Ne, naravno da nisam dala da ga se hvata na ljepilo.
Kae, ćajogusci?
Dobro onda.
Imam ih i sad.Zekoslawa wrote:Jeste vi imali uši ko djeca?![]()
Jesam.
Vjerovali ili ne, meni taj miš uopće nije smetao.
Isuse, kako su te uši bile odurne.
Mi smo ih svi živi imali, valjda od boravka u podrumima za vrijeme rata, ne znam ni ja. Sjećam se da sam ih imala u prvom-drugom osnovne i da su me šišali i mećali mi neki odvratni prašak i šampon i šta već.
Isuse, kako su te uši bile odurne.
Mi smo ih svi živi imali, valjda od boravka u podrumima za vrijeme rata, ne znam ni ja. Sjećam se da sam ih imala u prvom-drugom osnovne i da su me šišali i mećali mi neki odvratni prašak i šampon i šta već.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ne, sva sreća. Jer su nas plašili pričama da ti onda ostrigu svu kosu do 'na ćelavo' friza.Zekoslawa » wrote:Jeste vi imali uši ko djeca?
Baš. Skoro ko kućni ljubimac.Zekoslawa » wrote:Vjerovali ili ne, meni taj miš uopće nije smetao.
Da, bio je nekakav šampon koji je onda stajao na glavi, ... tako negdje, ne znam u kojem razredu, znam da su u kratko vrijeme skoro svi imali uši, pa roditeljski ovo ono, ... Netko je donio i to se masovno proširilo. Evo sad me malo svrbi glava.Isuse, kako su te uši bile odurne.![]()
- nina williams
Znam da ne strigu. Al znam i da ne postoji babaroga. I da ti se šišmiši ne zapetljavaju u kosu. I da u onoj napuštenoj kući pored kanala ne žive vanzemaljci.Zekoslawa » wrote:A ne ostrigu, barem meni nisu. Al ne vrijedi to puno ako oni oko tebe ne rješavaju efikasno. Opet one dođu. Fuj.
A znala sam i onda. I svejedno mi nije bilo svejedno.
Muči, muči, počinje i meni svrbež. 
Miško je bio kul. Trčkarao je po dnevnom boravku, onaj moj je ludio, a ja mrtva ladna. Onda je htio staviti klopku ili ljepilo, pa sam ja kmečala, pa je odustao uz kometar da se gonim jer sa mnom čovjeku i jebenog miša bude žao. I onda su ga ulovili na donjem katu.
Miško je bio kul. Trčkarao je po dnevnom boravku, onaj moj je ludio, a ja mrtva ladna. Onda je htio staviti klopku ili ljepilo, pa sam ja kmečala, pa je odustao uz kometar da se gonim jer sa mnom čovjeku i jebenog miša bude žao. I onda su ga ulovili na donjem katu.
Normalno da postoji. U onoj lokvi pored kuće je. A i ded Punjo je tamo.nina williams » wrote:Al znam i da ne postoji babaroga.
- nina williams
Mi smo imali štakore pred zgradom kad sam bila mala. Igrali smo se s njima dok im oni iz Gradskog nečeg nisu zacementirali rupu iz koje su izlazili.
Susjed koji je umro i iz nekog razloga koristili su ga za zaplašivanje, ako ne budem dobar, ne idem spavat, ... doći će ded Punjo.
- nina williams
Je, a šarena laža se kupuje u supermarketu i stoji pored liza u nizu i okruglih žvaka.Karl Jozef » wrote: Normalno da postoji. U onoj lokvi pored kuće je. A i ded Punjo je tamo.
Inače, da, ja sam mislila da je ona tamo negdje. Morala je bit, čim je šarena. Uopće nisam kužila da me ćaća godinama zajebaje.
Ako baš morate znat, mislila sam i da su mravi domaće životinje.
- nina williams
Kakvog gazdu? Od stana? Sadašnjeg, budućeg?
Da.
Isuse, kako je ovo grozno. Mrzim selidbe, odlaske, dolaske, rastanke i sve takvo. Mrzim. Imam traume od kolodvora, aerodroma, odlazaka sestara jedne po jedne, od svojih odlazaka i svega. Oću ja ikad negdi živit na miru i imat familiju i prijateljice i sve tako to?
Isuse, kako je ovo grozno. Mrzim selidbe, odlaske, dolaske, rastanke i sve takvo. Mrzim. Imam traume od kolodvora, aerodroma, odlazaka sestara jedne po jedne, od svojih odlazaka i svega. Oću ja ikad negdi živit na miru i imat familiju i prijateljice i sve tako to?
Od sadašnjeg stana. Koji je super i povoljan i ne da mi se ići odavde.nina williams » wrote:
Kakvog gazdu? Od stana? Sadašnjeg, budućeg?
- nina williams
Materemi, zbunita sam.
Aj...
Kad dolaziš? Čim? Oš da te pričekam na kolodvoru/aerodromu i odvedem na kavu? Oću, Tite mi, samo nemoj sad plakat.
Aj...
Kad dolaziš? Čim? Oš da te pričekam na kolodvoru/aerodromu i odvedem na kavu? Oću, Tite mi, samo nemoj sad plakat.
Evo na malo, ...Zekoslawa » wrote:Da.![]()
![]()
![]()
[spoiler]
[/spoiler]- nina williams
Mogul ja sad ić večerom se bavit il se ona misli samoubit? Jel je treba tapšat po leđima?
Mislim da možeš ić.nina williams » wrote:Mogul ja sad ić večerom se bavit il se ona misli samoubit? Jel je treba tapšat po leđima?
-
- Information
-