Psihokauč - upomoć!!!!

Blago onom tko rano poludi
Éowyn

Post 26 Jul 2013, 01:05

Dakle, epilog one price o forumasu :zubo:

Javio se nakon skoro tri tjedna i zvao me na kavu.
Ja sam pristala, ali do danas nisam mogla/nije mi se dalo.

Kava je zavrsila onako kako sam pretpostavila - preko dva sata smo pretresali novosti s foruma i pricali o vremenu. Niti rijeci o bilo cemu drugome.

I kad sam isla prema doma sam shvatila da sam izgubila i ono malo razuma sto mi je preostalo.
Najbolja prijateljica mi je rekla da se nikad nikome osim njemu ne bih tolerirala takvo ponasanje. I u pravu je. Ja se vec citavu godinu ponasam kao da sam slaboumna.
Sve mi je divno i krasno i bas mi nista ne smeta.

A smetalo mi je uzasno puno toga i svakom drugom bih to vrlo jasno dala do znanja.

Uglavnom, prava istina je da se pojavila neka treca osoba, on se smrtno zaljubio, ostavio curu radi nje, a ona ga sad nece pa je jadan. Mene je drzao u rezervi, pa mi se javio taman nakon sto ga je ova odjebala :cerek:

Naprosto sam odusevljena. Ovo je jedna sasvim divna sapunica, ali sam na zalost bila samo sporedan lik :tuzni:
A sta cu, ne mogu uvijek imati glavnu ulogu.

Mislim da mi je potreban psihijatar radi te moje krize identiteta.

Desire makes slaves out of kings.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 26 Jul 2013, 01:09

Sta te boli kua.
Greske su najbolje stvari koje nam se dogadjaju u zivotu.

Jel ti lijepo s njim?
Je.

Jel imas trenutno nekog boljeg?
Nemas.

Uzivaj unda sada.

Kajat ces se poslije, ima vremena...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Margarita

Post 26 Jul 2013, 10:35

Éowyn » wrote: I kad sam isla prema doma sam shvatila da sam izgubila i ono malo razuma sto mi je preostalo.
Najbolja prijateljica mi je rekla da se nikad nikome osim njemu ne bih tolerirala takvo ponasanje. I u pravu je. Ja se vec citavu godinu ponasam kao da sam slaboumna.
Sve mi je divno i krasno i bas mi nista ne smeta.
Zaljubljena si, ništa ljepše ti se ne može dogoditi.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Eks

Post 26 Jul 2013, 13:48

Kretenčina. :facepalm:

Al' stvarno, najstvarnije, ne da možeš bolje od njega nego ono stoput bolje, zilijun puta bolje od njega. Zapravo, napravio ti je uslugu. Ne, ovo nije glupa floskula. Uzimam si u obzir da znam procjenjivati ljude kako tako, pogotovo kad se ne radi o meni. :zubo:
Ti si za njega premija. I ovo zvuči kao floskula, ali stvarno nije.
Znam da ti od toga nije sad lakše. Sad ti ne može biti lakše ni od čega, jedino od kidanja svih kontakata s njim i čekanja da vrijeme odradi svoje.
Ali to što velim je istina. Lik je budaletina.
Eks

Post 26 Jul 2013, 13:49

Margarita » wrote: Zaljubljena si, ništa ljepše ti se ne može dogoditi.
Može. Obostrana ljubav.
Neuzvraćena zaljubljenost je većinu vremena precijenjeno sranje. Been there. Vrijedi samo dok se nadaš da je možda moguće da bude uzvraćena. A i tad na refule.

Euklida neću ni komentirati. :kava: :zubo:
Ma oću, ne da mi vrag mira. U čemu da sada uživa, jebote? :gaah: U razgovorima o vremenu? S likom koji cvili za drugom. DAj me nemoj. Tući ću te. :gaah: :D
Beau

Post 26 Jul 2013, 13:55

višekratni slon » wrote:
Može. Obostrana ljubav.
Neuzvraćena zaljubljenost je većinu vremena precijenjeno sranje. Been there. Vrijedi samo dok se nadaš da je možda moguće da bude uzvraćena. A i tad na refule.
Tačno tako :kava:
Beau

Post 26 Jul 2013, 13:58

višekratni slon » wrote:Zapravo, napravio ti je uslugu.
Nisam ubrala nastavlja li se romansa ili ne....
Eks

Post 26 Jul 2013, 14:01

BoDerek » wrote: Nisam ubrala nastavlja li se romansa ili ne....
Ups. Išla sam ponovno čitati. Da, sad se vratio dok čeka da ga ova druga možda pogleda. :facepalm:
Eowyn, odjebi ga. :moli:
Nemaš zašto suosjećati s njim. Neka ti je stoput drag, nije vrijedan toga, kako ćeš se iskobeljati iz toga bude li vrijeme dalje prolazilo?
On gleda samo svoju guzicu, inače bi imao minimum poštenja da ti se ispriča i da se makne. Njemu je dobro i ovako, šta ga briga, ali kako je tebi?
I da, batali njegove probleme, šta će ti to, sam je priznao da je zaljubljen u drugu, treću, i sad bi ga ti kao trebala slušati i žaliti. :durica:
Beau

