El prozor pasa...
Kako me živcira...
Mlijekom za bebe mace. Jako su slatki i debeljuskastiPotjeh wrote:
Podsjećaš me na nekoga meni jako dragog.
Btw. čime ih hraniš?
Onaj.mali je cak prestao smrditi po smecu.
Jucer su svi osim jednog progledali. Onako malo, ali valjda ce im se danas otvoriti oci do kraja.
Desire makes slaves out of kings.
to što neki ljudi očito imaju potrebu naskakivati na druge forumaše i to im je jedini način komunikacije. s obzirom da to tamo ne smijem napisati bez kartona, ovdje ću - LAKE, GONI SE U TRI PIČKE MILE MATER I DAO BOG DA TI CRKO LAPTOP.
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
Dawn » wrote:to što neki ljudi očito imaju potrebu naskakivati na druge forumaše i to im je jedini način komunikacije. s obzirom da to tamo ne smijem napisati bez kartona, ovdje ću - LAKE, GONI SE U TRI PIČKE MILE MATER I DAO BOG DA TI CRKO LAPTOP.
A nu...Potjeh » wrote:
Kakvo je to mijeko za bebe mace? To se kupuje?
Ja sam jedino čuo da domaće pripravke sa mlijekom, bjelanjcima od jaja, šećerom i sl.

Uploaded with ImageShack.us
To sam radila dok nisam.kupila mlijeko bas za njih.Potjeh wrote:
Kakvo je to mijeko za bebe mace? To se kupuje?
Ja sam jedino čuo da domaće pripravke sa mlijekom, bjelanjcima od jaja, šećerom i sl.
Kupila sam u pet centru. Ima cak i nekoliko razlicitih vrsta. I male.bocice
Desire makes slaves out of kings.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Prokleta bura.
Cijelu noc je glupom Cehu aktivirala alarm na autu. Doslo mi je da lansiram i njega i auto u Visoke Tatre.
Al dobro, bar je more ohladila na ugodnih -16 celzijevaca. Sad osim kupanja imamo priliku uzivati i u nekoliko pingvina koji se brckaju u zaljevu...
Cijelu noc je glupom Cehu aktivirala alarm na autu. Doslo mi je da lansiram i njega i auto u Visoke Tatre.
Al dobro, bar je more ohladila na ugodnih -16 celzijevaca. Sad osim kupanja imamo priliku uzivati i u nekoliko pingvina koji se brckaju u zaljevu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Pošalji ga na Velebit da vidi jesi li ti tamo.Euklid » wrote:Prokleta bura.
božemiprosti
Kosor und Pahor su si danas priredili majmunovo...obiljezivsi cetvrtu godisnjicu njihovog susreta. Nje u crvenoj haljini i njega s crvenom kravatom...i eto, kako nitko, pa ni zaboravna gospodja Povijest, nije primjetio znacaj i velicinu njihovog susreta...primjetili su oni sami. I pozvali novinarske geliptere da to snimaju i pokazu nezahvalnom svijetu njihov pothvat koji je, zauvijek, zacementirao mir i spokoj na planeti...
Vrhunac je otkrivanje spomen ploce samima sebi s originalnim fotografijama iz "onog" vremena....

Vrhunac je otkrivanje spomen ploce samima sebi s originalnim fotografijama iz "onog" vremena....
Nepodnosljiva lakoca...karambol wrote:Kosor und Pahor su si danas priredili majmunovo...obiljezivsi cetvrtu godisnjicu njihovog susreta. Nje u crvenoj haljini i njega s crvenom kravatom...i eto, kako nitko, pa ni zaboravna gospodja Povijest, nije primjetio znacaj i velicinu njihovog susreta...primjetili su oni sami. I pozvali novinarske geliptere da to snimaju i pokazu nezahvalnom svijetu njihov pothvat koji je, zauvijek, zacementirao mir i spokoj na planeti...
Blanka i njeno povlačenje iz ove sezone.
nemam više živaca za nju.
prebacim ja kanal i ne otvorim članak, ali mi je draže kad je uopće nema u medijima.
nemam više živaca za nju.
prebacim ja kanal i ne otvorim članak, ali mi je draže kad je uopće nema u medijima.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Eto, kako si zloban.karambol » wrote:Kosor und Pahor su si danas priredili majmunovo...obiljezivsi cetvrtu godisnjicu njihovog susreta. Nje u crvenoj haljini i njega s crvenom kravatom...i eto, kako nitko, pa ni zaboravna gospodja Povijest, nije primjetio znacaj i velicinu njihovog susreta...primjetili su oni sami. I pozvali novinarske geliptere da to snimaju i pokazu nezahvalnom svijetu njihov pothvat koji je, zauvijek, zacementirao mir i spokoj na planeti...
To je bilo samo lijepo druženje ljudi čija prezimena završavaju na OR. Oni su istaknuti jer su i inače lijepi i pametni i uspješni i sve, sve, dok se druge nije toliko isticalo.
Da ti prezime završava na OR mogao si i ti biti s njima.
-
- Information
-