Gutam s guštom, jebeš ananas!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1665 times
Laki je malo nervozan, Pantelija je umro pa ga je to potreslo. 
Potpisi su za budale.
- Megalodona
opala, vidim da je fajt bio a nisam ga ja započela kao dežurna babaroga
e, sad, ljudi koji su čitali gutačke znaju da ne pišem dvosmisleno i da pišem što mislim. i da ne napadam baš ljude. i zato shvatite ovo što ću napisati kao dobronamjerno objašnjenje situacije.
dakle, sudjelujem na četu od početka i drag mi je. jako. trebalo mi je da upoznam ljude s kojima četam i otvorim im se, kad se sjetim koliko je mojih prosera i životnih faza diskutirano na gutanjima smiješno mi je.
i taj čet je s vremenom postao moj drugi dnevni boravak. ono, stan s gomilom cimerica i par susjeda koji navrate tu i tamo na kavu. i osjećala sam se super. mogla sam reći sve, znala sam da će gomila drugačijih žena sagledati problem iz svih kuteva. neke žene sam i upoznala, i drage su mi i u živo. nikad, ali baš nikad, nisam imala potrebu nešto prešutit. već sam mogla i predvidjeti koje žene će mi dati koji savjet. mogla sam glumit budalu, mogla sam karikirat događaje iz svoje veze/života/stavova do neprepoznatljivosti. nije me se shvatilo ozbiljno jer su me cure poznavale.
i nitko tko je došao ne može reći da se na gutanjima osjetio neprihvaćen. svatko je kvotan, sa svakim se pričalo. većina žena je i ostala, almost rosey je zadnja uletila, mislim. ili aisling. uglavnom, obje drage cure. i nemam nikakvih problema s njima. niti s ex, pa neki dan sam se dopisivala s njom.
problem se javio u drugoj stvari. niste nam pustile da vas upoznamo. došli ste kao horda, ne razumijevajući da je to dnevni boravak u kojem netko živi svoj virtualni život. zvuči glupo, ali tako je. podijelite nešto s nama, dajte da vas upoznamo bez da pišete 356 postova u minuti. ne kažem da je gomila pisanja problem, kažem da je problem upad bez ono, bok, kako ste i kako funkcionirate? i zato sam napisala post o suptilnom i nesuptilnom. elli je došla, otvorila gutanja i mislila da je napravila dobro djelo. nije, napravila je nešto što je nitko nije tražio. i pitanja o izdvajanju tema samo potiču razdor, mulica se vjerojatno osjetila osamljena jer nitko ne kuži čemu gutanja služe.
evo, mulica može doći kao primjer. ima trenutno sranja. imala sam ih i ja neki dan. nisam ih napisala na gutanjima, a inače bi mi to bilo kao dobar dan. zašto? zato što vas ne poznajemo. nije to nikakva zabrana pisanja, samo i ja mislim da želim upoznat nekoga s kim pišem. niste nam dali tu priliku. koliko god to čudno zvučalo, gutanja su bila najozbiljniji čet ikad. i najiskreniji. i najintimniji, ne zbog malog broja ljudi koji piše, nego zbog poznavanja osoba s kojim pišemo o svim sranjima koja nam se događaju.
i umjesto da napadate mulicu i mene, molim vas da pokušate shvatiti. nedostaje nam da prvo upoznamo ljude koji su došli, a zatim da možemo četat s njima. vjerojatno je bio i problem jer je odjednom došlo jako puno ljudi, jebiga, normalno da se čovjek nema gdje raspisat ako ima osjećaj da strancu priča o svađi s mamom
ovaj moj mi gleda preko ramena, treba mu komp, za ozbiljne stvari po njegovom mišljenju,
pa ću odgovoriti nakon, kad zaspe. umjesto da ste sarkastični i ljuti, pokušajte razumijeti da su prenagle promjene smjera topika da nas ne bi zateklo nespremne.
e, sad, ljudi koji su čitali gutačke znaju da ne pišem dvosmisleno i da pišem što mislim. i da ne napadam baš ljude. i zato shvatite ovo što ću napisati kao dobronamjerno objašnjenje situacije.
dakle, sudjelujem na četu od početka i drag mi je. jako. trebalo mi je da upoznam ljude s kojima četam i otvorim im se, kad se sjetim koliko je mojih prosera i životnih faza diskutirano na gutanjima smiješno mi je.
i taj čet je s vremenom postao moj drugi dnevni boravak. ono, stan s gomilom cimerica i par susjeda koji navrate tu i tamo na kavu. i osjećala sam se super. mogla sam reći sve, znala sam da će gomila drugačijih žena sagledati problem iz svih kuteva. neke žene sam i upoznala, i drage su mi i u živo. nikad, ali baš nikad, nisam imala potrebu nešto prešutit. već sam mogla i predvidjeti koje žene će mi dati koji savjet. mogla sam glumit budalu, mogla sam karikirat događaje iz svoje veze/života/stavova do neprepoznatljivosti. nije me se shvatilo ozbiljno jer su me cure poznavale.
