hvala
Horror filmovi
Molim da mi netko preporuči horror, al da je treši - da se vidi da je boja a ne krv i takve stvari. Može i stariji, nijesam izbirljiva danas.
hvala
hvala
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
pa daj recenziju, ako si gledao, ove ocIjene na imdb meni ti nisu baš pouzdaneHekatonhir wrote:Ubojiti kondom, to je taman za tebe.
Gledala. Sve. Drugi dio mi je formirao bitne dijelove ličnosti i navikaLastan wrote:The Evil Dead, recimo. Dijelovi svi. (Za treći je dio, ako se dobro sjećam, Danny Elfman komponirao glazbu. Za plaću od jednog dolara, jer su ovi bili švorc.)
Ali fala.
Evil Dead je apsolutno potkralj trešihoror filmovlja. Kralj, Car i Pok je Braindead
- Stitch
- Head Honcho
Gledao sam ga davno, sjećam se samo nekih scena.jevgenija wrote:pa daj recenziju, ako si gledao, ove ocIjene na imdb meni ti nisu baš pouzdane
A to ti je ono, za nasmijati se i zaboraviti. Ne vjerujem da ćeš ga dugo pamtiti, ali zabavan je koliko je apsurdan. Naglasak je na trashu, a ne na horroru.
Potpisi su za budale.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
sva tri na disku, nedavno pogledana, dva od tog nedavno pogledana po ko zna koji putMacola wrote:Ovako iz prve...
Dellamorte Dellamore
Braindead
Re-Animator
prošlozimski ulov, vrištala sam od smijeha.
viš, to bi baš mogla opet
Ovo moram pogledat.
Što me sjeti, jedva čekam da dođe Iron Sky.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- Stitch
- Head Honcho
Mislim da se po količini trasha ipak ništa ne može usporediti sa serijalom Resident Evil. 
Potpisi su za budale.
Elem, pogledala sam Pychoville, i umrla
skinula drugu sezonu, i sad to odgađam dok ne napravim neš pametno, pa da si to pogledam za nagradu
Stvarno, pogledajte si to
skinula drugu sezonu, i sad to odgađam dok ne napravim neš pametno, pa da si to pogledam za nagradu
Stvarno, pogledajte si to
- Lord Byron
Večeras, na nekoj od televizija, Spielbergov prastari "Duel". Službeno, to je triler. Ja ga se sjećam kao hororca - onako, specifična vrsta strave i užasa.
-
- Information
-