Nabil sam ga neki dan, pas mu mater peklenu, kud je kipuć, tud smrdi po smeću! (Ne mislim da je to zato kaj si se ti dotepla, nemoj me krivo shvatit...)Zekoslawa » wrote:I Zagreb nabij, ne budi ti teško.
Kako me živcira...
-
visekratni klon
Moj tač je riknuo. Ne da mi više da čitam trkeljanje. Stalno grakće da je stranica prevelika, a sve sam obrisala i prije je radio, sad više ne da, zaledi se. Na fhr je ok.
Možda zbog boja? 
-
visekratni klon
Grmi. E da oće prava kišetina i da pravo zahladi pa mi čak ne bi smetalo, a ne ovako i na kraju sparina. A i ne volim kad noću grmi, draže mi ujutro, ostat spavat.
-
visekratni klon
Dole sam ti napisala, ne znam jel ti to ok, ništa ne znam o njima, ali sam ih viđala po fejsu da ljudi stavljaju oglase. https://www.facebook.com/pravasapa?ref=br_tfSilajn » wrote:Živcira me što ne mogu udomit mačiće. Molim pomoć. Molim, aktivirajte svoje društvene mreže, javite mi se na PM, luda sam.
Pa, oni imaju svojih preko 200 (ili preko 500, nisam sasvim sigurna, i jedno i drugo je moguće) za udomit, ne mogu se bavit mojima, već sam pitala.visekratni klon » wrote:
Dole sam ti napisala, ne znam jel ti to ok, ništa ne znam o njima, ali sam ih viđala po fejsu da ljudi stavljaju oglase. https://www.facebook.com/pravasapa?ref=br_tf
Problem je i u tome što oni udomljuju mačiće od organiziranih čuvalica, a ja si ove ne mogu priuštit uzet ni na mjesec dana. Prekapacitirani smo.
Da. živcira me još nešto: kako sam se pouključivala u masu tih grupa koje se bave udomljavanjem, saznala sam razne stvari: osim što čine dobro, za dio njih to je i profitabilan biznis. Drugo, mačke se udomljavaju po ljepoti; ako je bijela, mora bit skroz bijela, s flekicom je neudomljiva; crni se ne udomljavaju skoro uopće, jer "donose nesreću"; šareni su "preobični". I tak. Je-bo-te.
-
visekratni klon
Ovdje davno prošlo. Taj vaš grad nšta ne valja.
Bole me zubi i glava i sve, sita sam svega.
Ma valja.visekratni klon » wrote:Ovdje davno prošlo. Taj vaš grad nšta ne valja.
-
visekratni klon
Čak i za samce, hm?
Fala, fala
idem leć, skršila me ona pisma i opet nitša ne znam. 
Fala, fala
-
visekratni klon
Kako bol nakon zubara može bit jača od prvotne
Kriste, ovo je užas.
Jao tako je i meni jednom bilo. Neću to zaboravit dok sam živa 
Suze su frcale same od sebe na sve strane
Morat ćeš ić nazad da ti otvori zub
Suze su frcale same od sebe na sve strane
-
visekratni klon
Ne stignem, radi do 1. Jel suludo da je nazovem ako sam otišla prije petnaest minuta? Tek nakon rada na zubu me boli neizdrživo. Možda se smanji?Beau » wrote:Jao tako je i meni jednom bilo. Neću to zaboravit dok sam živa
Suze su frcale same od sebe na sve strane![]()
Nazvala, veli sestra da će se smanjit, da je to normalno.
-
visekratni klon
Ublažilo se, potpomognuto tabletom, ali brine me štrecanje iznutra, to zna rasplamsati u noćnim satima, no nadam se da je to samo zato što mi je krvnički orala po zubu dok sam bila pod žestokom anestezijom. Jebote, ti svi moji zubi komplicirani ko kljove, ne kapiram, sve nešto ili krivo uraslo kraj sinusa ili gore, di gore jebote, u mozgu?
Da su bar krivi izvana pa da kužim, al ne, ono vanka je vrh ledenjaka, unutra pizdarije i koščurine. A najveća fora od svega je što sam rifljala zube pogotovo i više otkad sam vadila gornji i taman mi se taj kraj toga pokvari ovako žestoko, a pohvalila me oralna kirurginja za ekstra higijenu. Bemti gene. 
-
- Information
-