Gutam s guštom, jebeš ananas!

Stare teme i začeci foruma
Melody

Post 12 Oct 2011, 00:47

Silajn » wrote:
Pf, znaš ti di smo do intimiziranja? Tisućama postova daleko :rofl: Osim, naravno, ako prešutno ne usvojimo da samim sretanjem po bespućima interneta imamo tooooliko toga zajedničkog :traca: :D
but i was being ironic :ne zna: :D
također sam htjela i istaknuti činjenicu da se ovdje niko nije intimizirao ni sa kim s kim nije bio intiman na forum.hr.
tako da ne vidim čemu demonstrativni postovi.
ja mislim da interni jezik već postoji i itekako se koristi.
probaj suočiti nekog ko nema pojma o samom chat i forum jeziku, pa ćeš vidjeti.
onda se unutar toga dobivaju i maleni, interni jezici :D

A bespuća interneta čine najmanje 70 posto našeg intimnog prostora :D

klonka

Post 12 Oct 2011, 00:48

Nica » wrote: Uostalom, tamo se često pisalo o hrani tako da je zapravo bilo teško fulati tajming. :tješi se: Isto kao i o lakovima te bojenju kose, seksu i još koječemu. :D
Na kojem god chat topicu sudjelujem, uvijek se priča o hrani. Mislim da je u meni problem. :crying:
Nica » wrote:A pišem, znači pašete mi. :D
I sad sam ovo još morala pročitati kao "paštete mi". :facepalm:

Da budem i ontopic malo. Ja lurkere ne doživljavam, možda se zato osjećam dovoljno intimno. Ne u smislu "ignoriram ih", to bi bilo blesavo jer ih ne vidim pa ih ne mogu ni.. nda, da se ne zapetljavam dalje :D nego nekako ne mislim da je ikome interesantno pisati što netko laprda na chat topicu. Onak', nabavite si život. Barem virtualni. :zubo:

Totalni ontopic. Gledam ovaj Melodyn avatar i mislim se kako bih i ja mogla napraviti da se Suri pomiču noge. :zubo:
gonj špadi
bliss

Post 12 Oct 2011, 00:51

Melody » wrote: probaj suočiti nekog ko nema pojma o samom chat i forum jeziku, pa ćeš vidjeti.
Probaj nekom u RL počet pričat o penisićima pa gledaj hoće li odmah shvatiti o čemu pričaš :D
Silajn

Post 12 Oct 2011, 00:51

Melody » wrote: but i was being ironic :ne zna: :D
:D
ja mislim da interni jezik već postoji i itekako se koristi.
probaj suočiti nekog ko nema pojma o samom chat i forum jeziku, pa ćeš vidjeti.
Ma ne to po sitno, što su zapravo skraćenice i supstitucije, nego dosljedno šifriranje svekolike komunikacije :o Nema veze, kad razradim, primijenit ću.
Silno mi je žao što nisam sačuvala dobra dva sata prepiske na latinskom na LJES-u :D, tadašnji moderatori su to proglasili elitističkim četom i sve izbrisali :mama:
Eks

