Težim tome.
Ovo je ka prijetnja?Zekoslawa wrote:Samo ti ključaj. Pa me se neš nika riješit.![]()
Težim tome.
Ovo je ka prijetnja?Zekoslawa wrote:Samo ti ključaj. Pa me se neš nika riješit.![]()
To se i ja pitam. Nisam sigurna da želim saznati. Meni je on ovaj avatar. I neću drugoga undu.Zekoslawa » wrote:Jel on uopće ikako izgleda?
Ne znam oćel ić uz haljinu..Zekoslawa » wrote:Ni ja nekako ne želim saznati. Bilo mi je teško i kad sam saznala da ovaj s avatara postoji.![]()
No dobro, vratimo se meni. :šmokljo: Di ćemo mi naći postole?
imam ja..svaki put kad se napijem zavrsim ispod stola..
Pročitala sam "završim kao stoka"...a unda » wrote: imam ja..svaki put kad se napijem zavrsim ispod stola..
Dobra ideja. Al šta će Kar navuć, odijelo s mature vjerojatno više nije u pogonu, ček...Zekoslawa wrote:Nisam još izabrala haljinu, pa ćemo nekako iskombinirati prema cipelama.
Majtiju Karl može dati svoju obleku od pričesti ako nema šta obuć.

..ma moze i tako. problemi pijane stoke pod stolom..zvuci kao neki dobar naslov za knjizu. i vrlo nekako..nerazgovijetan?
Je ako fufljaš. Aj, pričaj. Šta radiš pod stolom?..a unda » wrote: ..ma moze i tako. problemi pijane stoke pod stolom..zvuci kao neki dobar naslov za knjizu. i vrlo nekako..nerazgovijetan?
..je, pijana stoka pod stolovima je poznata kao krem de la krem govornistva.. ma komunikacije uopce..ex anais » wrote:
Je ako fufljaš. Aj, pričaj. Šta radiš pod stolom?
Ne pitam te to, iako sam uvjerena da pokušavaš i tad držat govor...a unda » wrote: ..je, pijana stoka pod stolovima je poznata kao krem de la krem govornistva..
ne znam sta me pitas, a mislim da me i ne zanima..
Šta onda spamaš ovu važnu temu?
da sam mwm sa onog foruma rekao bi ti sad nesto u vezi dovodjenja i oltara..Zekoslawa » wrote:Stvarno, Udo. Radije razmišljaj štaš obuć jerbo me ti vodiš do oltara, ti si starješina.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests