sam znao..
-
Whereabout
Zapravo ne znam. Ali jest moderirao u neko doba, u tim počecima...a unda » wrote: ..hm.. mislim da je on nesto prije govorio, ali ne sjecam se da je nakon njegove inicijative doslo do pdfa.![]()
..ma jel mi se cak cini da je on bio nesto protiv?
Jesmo sad sve obradili? Mogu ići?
.
ma je moderirao, ali to mi nije bitno..Whereabout » wrote:
Zapravo ne znam. Ali jest moderirao u neko doba, u tim počecima.
Jesmo sad sve obradili? Mogu ići?
..ne znam, ne znam sta se obradilo.. to sam ja samo ampasan..sa eukidom sam nesto pricao. duzan sam mu cinjenicu..
-
Whereabout
Ok, ti to riješi s njim, a ja idem "malo" offline. Bok...a unda » wrote: ma je moderirao, ali to mi nije bitno..
..ne znam, ne znam sta se obradilo.. to sam ja samo ampasan..sa eukidom sam nesto pricao. duzan sam mu cinjenicu..
.
..di si euklide?
evo, necu ti rec. sta ja znam ko nas moze slusat..citat..
dakle.. jel ti vidis sve ovo..sto traje, pa se vrti, pa je baca, pa je okrece, pa sad bi je..sad je ne bi..citav balet, pogledaj malo di je najveca frka i di su najveci konflikti.. moderatori hr. bivsi, sadasnji, ali..moderatori. jel tako? sve se nesto oko moderatora vrti.
aj, malo vidi pas vidit..

e, to je cinjenica, ali sta ta cinjenica govori? ti i ja ne znamo ustvari nista, mi smo tu mali, sitni.. a negdje se ocito van naseg vidokruga i spoznaje odvija prava moderatoromahija.
evo, necu ti rec. sta ja znam ko nas moze slusat..citat..
dakle.. jel ti vidis sve ovo..sto traje, pa se vrti, pa je baca, pa je okrece, pa sad bi je..sad je ne bi..citav balet, pogledaj malo di je najveca frka i di su najveci konflikti.. moderatori hr. bivsi, sadasnji, ali..moderatori. jel tako? sve se nesto oko moderatora vrti.
aj, malo vidi pas vidit..
e, to je cinjenica, ali sta ta cinjenica govori? ti i ja ne znamo ustvari nista, mi smo tu mali, sitni.. a negdje se ocito van naseg vidokruga i spoznaje odvija prava moderatoromahija.
a šta je s onima kojima si ti draga?ex anais » wrote: Na fhr. Žao mi je, ali ja ovdje ne pripadam. Ne govorim ovo zbog dramakvinanja nego mi se to razjasnilo danas. I ništa što itko kaže ma koliko mi bio drag to više ne može promijeniti. Zato nemojte, pliz.
Kuzim zasto te je sve skupa pogodilo. Ali valjda ti je jasno da nas puno vidi siru sliku. Ne znam kako si dosla na ideju da si ti ta koja ne pripada ovdjeex anais wrote:
Zato jer sam hipersenzibilna tuka. I ne sjeda mi dobro kad me se demonizira samo zato što sam po petstoti put pokušala apelirati da se prestane prozivati ljude oko pžk-a i kad sam ovaj put izgubila kontrolu u tom apelu onda su mi se prišile ružne stvari i sumnjam da ću ih lako zaboraviti. Možda se na jesen vidimo tamo.
Razmisli malo o tome kad se ohladis
I zbilja se nadam da se vidimo tamo
Desire makes slaves out of kings.
Ti me još nisu dovoljno upoznali.
Bolje joj je da spremi kolače dotad.Éowyn wrote:
Kuzim zasto te je sve skupa pogodilo. Ali valjda ti je jasno da nas puno vidi siru sliku. Ne znam kako si dosla na ideju da si ti ta koja ne pripada ovdje
Razmisli malo o tome kad se ohladis
I zbilja se nadam da se vidimo tamoNica vec naveliko zali za svojom kucnom prijateljicom
![]()
Hladim se. Imam cijelo ljeto za hlađenje.
-
- Information
-