i nitko tko je došao ne može reći da se na gutanjima osjetio neprihvaćen. svatko je kvotan, sa svakim se pričalo. većina žena je i ostala, almost rosey je zadnja uletila, mislim. ili aisling. uglavnom, obje drage cure. i nemam nikakvih problema s njima. niti s ex, pa neki dan sam se dopisivala s njom.
problem se javio u drugoj stvari. niste nam pustile da vas upoznamo. došli ste kao horda, ne razumijevajući da je to dnevni boravak u kojem netko živi svoj virtualni život. zvuči glupo, ali tako je. podijelite nešto s nama, dajte da vas upoznamo bez da pišete 356 postova u minuti. ne kažem da je gomila pisanja problem, kažem da je problem upad bez ono, bok, kako ste i kako funkcionirate? i zato sam napisala post o suptilnom i nesuptilnom. elli je došla, otvorila gutanja i mislila da je napravila dobro djelo. nije, napravila je nešto što je nitko nije tražio. i pitanja o izdvajanju tema samo potiču razdor, mulica se vjerojatno osjetila osamljena jer nitko ne kuži čemu gutanja služe.
evo, mulica može doći kao primjer. ima trenutno sranja. imala sam ih i ja neki dan. nisam ih napisala na gutanjima, a inače bi mi to bilo kao dobar dan. zašto? zato što vas ne poznajemo. nije to nikakva zabrana pisanja, samo i ja mislim da želim upoznat nekoga s kim pišem. niste nam dali tu priliku. koliko god to čudno zvučalo, gutanja su bila najozbiljniji čet ikad. i najiskreniji. i najintimniji, ne zbog malog broja ljudi koji piše, nego zbog poznavanja osoba s kojim pišemo o svim sranjima koja nam se događaju.
i umjesto da napadate mulicu i mene, molim vas da pokušate shvatiti. nedostaje nam da prvo upoznamo ljude koji su došli, a zatim da možemo četat s njima. vjerojatno je bio i problem jer je odjednom došlo jako puno ljudi, jebiga, normalno da se čovjek nema gdje raspisat ako ima osjećaj da strancu priča o svađi s mamom
ovaj moj mi gleda preko ramena, treba mu komp, za ozbiljne stvari po njegovom mišljenju,
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
tko te ne bi volio?Margarita » wrote: Predlažem starosjediocima (ili su starosjeditelji?), starostarosjediocima, toliko starima da su se mumificirali, da preimenuju topic u Gutankamon.
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Vi se danas niste nimalo fino igrali
Voljela bih da nam se novi članovi malo više otvore i komuniciraju s nama, da bih ih bolje upoznala, ne bih da iko igdje ide, zbilja. Nemojte sad belaj praviti
potpuno bezrazložno.
Ali da, svako od nas osjeti da ga se igrnorira i preskače kad se okupi neka "ekipa". Nemojte misliti da su stare gutačice neki izuzetak od toga. No, mislim da je to normalno u svim vrstama komunikacije, pa i virtuelnim, forumskim. Zapravo pogotovo tu, ali ne smatram to gigantičnom tragedijom niti nečim zloslutno osmišljenim.
Da, to je i moj problem bio. Nove gutačice bih voljela upoznati preko njihovih postova, i osoba sam koja rado i bez razmišljanja odgovara na postove i citate, pozdrave i jadanja, i nemam s tim problem.bliss » wrote:Meni je drago što ima par novih na gutanjima koji tamo nisu pisali. Tamo me živciralo kad bi došli padobranci s nekakvim glupim trolerskim upadima, ali mi je super kad dođu ljudi koji lijepo pišu.
Voljela bih da nam se novi članovi malo više otvore i komuniciraju s nama, da bih ih bolje upoznala, ne bih da iko igdje ide, zbilja. Nemojte sad belaj praviti
Ali da, svako od nas osjeti da ga se igrnorira i preskače kad se okupi neka "ekipa". Nemojte misliti da su stare gutačice neki izuzetak od toga. No, mislim da je to normalno u svim vrstama komunikacije, pa i virtuelnim, forumskim. Zapravo pogotovo tu, ali ne smatram to gigantičnom tragedijom niti nečim zloslutno osmišljenim.
Meg
Razumijem što želiš reći. Ja sam na gutanja došla pred kraj prvog gutačkog topika. Super ste me primile i brzo sam se opustila i počela pisati o kojekakvim poremećenostima. Tko se sjeća, sjeća se.
Bit svega i je bila da se osjećamo toliko ugodno da pišemo o koječemu, ali to je prventsveno bio čet o nama. Kao što kažeš, naš dnevni boravak. Tu nema offtopika, ništa se ne odvaja jer je taj čet zapravo skupina raznolikih rasprava. Kao jedan veliki šareni spomenar.