Post 12 Oct 2011, 00:52

Megalodona » wrote: problem se javio u drugoj stvari. niste nam pustile da vas upoznamo. došli ste kao horda, ne razumijevajući da je to dnevni boravak u kojem netko živi svoj virtualni život. zvuči glupo, ali tako je. podijelite nešto s nama, dajte da vas upoznamo bez da pišete 356 postova u minuti. ne kažem da je gomila pisanja problem, kažem da je problem upad bez ono, bok, kako ste i kako funkcionirate? i zato sam napisala post o suptilnom i nesuptilnom. elli je došla, otvorila gutanja i mislila da je napravila dobro djelo. nije, napravila je nešto što je nitko nije tražio. i pitanja o izdvajanju tema samo potiču razdor, mulica se vjerojatno osjetila osamljena jer nitko ne kuži čemu gutanja služe.
Ne znam, ja ne znam drukčije. I iako sam sklona preispitivanju sebe zaista ovog puta ne vidim problem u sebi i svom pristupu. Čitala sam vas duže vrijeme tamo, ali sam se jako ustručavala upasti i više puta sam se pitala jel to uopće ok. I kad jesam, još tamo, bila sam svjesna da me nećete samo tako prihvatiti, kao dobar dan, stoga sam bila oprezna. Ovdje sam se malo opustila. Mislim da sam rekla dovoljno stvari o sebi za početak, naravno kroz postove, ne kroz popunjeni upitnik. Ne mislim da je preduvjet upadanja u ijedan chat istresanje svih fakata. I ne znam se upoznavati tako prisilno. A sa zajebancijom mi očito nije uspjelo. Nema veze. Žao mi je ako sam na bezobrazan način upala, nisam imala tu namjeru, ni u jednom trenu. Ne znam jesam li dovoljno puta rekla bok, ali mislim da čak i jesam i da sam se referirala na ostale članove. Ako se nije primijetilo, žao mi je.
evo, mulica može doći kao primjer. ima trenutno sranja. imala sam ih i ja neki dan. nisam ih napisala na gutanjima, a inače bi mi to bilo kao dobar dan. zašto? zato što vas ne poznajemo. nije to nikakva zabrana pisanja, samo i ja mislim da želim upoznat nekoga s kim pišem. niste nam dali tu priliku. koliko god to čudno zvučalo, gutanja su bila najozbiljniji čet ikad. i najiskreniji. i najintimniji, ne zbog malog broja ljudi koji piše, nego zbog poznavanja osoba s kojim pišemo o svim sranjima koja nam se događaju.
Nitko vam ne brani da pišete o čemu god želite. Uostalom, bile ste svjesne da vas ljudi čitaju i bez da upadaju na topic. I ja sam vas čitala. Neću se sad postidjeti što znam neke detalje o vama koje sam pročitala. Nisam mogla odjednom sasuti svu silu detalja o sebi da to onda ispadne fer i ravnomjerno. Ispalo bi egocentrično. A i ovako je ispalo.
Ne mislim da nisam dala priliku. Štoviše, dala sam je u više navrata. Nisam se uklopila i sve je ok, nije zaista bitno. Ne bih ni riječ rekla da nisam vidjela ono Muličino izderavanje. Ružno je, jako. I vaše hintanje na temi jučer. Mislila sam da sam krivo razumjela.
i umjesto da napadate mulicu i mene, molim vas da pokušate shvatiti. nedostaje nam da prvo upoznamo ljude koji su došli, a zatim da možemo četat s njima. vjerojatno je bio i problem jer je odjednom došlo jako puno ljudi, jebiga, normalno da se čovjek nema gdje raspisat ako ima osjećaj da strancu priča o svađi s mamom :rofl:
Ne, nisam nikoga napala. Osjetila sam se napadnutom. Zbog čega točno, nisam sigurna. Ali poruka mi je jasna. Na ovakav se način ne upoznajem ni sa kim.
Mislila sam da je ovo ovdje malo opuštenije, ali interna pravila nekad znaju biti strožija nego ona eksterna. Istina, nije me nitko zvao ovdje, konkretno ne na topic, nego na forum, istina, sama sam se priključila akciji gutačica jer sam smatrala da je to u redu, ali ima već par puta da sam osjetila ovdje gorči okus nego tamo na fhr. Istodobno, ima i zabavnih trenutaka. Ali budući da ne želim da ti zabavni trenuci idu nauštrb nekoga i da nekoga protjerujem iz dnevnog boravka, onda sve to skupa i nema previše smisla.

