Prvo, fala.
Drugo, s tim fazama je malo čudna situvacija.

Men se čini da mi u tizim žicama što iđu iz zida fali bar još jedna (faza, jelte), pa bi se onda morebitno moglo sve uklopit, vako mi nije baš skroz smisleno...jasno ti je valjda onda kolko je sati...mislim, fali mi faza.

Bokte, tolko mutava nisam da ne kužim da to nije nešto što fali ako radi bojler i svijetli žarulja. Al dovoljno sam pak mutava da izbijem dvajestamperski osigurač. I onaj šesnaestamperski par minuta prije, al on nije ni spomena vrijedan kad ovi drugi nije preživijo.
Dobro sad, ovo s osiguračima možda zvuči ko previše, al oprezna sam ja, poduzimam mjere zaštite...živim blizu dućana s HTZ opremom.
Eto tako.Vijence nemojte kupovat, uplatite pare recimo UNICEF-u.
Vako stvari stoje...
-Na prekidač se spajaju samo bojler i svjetlo, grijalice nikad nije ni bilo, a bome ni neće.
-Iz zida izlaze 2 snopa žica. Svaki snop ima 3 žice, crna, plava, žutozelena. Ja prvo mislila da je to nako ko i vaik faza, nula, zemlja...daklem, jedan snop za bojler, jedan za rasvjetu. E al nije to tako kako sam ja mislila, što mi je prvo potvrdio ispitivač (samo jedna od tih 6 žica je faza), a onda i iskakanje osigurača (jer mi je, sa samo jednom fazom bilo logično da je ondak uzemljenje iz tog snopa ustvari povrat na bojler, a da se je u drugom snopu, tj. onom za kog sam mislila da je od rasvjete, nešto sjebalo sa žicama i da se ona od faze neđe prekinula. Uglavnom, da skratim priču, jebo ti moju logiku.). Daklem, povrat na bojler je, na ne znam koju foru, iz jednog snopa u drugi.
-Rasvjeta radi, kolko ja vidim, na magiju

...jer, jebomećuko ne kužim kako rade i bojler i žarulja i one đavlije tinjalice...a sve iz samo jedne faze, doduše prebrikane...a da sve nije ošlo u tri pičke materne.

Al, ako ćemo pravo ošlo je u bar jednu, jer kanda se malo stalio stari prekidač. Doduše, njemu je bilo bar trijest godina, pa dobro, al brine me što ni novi ne izgleda baš najbolje.
Oš da ti pišem kako je spojeno il znaš napamet šta trebam radit?