I nepisano je pravilo da svako novi treba kad tad napisati nešto poremećeno ili sramotno o sebi tako da mu se možemo smijati. Stoga koke i pijetlići, molim vas da pripremite priče. Nemojte se bojati hoćete li se osramotiti. Određena doza sramoćenja je poželjna.
I nepisano je pravilo da svako novi treba kad tad napisati nešto poremećeno ili sramotno o sebi tako da mu se možemo smijati. Stoga koke i pijetlići, molim vas da pripremite priče. Nemojte se bojati hoćete li se osramotiti. Određena doza sramoćenja je poželjna.
bliss » wrote: Određena doza sramoćenja je poželjna.
Određena? Određena?!?!!?! ODREĐENA?!! Sad mi kažete.
Ja sam dio "novih" gutačica upoznala na drugim pdf-ovima i bilo mi je jako drago vidjeti ih na Gutanju
Ali ima nekoliko njih na koje se nekako nisam posve naviknula. Nije problem u njima nego sam ja imala manje vremena, manje sam pozorno čitala ili oni jednostavno nisu pisali o sebi dovoljno da bi mi bili "poznati". Ne mislim da je to nečija greška, uostalom svatko može pisati o sebi onoliko koliko želi
A nekad ignoriram, ali to nije da samo tako ispada, i ove svoje stare kokoši. To je zato jer su mi dosadne i idu mi na živce.
Groupie :cerek:
Pa, ne može tebe svatko sustići. Ti si kategorija za sebe.
Misliš, kad se spomene hrana i ti se isti tren pojaviš? Okej, ako je to ignoriranje.A nekad ignoriram, ali to nije da samo tako ispada, i ove svoje stare kokoši. To je zato jer su mi dosadne i idu mi na živce.
To mi je bila jedna od najgenijalnijih stvari na gutanjima. Nico, koji nepogrešivi tajming imaš.
Zašto mi se čini da ovo nije kompliment?bliss » wrote: Pa, ne može tebe svatko sustići. Ti si kategorija za sebe.![]()
Misliš, kad se spomene hrana i ti se isti tren pojaviš? Okej, ako je to ignoriranje.
To mi je bila jedna od najgenijalnijih stvari na gutanjima. Nico, koji nepogrešivi tajming imaš.
Uostalom, tamo se često pisalo o hrani tako da je zapravo bilo teško fulati tajming. :tješi se: Isto kao i o lakovima te bojenju kose, seksu i još koječemu.
Da, za one koje ne znaju: reći nekome da je poremećen je najveći mogući kompliment te izraz ljubavi i privrženosti.bliss » wrote:
Gutački komplimenti su posebna vrsta komplimenata. Samo na gutanjima prolaze pod izljeve ljubavi.To je ona poremećenost.
Moram ljude nekako ohrabrit. Onako, kažeš im samo djelomičnu istinu i onda se odjednom opuste i počnu svašta pisat i ni sami ne znaju što ih je snašlo, ali je onda prekasno. Sva sramoćenja su već zabilježenaMelody » wrote:Mo'š mislit', određena doza![]()
Treba biti lukav
Koke, kokice, gutačice drage
, kak vi to percipirate web? Ne osjećate se dovoljno intimno ako vam na topiku pišu nova lica, a osjećate se dovoljno intimno ako lurkaju? Well
Stvarno sam zakurac što se četanja tiče, nemam vremena usvajat reference, lovit odnose, uživljavat se, tak da vam neću smetat, ali dajte malo razmislite za što tražite razumijevanje.
Ne tražim razumijevanje, slobodno piši. Što god želiš, o čemu god želiš, koliko god želiš.Silajn » wrote:Koke, kokice, gutačice drage, kak vi to percipirate web? Ne osjećate se dovoljno intimno ako vam na topiku pišu nova lica, a osjećate se dovoljno intimno ako lurkaju? Well
![]()
Stvarno sam zakurac što se četanja tiče, nemam vremena usvajat reference, lovit odnose, uživljavat se, tak da vam neću smetat, ali dajte malo razmislite za što tražite razumijevanje.
Da, ne samo lurkeri, nego i random likovi koji nabasaju na forumSilajn » wrote:Koke, kokice, gutačice drage, kak vi to percipirate web? Ne osjećate se dovoljno intimno ako vam na topiku pišu nova lica, a osjećate se dovoljno intimno ako lurkaju? Well
![]()
A šta, sad je ovo noć odjava, je li se to ti odjavljuješ? Sa mnom moš imat jedan intiman odnos pun razumijevanja, koji će vidjet cijeli veb. Kud ćeš sad?
Pf, znaš ti di smo do intimiziranja? Tisućama postova dalekoMelody » wrote:
Da, ne samo lurkeri, nego i random likovi koji nabasaju na forum
A šta, sad je ovo noć odjava, je li se to ti odjavljuješ? Sa mnom moš imat jedan intiman odnos pun razumijevanja, koji će vidjet cijeli veb. Kud ćeš sad?
-
- Information
-