Shvatite kako želite. Nisam nikoga napala, nisam sarkastična, došla sam izvana, nakon lijepog dana i ostala zaprepaštena s ovim na chatu. Ne treba mi to. Pogotovo ne od stranaca. Bok. :w

p.s. Ostalima, tko me želi pronaći ima inbox tamo ili moj mail. Zanimljivo je da sam nedavno nagovarala frendicu s fhra da dođe ovdje, ali nije htjela jer ne želi upadati na privatni party. Nasmijala sam se na to i rekla da uopće nije tako i da su svi dobrodošli. Eh. :)
Silajn

Post 12 Oct 2011, 00:54

klonka » wrote:nego nekako ne mislim da je ikome interesantno pisati što netko laprda na chat topicu.
Hm...:raspa:
Melody

Post 12 Oct 2011, 00:58

Silajn » wrote:

Silno mi je žao što nisam sačuvala dobra dva sata prepiske na latinskom na LJES-u :D, tadašnji moderatori su to proglasili elitističkim četom i sve izbrisali :mama:
Ma, latinski na LES-u, mora da je moderatorica prosiktala: "Latinski? Jebo vas latinski da vas jebo", pa pobrisala? :no: :rofl:
Tužno, da.
(naravno, ako je neko propustio, naravno da insinuiram na rečenicu "Jebale vas kokoši da vas jebale", i to iste one kojima je došla guzicu ljubit' :cerek: i chatat, a još mi i bila draga) - neponovljiva Vajli.

Nego, ljudi, mene fakat boli enorman kurac za stare i nove ekipe, iako svoju ekipu svakako volim, pa vam ovim putem poručujem da meni može poslati pm, pričati na temi ili me dimnim signalima kontaktirati svako ko želi, kome se da, i kome se ne gadi, a imali su sa mnom manje-više ugodna druženja. A bome ću i ja postupiti tako, a vi kako 'oćete. Et, toliko od mene o ovoj danas sapunici, nemoj mi na ovo replicirat' :zubo:
Mislim na ovo s porukama ekipama i to :D
Silajn

Post 12 Oct 2011, 00:59

Ojebote, ex_anais, nemam pojma o čemu pričaš (nisam čitala i ne da mi se sad), ali čim te zeme takav dojam - nije dobro. Za sebe znam da se ne stignem uklapat. Nije da baš sad imam neku ludu potrebu, ali navukla sam se na forum i je, čudno je kad te nitko ne jebe, ali mene to podsjeća na rane dane forumarenja pa mi je, onak, sve slatko i nevino :zubo:
Nica

Post 12 Oct 2011, 01:07

klonka » wrote:
Totalni ontopic. Gledam ovaj Melodyn avatar i mislim se kako bih i ja mogla napraviti da se Suri pomiču noge. :zubo:
A to je Suri. :bonk:
Groupie :cerek:
dejzi

Post 12 Oct 2011, 01:08

Koji jebeni kurac je vama?
Ono, stvarno?
Glupi ste, svi skupa zajedno.

Ako ne znate kulturno spamat i ubacit se među spamere, nosite se u tri pičke materine. Ako ne znate spamat s "novima" (jebali vas stari i novi posred čela), nosite se u tri pičke materine. Ma nosite i topik i forum u tri pičke materine.

Jebemuselo, opće ne želim komentirat određene postupke, glupi ste k'o sto kuraca.

Javite mi kad se dobijete, pun mi je kurac.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Melody

Post 12 Oct 2011, 01:13

dejzi » wrote:Koji jebeni kurac je vama?
Ono, stvarno?

Ako ne znate kulturno spamat i ubacit se među spamere, nosite se u tri pičke materine. Ako ne znate spamat s "novima" (jebali vas stari i novi posred čela), nosite se u tri pičke materine. Ma nosite i topik i forum u tri pičke materine.

Jebemuselo, opće ne želim komentirat određene postupke, glupi ste k'o sto kuraca.

Bez namjere da dovodim u pitanje njegovu ozbiljnost, ovaj post predlažem za anale trkeljanje.com.

