Pogodi.elma » wrote:jes ti to isla po dogovoru ili te bolilo (pa si banula )?
Sad je otprilike na boli zbog koje sam i išla. Ako ostane na tome
Pogodi.elma » wrote:jes ti to isla po dogovoru ili te bolilo (pa si banula )?
Uf... to je gadno onda. Da, čini se da djeluje, da kucnem. A opet, kad sam vadila zub, ful sam se pripremala jer sam na netu čitala da su se ljudi šopali ketonalima, a na kraju obična tableta protiv bolova, ono light totalni, lekadol il tako nešto, mi je ublažilo bol. Čini se da je popravljanje nekad veći bauk od vađenja.Beau » wrote:Možda onda bude okej, čim je bol tupa. I čim tableta djeluje.
Meni kad je tako bilo, nakljukala sam se bila s barem pet tableta i ništo nije pomagalo. I tako par sati...
Da. Mene vađenje zuba nije ništa bolilo. A taj jedan popravak me izludio to temelja.visekratni klon » wrote:
Uf... to je gadno onda. Da, čini se da djeluje, da kucnem. A opet, kad sam vadila zub, ful sam se pripremala jer sam na netu čitala da su se ljudi šopali ketonalima, a na kraju obična tableta protiv bolova, ono light totalni, lekadol il tako nešto, mi je ublažilo bol. Čini se da je popravljanje nekad veći bauk od vađenja.
Je, popravci su koma, namučili su me neki ohoho. Vađenje i dobro staro zubalo, velim ja odavno.Beau » wrote: Da. Mene vađenje zuba nije ništa bolilo. A taj jedan popravak me izludio to temelja.
Ma ne laži. Živcira te što nisi mogla besramno uživati u zvucima Bundekfesta.Bara huda » wrote:Grize me savjest jer sam besramno uzivala u visku kalorija.
Da znas da ima nesto u tome.Tea Tree » wrote: Ma ne laži. Živcira te što nisi mogla besramno uživati u zvucima Bundekfesta.
Rijec je o virtualnoj tihoj misiBara huda wrote: A?
A to smeta za virtualno druzenje?![]()
Meni se cini da je tek to idealna atmosfera za pobjec od reale.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests