Neću ti doć na potpisivanje knjige. Odajepi. Čmar...a unda » wrote: nisam vidio. mos je sad i zatvorit.
Kae, ćajogusci?
a jebote, wc školjka...a unda » wrote:..knezokoljka?
Znala sam ja da kad počnu priče o govnima, da neće stat. Prvo Janja, sad ovo, o majčice mila
zasto bi dosla na potpisivanje?
Ne znam. Neću ti kupit knjigu i tražit otebe potpis, to!..a unda » wrote: zasto bi dosla na potpisivanje?
dreka jedna purgerska..Zekoslawa » wrote:Da, tako je. Cenzurirat ćete me. Sablazan izazivam. Provincijalci.
zasto bi kupila knjigu? bolje ne, nece ti mislim bas bit draga..
Imaš nešto novo napisat šta ne znam o sebi. Je...a unda » wrote: zasto bi kupila knjigu? bolje ne, nece ti mislim bas bit draga..
Ne znam. Svakako više toga nego Trešnjevci. Ili Borongaju. Ili nečemu.Mustique » wrote:Men' ništa odavno na ovom forumu jasno nije, al' ajde da upitam - što fali Knežiji?
Mustique » wrote:Men' ništa odavno na ovom forumu jasno nije, al' ajde da upitam - što fali Knežiji?
e, nasao si pravo pitanje postavit. ne fali nista. ali izgleda da ce falit..
Prijavit ću ti post, samo da se znaZekoslawa » wrote: Ne znam. Svakako više toga nego Trešnjevci. Ili Borongaju. Ili nečemu.
Fali dobra izolacija u stanovima.... :cri:
God have mercy on the man who doubts what he's sure of
Nemam pojma, bila sam tamo jednom lani. Kod tipa zvanoga Munja. Na šesanestom katu ili tako nešto. Niš naročito. Mislim, ništa bolje od recimo Sopota. Ali ni gore od Peščenice.
Ijuf, nova tema..a unda » wrote: ..pf.
Prijavljujem se, prijavljujem.
Cini mi se dobra....kaze se kad ti dodje iz dupeta u glavu onda si puno pametniji.
Ok. Mozda se ne kaze tako ali se moze rec pa je isto kao da se i kaze.
Zec, veselim se u tvoje ime sto ces mrdnut u nesto drugacije, novo.
Ti ces se kasnije tome veselit.
Ex, tebe ti trebalo tuc i ne dat plakat.
Sposobna si za sve sto pozelis, imas dvije zdrave ruke, dvije zdrave noge a o pameti necu jer sam te vec previse nahvalila pa da te ne ureknem.
Unda...jel ti stil knjige ka Smojin?
Ako je, ja cu kupit.
Elma, slicno ko ex, natjerat batininom kad ne ide mrkvom u bolju buducnost.
Majti...streberu nezadovoljni...ako ces curama bit nezadovoljan ka sa cetvorkama, mos se odma spijateljit sa nodensom pa da skupa razvijate....sta vec imate za razvijat.
Jebate, u moje je vrime trojka bila zvana carskom ocjenom.
Ostali...a sta...
Vjerujem da ju je upoznao s tvojim slučajem prije odlaska.ex anais » wrote:Sinoć sam napisala dug drameći post kako je jedini prof kod kojeg sam bila na konzultacijama i sve lijepo saznala u vezi ispita i dogovorila se za sada i za jesen, odustao od držanja tog ispita i sad ga drži neka ženska.
Pa sam pobrisala od sramote.
Kako ti kotira Crnomerec?Zekoslawa » wrote: Ne znam. Svakako više toga nego Trešnjevci. Ili Borongaju. Ili nečemu.
6, 11 do trga, 2 do kolodvora.
Dalje ne znam.
Našla si nešto pozitivno u ovoj groznoj temi. Dakle, ostajemo ovdje.Bara huda » wrote: Ijuf, nova tema
Prijavljujem se, prijavljujem.
Cini mi se dobra....kaze se kad ti dodje iz dupeta u glavu onda si puno pametniji.
Ok. Mozda se ne kaze tako ali se moze rec pa je isto kao da se i kaze
I EuklidZec, veselim se u tvoje ime sto ces mrdnut u nesto drugacije, novo.
Ti ces se kasnije tome veselit.![]()
Ex, tebe ti trebalo tuc i ne dat plakat.
Sposobna si za sve sto pozelis, imas dvije zdrave ruke, dvije zdrave noge a o pameti necu jer sam te vec previse nahvalila pa da te ne ureknem.![]()
Stil mu je kao u Nives C.Unda...jel ti stil knjige ka Smojin?
Ako je, ja cu kupit.
Majti kuka zbog četvorke. Jesam ja rekla.
Zekoslawa wrote: Vjerujem da ju je upoznao s tvojim slučajem prije odlaska.![]()
Al jebo ih, kako to mogu par dana prije ispita. Sad mi ništa više ne vrijedi, ništa, sve je propalo.
-
- Information
-