I :s :s :s
Nica

Post 12 Oct 2011, 01:17

ex_anais » wrote: Shvatite kako želite. Nisam nikoga napala, nisam sarkastična, došla sam izvana, nakon lijepog dana i ostala zaprepaštena s ovim na chatu. Ne treba mi to. Pogotovo ne od stranaca. Bok. :w
Ok, nisam bila jučer i nisam čitala zaostatke, ne znam što se desilo ni o kakvim hintevima je riječ. Samo želim reći da si ti jedna od onih s kojima jako volim pričati, što se mene tiče jako si dobrodošla, ne znam kako se i gdje stvorio ovaj dojam jer nisam uočila da je itko bio otresit. Osim Mulice maloprije, a ona je navodno nešto i obrisala što ja nisam vidjela. Ne pokušavam braniti ni nju ni "staru ekipu" pa ni samu sebe, samo želim reći da svatko može pisati ako se osjeća dobro.

A ako je ovakva atmosfera da se ljudi napadaju ili tako osjećaju, ni meni nije ugodno. I ja se ponekad osjetim izignoriranom, nekad me to povrijedi pa ne pišem neko vrijeme dok ne prebolim, nekad mi nije bitno jer ionako dolazi od ljudi s kojima se možda nisam (još) zbližila.
p.s. Ostalima, tko me želi pronaći ima inbox tamo ili moj mail. Zanimljivo je da sam nedavno nagovarala frendicu s fhra da dođe ovdje, ali nije htjela jer ne želi upadati na privatni party. Nasmijala sam se na to i rekla da uopće nije tako i da su svi dobrodošli. Eh. :)
Zbilja ne mislim da je ovo privatni party. Ne bih da odeš, ne bih da se osjećaš loše. :( :grli:
Groupie :cerek:
klonka

Post 12 Oct 2011, 01:18

Ex Anais, mislim da stvarno pretjeruješ. Mislim i da je Mulica pretjerala, ali to je sad drugi par cipela na koji se neću osvrtati. Naravno da možeš reći kako se osjećaš na topicu i forumu općenito, ali isto tako možeš očekivati i odgovor na ono što si napisala. Misliš li dramiti svaki put kad ti se odgovor ne svidi? Kad te netko preskoči? Pobogu, logično je da će ljudi koji se duže znaju imati i bolju komunikaciju. Misliš li da je to namjerno, baš s ciljem da te se učini nevidljivom? NIJE. Je li ti itko rekao da si nepoželjna? Tebi, konkretno? Nije. I nije u redu što si na temelju jednog posta zaključila da smo svi ratoborno raspoloženi prema ljudima koji su se tek na Trkeljanjima uključili na Gutanja. Takav zaključak je nepravedan prema svima nama koji smo jasno i glasno rekli da nam se sviđa nova energija na topicu i prema svima onima koji su došli i koje volimo ovdje čitati jer bespotrebno stvara nekakve tenzije. Dobro je da se te stvari raščiste, ne treba ih gurati pod tepih, ali ako nisi u stanju razlikovati tuđe mišljenje od sugestije, a sugestiju od kritike i ako se ponašaš kao uvrijeđeno derle jer ti je netko rekao nešto što ti se ne sviđa, sretan ti put.

Meni nisi smetala, bilo mi je drago da tu trkeljaš s nama. Do sad. Do kad sam ti 5709834 put napisala da mi je drago pa mi je dopizdilo. Ti si svojim činom upravo meni pljunula u lice.
gonj špadi
Melody

Post 12 Oct 2011, 01:19

klonka » wrote:
Imaš onaj Gif Creator besplatno skinut na netu :zubo:
Paštete mi, samo ga skini :D
Eks

Post 12 Oct 2011, 01:21

Ne, ja uopće nisam rekla da sam nevidljiva i da me se ignorira. Samo da nema razloga za napade na nekoga jer piše tu. I prozivke "tko si da te upoznamo, pričaj o sebi" (kao da nisam).
Ok, ako sam pljunula u lice, oprosti, nije mi NI TO bila namjera.
A to da dramim, pa to je stara stvar. To svi znaju više.

