blue » wrote:Bara huda, klinac ti je čovjek i pol
Da vidim takav fer odnos, bila bi sklona, oprostiti bez problema. S druge strane, da mi netko ošteti auto, a ja saznam tko je i vidim da je kukavička pizda zbrisala, napila bi mu se krvce do demolirala auto

također u tajnosti, naravno
Jednom sam vidjela kako je auto pokupio jednog parkiranog, valjda je čovjek bio pijan ko guzica, zabio se u parkiranog, udubio i zagulio ga cijelom dužinom (prilična šteta), samo se odvezao dalje. Zapisala sam registraciju i poruku i oštećenom ostavila ispod brisača. Opet bih.
Živicra me glavobolja

Ma zapravo stetu na drugom autu ionako placa osiguranje. Ali moja prva reakcija na kvar je pobjec.
Tako da je trebalo ispuniti obrazac i odnjet ga zeni.
Sto sam ja mislila uvalit muzu.
No kako je on od onih koji organiziraju poso drugima a ja operativni manualac koji izvrsava zadatke, on i sin su ispunili obrazac tako da su naveli mene kao vozaca i pocinitelja stete.
Sto je vodilo k tome da nema smisla da on ide na sastanak, pa smo isli sin i ja.
Uglavnom, sve je dobro proslo, dali papir, ispisali protokol, ispotpisivali se, uzeli kopiju i uz prijateljski stisak ruke rastali se u nadi da se vise necemo sresti.
Zena je bila cisto ok, od onih babaca starih ko ja ali obucena kao cure mog sina.
Sto ce rec, triftalja hlace na cvjetove, zuti dvostruki sal oko vrata ispod kojeg je bio reperski lanac, ogromno prstenje na prstima, narukvica sa staklicima velicine jajeta, nausnice ko u africkih plemenskih zena i nokti svaki pofarban u svoju zarku boju sa raznim uzorcima na svakom.
Bila je vrlo zivopisna ii imala sam sto proucavat dok smo rjesavali tehnikalije.