Post 26 Jul 2013, 14:04

I još ima dvajst godina :mama:
Eks

Post 26 Jul 2013, 14:05

Ovo me malo podsjetilo na jednu moju fatalnu ljubav, a ima tome već preko desetak godina. Ja sam se svaki božji dan spremala prekinuti s njim kad ga vidim, a rijetko bi se i vidili, i kad bih došla i vidjela ga, naprosto bih umukla i nisam mogla prigovoriti mu ni riječ. :rofl: Imao je neki magičan utjecaj na mene, majke mi. Inače meni nije teško odjebat, makar privremeno, ali njemu to nisam mogla niti reći. Jednom sam tako najavila da moramo razgovarati i onda sam šutjela i vrtjela se u krug u parku di smo sjedili.
Na kraju je on mene ostavio pod izlikom da ide raditi u inozemstvo. Nije išao. Čuli smo se nešto kratko nakon toga i onda mi je rekao da je zaljubljen u jednu Ivanu već dugo. Već dugo. :zubo:
Sreli smo se dosta godina kasnije. Pristojan komad budale. A godinama mi je do tog susreta bio pomalo i dalje fatalan. :facepalm: Tad sam prekinula čaroliju. :mirko:

Nije ništa poučno, samo me sjetilo na to umuknuće pred nekim. :o
Eks

Post 26 Jul 2013, 14:06

BoDerek » wrote:I još ima dvajst godina :mama:
Nema nego se ponaša kao da ima, krivo si ubrala. :rofl:
Beau

Post 26 Jul 2013, 14:09

Ma uopće nije važno jel on budala, jel ona premija, neću u to jer ih ne znam. Treba vidit kolko tu ima stvarno užitka, a kolko zavaravanja, šta je manje zlo i tako to.
A to ona najbolje zna...

Ali ono sva ta sranja trpit od dvadesetogodišnjaka ovisnog o kompjuterskoj igrici :o O jebemti, zvuči gadno.
Beau

Post 26 Jul 2013, 14:09

višekratni slon » wrote:
Nema nego se ponaša kao da ima, krivo si ubrala. :rofl:
ma da :rofl:

a kolko ima? pa sta nije rekla da je u dvadesetima?
Eks

Post 26 Jul 2013, 14:10

BoDerek » wrote:Ma uopće nije važno jel on budala, jel ona premija, neću u to jer ih ne znam. Treba vidit kolko tu ima stvarno užitka, a kolko zavaravanja, šta je manje zlo i tako to.
A to ona najbolje zna...

Ali ono sva ta sranja trpit od dvadesetogodišnjaka ovisnog o kompjuterskoj igrici :o O jebemti, zvuči gadno.
Nije dvaistogodišnjak.
Ma znam da nije bitno, to ja eto tako jer sam pretty sure u to. :raspa:
A zadovoljstva je jebiga očito koliko nema. :tuzni:
Donna Sole

Post 26 Jul 2013, 14:11

Nisam u tijeku cijele priče, ali ovo što kaže višekratni slon ( jel to maca bojler ??) je točno to , sve stoji što kaže.

A i to vrtenje u krug bez riječi ili trunke ideje kako majmunu reć da je majmun je ko neka pokora ženama koje uvijek znaju što reći...:misli: što se to dogodi u nama pa postanemo zbunjene, ne znam, al znam kako je...
kurvanjski avatar, a
Eks

Post 26 Jul 2013, 14:11

BoDerek » wrote: ma da :rofl:

a kolko ima? pa sta nije rekla da je u dvadesetima?
Pa je, ali ne znači da ima 20. I ja sam u dvadesetima. :rofl: Kad bolje razmislim, mogla bih ovo početi govoriti kad me pitaju za godine. :o
SAd me tjeraš da idem unazad kopati. Zla si. :lijena:
Eks

Post 26 Jul 2013, 14:12

Chilimama » wrote:Nisam u tijeku cijele priče, ali ovo što kaže višekratni slon ( jel to maca bojler ??) je točno to , sve stoji što kaže.

A i to vrtenje u krug bez riječi ili trunke ideje kako majmunu reć da je majmun je ko neka pokora ženama koje uvijek znaju što reći...:misli: što se to dogodi u nama pa postanemo zbunjene, ne znam, al znam kako je...
Je, Maca Bojler je. I ex. :o

Ja sam s vremenom naučila reći nekom da je kreten. :mirko: Ponekad ih to i otjera. :raspa: Samo se nisam naučila prestat zaljubljivati u takve. :rofl:
Beau

Post 26 Jul 2013, 14:15

višekratni slon » wrote:
SAd me tjeraš da idem unazad kopati. Zla si. :lijena:
Jesi našla? :ceka:
Euklid
old school

Post 26 Jul 2013, 14:20

višekratni slon wrote: Euklida neću ni komentirati. :kava: :zubo:
Ma oću, ne da mi vrag mira. U čemu da sada uživa, jebote? :gaah: U razgovorima o vremenu? S likom koji cvili za drugom. DAj me nemoj. Tući ću te. :gaah: :D
Ma decec mi se cini kao idealan materijal za potrositi.