Nico, :grli: žao mi je, ali ne osjećam se lijepo ovdje. Imamo i druge načine komunikacije.

Zapravo, trenutno se jako ružno osjećam. I zbilja bih voljela da me više nitko ne prokomentira. Pliz. Bok.
klonka

Post 12 Oct 2011, 01:23

Nije mi jasno zašto si nečiju želju da te bolje upozna shvatila kao prozivku. Fakat nije. Ali dobro. Žao mi je što odlaziš, mislim da si sve krivo shvatila, da previše projiciraš i da ti je reakcija pretjerana. Ali ako si tako odlučila, bilo mi je drago. Bez ironije.

Ignoriram sve dalje vezano za ovu priču.
Melody » wrote:Imaš onaj Gif Creator besplatno skinut na netu :zubo:
Paštete mi, samo ga skini :D
Koji? Link? :moli:
gonj špadi
Melody

Post 12 Oct 2011, 01:29

klonka » wrote:Nije mi jasno zašto si nečiju želju da te bolje upozna shvatila kao prozivku. Fakat nije. Ali dobro. Žao mi je što odlaziš, mislim da si sve krivo shvatila, da previše projiciraš i da ti je reakcija pretjerana. Ali ako si tako odlučila, bilo mi je drago. Bez ironije.

Ignoriram sve dalje vezano za ovu priču.

Koji? Link? :moli:
Ja sam kreirala s onim zelenim što ima G za logo, ne mogu ga sad uguglati. Samo ukucaj "free gift creator download" u google i izbacit će ti ih nekoliko, preporučujem s brothersofta ili Cneta :D
Megalodona

Post 12 Oct 2011, 01:40

ok, ex, ovo ništa nije išlo tebe, i jedini hint koji sam dala je bio suptilno i nesuptilno. išao je kad mi je elli digla živac s nepriznavanjem da je uletila s otvaranjem novog topika bespotrebno, ili kad je bilo oko izdvajanja postova, ne sjećam se više. i nisam ga stavila na topik, išla sam napisat što mi je diglo tlak. onak, ne kužim što ti imaš s tim.
i ono što sam pisala da nemam više što pisat nije bio nikakav hint, 10000 puta sam tako uletila na svim četovima do sada. ono, u gužvi sam, nemam šta reć, aj bok.
gotova stvar. pušeš na hladno jer si se sad osjetila napadnuto a spomenula sam te u svom postu koji si rascjepkala na najljepši mogući način. baš zato da se ne osjetiš loše.
jesam li ijednom rekla da me smetaš? pa pričam s tobom kad sam god duže na forumu. ne kužim zašto se osjećaš uvrijeđeno. došla dam reć da pokušate shvatit mulicu i to je to. i objasnit zašto je uletila tako kako je uletila. jebiga, možeš je shvatit ili ne shvatit. demonstrativno odlazit nema smisla.
jesam li se makla s gutanja? nisam. jesam li srala po ikome? nisam. jesam li djelila na nove i stare? nisam. pričala sam više sa starima, to je normalno jer ih znam. rekla sam da mi određene cure fale. šta, da se ispričam zbog toga? trebam reć da mi nitko ne fali?
dajte nemojte me zajebavat, pokušavam vam na najljepši način objasnit zašto je netko imao ispad, i onda se demonstrativno odlazi. ono, jebo vas i čet i sve ako ne znate prihvatit ljudska raspoloženja kao takva. bila je u kurcu. još je. ajmo je razapet jer se ne osjeća kao da to može reć i pizdit da vas tjera. onak, prihvatite curin ispad i krenite dalje. živčana je, tužna je, osjetila se neprihvaćenom i popizdila. radi isto što i ti sada.
i opet ti pnavljam da ništa od toga nije išlo tebe, šta, meni si simpa, ljepile smo snjeguljičine glupe patuljke skupa, ono, koji kurac još treba radit na četu ako je zajebancija?

