i još me živcira što sam zaboravila uredno i lijepo pisati pisana slova
Kako me živcira...
Da i meni bolje idu nepisana. 
Relativno često nešto pišem rukom, zapravo stalno pišem rasporede pa ruka još radi. Nisam siguran da sam ikad i naučio pisana slova, neki bastard između sad ne znam kako se zovu, ovakva kao na forumu samo rukom pisana, pisana, mala tiskana.
Zapravo, skoro mi se sviđa moj švrakopis. Osjećam se tako nekako obrazovano
kad ne mogu skužiti što sam napisao, ali nalikuje da bi moglo imati neki smisao. Dodatno, fora je to čitati i onda eliminirat moguća značenja na temelju toga da ja nisam mogao znati tu riječ.
Zapravo se sam sa sobom igram Champolliona. 

Relativno često nešto pišem rukom, zapravo stalno pišem rasporede pa ruka još radi. Nisam siguran da sam ikad i naučio pisana slova, neki bastard između sad ne znam kako se zovu, ovakva kao na forumu samo rukom pisana, pisana, mala tiskana.
Zapravo, skoro mi se sviđa moj švrakopis. Osjećam se tako nekako obrazovano
Zekoslawa » wrote:Elmo, dođe mi da ti se dignem u tramvaju kad ti vidim avatar.
Da tebi idu ikakva...
Dakle, Kar ima spretnu ruku jer se igra sam sa sobom.
Zekoslawa » wrote: Da tebi idu ikakva...![]()
Ae.Dakle, Kar ima spretnu ruku jer se igra sam sa sobom.
I ti si nešto rekla da si žena od olovke i papira.
fala, milostivaZekoslawa » wrote:Elmo, dođe mi da ti se dignem u tramvaju kad ti vidim avatar.
aaaha. pretpostavljam na kakva mislišNisam siguran da sam ikad i naučio pisana slova, neki bastard između sad ne znam kako se zovu, ovakva kao na forumu samo rukom pisana, pisana, mala tiskana.
-
visekratni klon
Ovo sam pročitala na mobitelu tonući u san.Euklid » wrote:Onaj osjecaj kad te probudi telefon u neradnu subotu ranom zorom...
ne živcira me toliko, ali mi nije jasno zašto bi netko za ozbiljne stvari koristio mail koji glasi otprilike xenija.88.malibec@gmail.com

Mrzim svoj posao
Glupa koza od šefice je rekla i meni i kolegici da možemo uzeti slobodno u ponedjeljak i jučer se odlučila predomisliti i rekla da ona mora ostati jer firma očito ne može opstati bez nas dvije. Cura nije iz Zagreba i mislila je ići doma pa sam ja rekla da ću ja doći raditi jer mi je bilo žao. Htjela sam prespavati čitav dan
Moram se pod hitno bogato udati. Ili dobiti onih 60 milijuna kuna na super sedmici
Moram se pod hitno bogato udati. Ili dobiti onih 60 milijuna kuna na super sedmici
Desire makes slaves out of kings.
Ajde može 
Moram i ex nešto dati, nešto smo se dogovarale da ćemo opljačkati banku, ali smo skužile da nismo baš posebno vješte.
Kad sam prije sto tisuća godina na faksu slušala vjerojatnost i statistiku, izračunala sam da bi trebalo uložiti skoro 20 milijuna kuna da bi se pokrile baš sve kombinacije. Doduše, nisam sigurna da li sam mislila i na slova
I ne mogu se sjetiti koliko je tada koštala jedna kombinacija.
Ali, ako je cijena ista i ako treba 40 milijuna da bi se pokrilo baš sve moguće kombinacije, zašto netko jako jako bogat ne uloži toliko pa zaradi 20 milijuna?
Da li se plaća porez na taj iznos?
Moram i ex nešto dati, nešto smo se dogovarale da ćemo opljačkati banku, ali smo skužile da nismo baš posebno vješte.
Kad sam prije sto tisuća godina na faksu slušala vjerojatnost i statistiku, izračunala sam da bi trebalo uložiti skoro 20 milijuna kuna da bi se pokrile baš sve kombinacije. Doduše, nisam sigurna da li sam mislila i na slova
I ne mogu se sjetiti koliko je tada koštala jedna kombinacija.
Ali, ako je cijena ista i ako treba 40 milijuna da bi se pokrilo baš sve moguće kombinacije, zašto netko jako jako bogat ne uloži toliko pa zaradi 20 milijuna?
Da li se plaća porez na taj iznos?
Desire makes slaves out of kings.
Da. Nisam ziher koliko jer si mislim da Slavek i tu nekaj menjal, ali bilo je 15 posto...Ma, to nije važno. A banak bi trebalo imati u pričuvi ko rezervu (
)....za svaki slučaj...
Treba malo odvrtiti starije epizode, jel se zvalo "Hustle" ...? Kod nas nekako prevedeno tipa prevaranti ili slično...
Treba malo odvrtiti starije epizode, jel se zvalo "Hustle" ...? Kod nas nekako prevedeno tipa prevaranti ili slično...
-
visekratni klon
Starfish » wrote:živcira me što prije nekoliko godina nisam slušala svoj instinkt oko jedne osobe.
i što nema višekratne baš onda kad joj oću plakati na pm.![]()
Intuicija je bogisus.
-
- Information
-