..zasto to znaci da su siromasni?Gazda » wrote:E, zašto siromašni ljudi uvijek imaju nagomilane plastične kante, miščafle, krpe i sl. u kadi?
UĐITE! (službeni chat)
jer od bogatih čistačica svoje nosi sa sobom, a siromašni nemaju čistačicu?Gazda » wrote:E, zašto siromašni ljudi uvijek imaju nagomilane plastične kante, miščafle, krpe i sl. u kadi?
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Mi si ne možemo priuštiti da budemo siromašni na taj način. Imamo samo jednu kadu a nas je puno. Svaki čas bi morali vaditi sve to iz kade...a unda » wrote: ..zasto to znaci da su siromasni?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Ee da, amandman. Obično se radi o penzićima.Margarita » wrote: Mi si ne možemo priuštiti da budemo siromašni na taj način. Imamo samo jednu kadu a nas je puno. Svaki čas bi morali vaditi sve to iz kade.
To si sigurno ti sve zacoprala.ElliQuinn » wrote: Select, split, merge, select, split, merge...
Happy Easter!
- Black Sheep
Meni se niste tako veseliliElliQuinn » wrote:Hej, imamo novog člana!
To save some time, let's just assume I'm always right.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Aaaa, ja b trkeljala. Na ovom vorumu. Onaj stari mi prisjeo. A već sam i apstinencijsku krizu prebolila i sad sam ovo našla.
Joooj što sam hepi.
Odoh čitat.
Joooj što sam hepi.
Odoh čitat.
Pazi što si želiš, moglo bi ti se ostvariti.
nina, bok
Kako kum?
Happy Easter!
- nina williams
Zdra'o.
Zapravo, priča o klanju.
Znači da je odlično.
Zapravo, priča o klanju.
Znači da je odlično.
- nina williams
Uzdamo se, uzdamo.
I u šumke, također.
I u šumke, također.
- Black Sheep
I sad me, eto, svrgli s tronaElliQuinn » wrote:
Toliko si dugo bila zadnji registrirani član da sam počela vjerovati da su sve crne ovce okupile i da više neće biti novih.
Vec sam se i ja počela pitati jeli "to-to", bilo mi je već bljak gledati svoj nick tamo dolje...
- Black Sheep
Pa JA, to je valjda jasnoElliQuinn » wrote:Tjedan dana bez prinova i nakon toga tri nova člana. Tko li nas je samo nahvalio?
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Neki čudaci pričaju o nama, al nikad nas nitko nije vidio i zapravo ne postojimo?ElliQuinn » wrote: Dobar znak. Postajemo mitsko mjesto.
Happy Easter!
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Postojimo, postojimo. No moraš biti jako pijan da nas uspiješ naći. Iza sedam servera, iza sedam proksija, prostire se tajnovita komercijalna domena...aisling » wrote: Neki čudaci pričaju o nama, al nikad nas nitko nije vidio i zapravo ne postojimo?
-
- Information
-