Pa kad vec trenutno nema nikog boljeg nek se Eowynka malo proveseli :cerek:

Ne mora ga zenit, jebote...
Eks

Post 26 Jul 2013, 14:20

BoDerek » wrote: Jesi našla? :ceka:
Nisam. :crying: :gaah:
A zaklela bih se d asam prokomentirala da je balavac i da je ispalo da nije. Nah. :tuzni: :gaah: :gaah:
Eks

Post 26 Jul 2013, 14:22

Euklid » wrote: Ma decec mi se cini kao idealan materijal za potrositi.

Pa kad vec trenutno nema nikog boljeg nek se Eowynka malo proveseli :cerek:

Ne mora ga zenit, jebote...
Dobro, jel ti čitaš? Kako će ga trošit bez brige i pameti kad je boli upravo to što se samo troše?
Ako je do toga, može naći nekoga tko joj ne priređuje svinjstva.

Ja ne znam kako je vama nekim muškima, ali ja ne mogu trošit nekoga u koga sam zaljubljena, a on u mene nije. Mislim, mogu, a poslije plačem u ćušpajz. Ne bih to poželila ni neprijatelju.
Euklid
old school

Post 26 Jul 2013, 14:24

višekratni slon wrote:Ovo me malo podsjetilo na jednu moju fatalnu ljubav, a ima tome već preko desetak godina. Ja sam se svaki božji dan spremala prekinuti s njim kad ga vidim, a rijetko bi se i vidili, i kad bih došla i vidjela ga, naprosto bih umukla i nisam mogla prigovoriti mu ni riječ. :rofl: Imao je neki magičan utjecaj na mene, majke mi. Inače meni nije teško odjebat, makar privremeno, ali njemu to nisam mogla niti reći. Jednom sam tako najavila da moramo razgovarati i onda sam šutjela i vrtjela se u krug u parku di smo sjedili.
Na kraju je on mene ostavio pod izlikom da ide raditi u inozemstvo. Nije išao. Čuli smo se nešto kratko nakon toga i onda mi je rekao da je zaljubljen u jednu Ivanu već dugo. Već dugo. :zubo:
Sreli smo se dosta godina kasnije. Pristojan komad budale. A godinama mi je do tog susreta bio pomalo i dalje fatalan. :facepalm: Tad sam prekinula čaroliju. :mirko:

Nije ništa poučno, samo me sjetilo na to umuknuće pred nekim. :o
I?
Jedno iskustvo vise.

Jedan zarez na srcu.

Jedna prica za trkeljase.

Jel neko umro?

Nije...
Beau

Post 26 Jul 2013, 14:27

višekratni slon » wrote:
Dobro, jel ti čitaš? Kako će ga trošit bez brige i pameti kad je boli upravo to što se samo troše?
Ako je do toga, može naći nekoga tko joj ne priređuje svinjstva.

Ja ne znam kako je vama nekim muškima, ali ja ne mogu trošit nekoga u koga sam zaljubljena, a on u mene nije. Mislim, mogu, a poslije plačem u ćušpajz. Ne bih to poželila ni neprijatelju.
Olakotna je okolnost znati da on nije zaljubljen u tebe. Ono stvarno istinski znati.
Onda se neke stvari u glavi mogu i posložit. Nadi i očekivanjima ne dat mjesta ni trunku, i tako to.
Eks

Euklid » wrote: I?
Jedno iskustvo vise.

Jedan zarez na srcu.

Jedna prica za trkeljase.

Jel neko umro?

Nije...
Aj dobro, nismo svi isti.
A i nije svaka priča ista. Ja sam neke preboljela još u vezi, a za zadnjim sam patila van pameti, sram me i priznati koliko dugo. Valjda sam otad zauzela stav da se bolje ne pačat u nešto što evidentno jako boli. Jer predugo traje oporavak. A opet, da me netko bolio poslije toga, možda bih se brže oporavila od toga. :zvrko:
Eks

BoDerek » wrote: Olakotna je okolnost znati da on nije zaljubljen u tebe. Ono stvarno istinski znati.
Onda se neke stvari u glavi mogu i posložit. Nadi i očekivanjima ne dat mjesta ni trunku, i tako to.
Jel to stvarno moguće? Ono, da radosno uživaš u trenucima s njim iako znaš da te ne voli. Men to pari kao da si kožu gulim naživo. :tuzni:
  • Information