Zašto si nervozna? Ako su gutačice zatvoreni topic, bilo bi lijepo da to piše u uvodu pa da ljudi znaju. Otkad sam došla na trkeljanje.com stalno sam u nekoj ambivalenciji i svako toliko pomislim da sam paranoična, a onda ipak skužim da nisam. Vidjeh jučer ono za hintove, suptilne, nesuptilne pa ulet ovdje "nemam što reći, pozdrav", ali sam mislila da se ne tiče nikoga ovdje. Očito se tiče.AdMulica » wrote:ima ode koga osim vodene i eli?
ja imam jedno pitanje za moderatore, supermoderatore, amdine...huevr
dakle, ovaj pdf 'trkeljanje' (dakle, ne govorim o čitavom forumu, nego o ovom pdf-u) se uglavnom sastoji od nekakvih chat topica, gdje poneki topic i je o nekoj temi! npr ovaj sa studentima (u koji se ja npr ne petljam puno jer ne studiram, jel) !
al ima npr chat UNIĐITE, koji je od samog početka tu i na kojem su od samog početka apsolutno svi pisali! jer je tome i služio, jel!
e sad, obzirom da je ovaj forum krenio radi događanja na žk, kokošinjcu, tu se naravno nalazi masu cura/dečki sa žk i kokošinjca, a posebno sa gutačkog chata! zapravo, 90% cura sa gutanja su sad tu! obzirom da je nama nedostajalo mjesto gdje ćemo ponovo intimno trkeljat, otvorile smo gutački chat ovdje...na trkeljanje.com!
međutim...otkad je otvoren gutački, na onaj UNIĐITE jako rijetko iko više zalazi! odjednom su gutanja postala chat za sve! svi su tu, svi sa svakim chataju, svi su tu ko doma, svi tu oće odvajat teme o faksu/djeci/ljubimcima/kurcima na novi topic!
evo, ja sam trenutno nervozna, jako sam nervozna! i sad ću se tu izdrkat, al mi to nećemo odvajat u novu temu! prema tome, prekinite s tim!
pitanje za kraj: koji kurac potsoji chat UNIĐITE? ako niko tamo ne piše!??? ako su se svi jednostavno preselili ode??? na gutački!!??? di pišu gutačice??? i odjednom su svi gutačice???
pitanje za p.s. : oćemo promijeniti naziv foruma iz trkeljanje.com u gutačice.com? jer sve/svi smo mi gutači(ce)...očito!
eto...to je to od mene! ispričajte me ako sam neugodna, danas mi je takav dan!
Ja sam vas čitala tamo, na fhr, jer ste mi simpatične, ali nisam znala da je to zatvoren krug. Isto mi tako nije jasno kako s nekim ljudima otkad sam ovdje najnormalnije iskomuniciram nešto, a onda se desi kasnije s tim ljudima nešto da ostanem paf.
Ali da ne bi sad došli neki i rekli bi da imam metlu u guzici i shvaćam sebe i forum preozbiljno, stat ću na ovome. Nisam te/ni bilo koga, htjela inkomodirati.
A i detektor za šalu mi se očito pokvario otkad sam došla na trkeljanja. Jer više kurca ne kužim tko što misli javno, što tajno, tko koga, zašto, tko s kim priča samo na pp, a javno skoro pa rolajza, čiji prijatelj što misli i kako i zašto.
Iz oduševljenja cijelim forumom i wtf stanje. Ma hajd, samo mi i to fali.
Sad će mi netko reći da sam krivo protumačila, kao ono sa šmokljanom i živjeli. Valjda sam i oglupavila.
Jebote, drame.