i ja inače puno psujem, shvati to kao manjak mog vokabulara.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Megalodona

Post 12 Oct 2011, 02:04

i, da, inače, dobila sam posao u struci, koji sam htjela. danas su mi javili. neće me bit, u firmi je ograničeno korištenje interneta na stručne stranice.
i trebat će mi da se naviknem na tempo poso-kuća-birtija, ne vjerujem da ću pretjerano pisat. najavljujem da ne ispalo da sad i ja održavam demonstracije.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
klonka

Post 12 Oct 2011, 02:14

AAaaaaaaaaaaaaaAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Image Image Image Image

Glupašo, pa to javit na ovakav način?! A.zadaj: <- preuzbuđen aždaja smajlić :cerek: :azdaja:

Kad počinješ?
gonj špadi
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 12 Oct 2011, 02:20

..evo, citam megalodonu..tj ne citam, ko ce to citat i mislim se..bauk undoplahtizma se siri trkeljanjima. :mudri: :o

..oc meni neko rec o cemu se radi? meni nista nije jasno. ne sada, nego inace, sto me uopce ne smeta da trkeljam.
jel ovo nasa prva forumska svadja? kriza? :love: :cerek:

exanais, daj ne budi luda. di ces? schmokljan te naljutio, jelda? ma, on ti je stari partimejker. aj, necu te vise zvat rujana. naci cemo nesto pogodnije, ok? :D

dakle, nista mi nije jasno i to mi je super, ali ovo mi je sasvim jasno i to mi je isto supa..picka, kurac, glup, picka, pas..:rofl:

dejzi » wrote:Koji jebeni kurac je vama?
Ono, stvarno?

:rofl: :rofl:
Megalodona

Post 12 Oct 2011, 02:22

klonka » wrote:AAaaaaaaaaaaaaaAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Glupašo, pa to javit na ovakav način?! A.zadaj: <- preuzbuđen aždaja smajlić :ce rek: :azd aja:

Kad počinješ?
kako ja refrešam tako ti naponjujuješ smajlićima :rofl: :rofl: :rofl:
hvala što se veseliš zbog mene :cerek:
danas su mi javili, mislila sam vam reć kad potpišem ugovor, do tad sredit stvari koje moram, rekla sam da me neće bit dan dva, a za vikend idem u brda pa nemam neta. ugovor potpisujem u ponedjeljak. sretna sam kao malo dijete :rofl:
nema smajlija koji mogu stavit da opiše osjećaj dobit posao nakon dvije godine čekanja, sva sam lepršava :rofl:

idem spavat, maštajući o poslu :rofl:

edit: naponjujuješ :facepalm:
htjedoh reć nadopunjuješ :o
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 12 Oct 2011, 02:23

Megalodona » wrote:i, da, inače, dobila sam posao u struci, koji sam htjela. ..
:ne zna:

cuo sam za ministarstvo smijesnog hoda, ali da postoji korporacija za histericno smijanje..:confused:

Megalodona

Post 12 Oct 2011, 02:26

..a unda » wrote: :ne zna:

cuo sam za ministarstvo smijesnog hoda, ali da postoji korporacija za histericno smijanje..:confused:

ne zajebavaj, nego mi čestitaj :rofl:
zapravo, zajebavanje ću shvatit kao čestitku :o
histerično se sad cerekam, nadam se smirit do ponedjeljka :D

laku noć, unda :cerek:
klonka

Post 12 Oct 2011, 02:28

Tražila sam neke prigodne, ali čak mi se čine premalo skakutavi, imam osmijeh oko glave! :D

Joj, joj! :lux: :lux: Mogu mislit kako ti je! :cerek: :jumping:

Laku noć, ljudi! :cerek:
gonj špadi
  • Information