Ako znaš šta je PGDUG, trebala bi znati i značenje mog posta iznad prethodnogAlmost Rosey wrote:
Naravno
UĐITE! (službeni chat)
-
Almost Rosey
Joj, Gazdo, pa ti ništ ne kužiš, to ja samo provociram 
Zdravo, Ash
Zdravo, Ash
Hvala. Pročitala upravo na čitanju.Hekatonhir wrote:
Piše ti na servisnim informacijama:
"Kad kliknete za pisati post, i nađete se u post editoru skrolate niže i ispod se nalaze svi postovi koji su već objavljeni na toj temi.
Pored svakog posta (gore desno) imate ikonicu QUOTE.
To kliknete.![]()
Za multiquote samo nastavite klikati tu ikonu kraj onih postova na koje želite također odgovoriti."
Pa jest, pisao nisam.
Btw, usput se reklamiram, otvorih prvu temu tamo. I ja preuzimam inicijativu!
Nemojte me popljuvat!
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
jutro, pičkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
dakle, sedeo sam u kafani, pio sam, i zbog toga u zatvoru bio sam...
dakle, sedeo sam u kafani, pio sam, i zbog toga u zatvoru bio sam...
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Lord Byron
Hm, nije li jebanje žene koja se ne da nagovorit' oksimoron?ElliQuinn wrote:I ženu koja se da.![]()
- Beta ženka
Također.Morticia wrote:Jutro.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
što rade oni točno? i čiji su, državni? :neupućeta:ElliQuinn wrote:Danas na poslu imamo reviziju.
zdravo maleni, zdravo svi
- Beta ženka
Mustique wrote:
Ovaj smajlić te savršeno opisuje, fali još samo cigareta
Hvala na komplimentu!
(navečer umjesto kave - piva
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
dabogda ih pridavilaElliQuinn wrote: misle da je došla lija.
što god da jeMorticia wrote:Nažalost, ne iz baš divnih razloga, al' dobro, slobodan dan je slobodan dan, ipak
pa, zavrti rundu..a unda wrote:izgleda kao kafic za radike u bankama i za profesorice. u predgradju norveskog gradica perriyali. zimi. u devet i po fajrunt. nigdje nikoga
svi će izmigoljiti
Opet si ugrizla komšijinog psa i čekaš veterinara da potvrdi da ne boluješ od bjesnoće?Morticia wrote:Ja danas na godišnjem, samo jedan dan. Nažalost, ne iz baš divnih razloga, al' dobro, slobodan dan je slobodan dan, ipak.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
-
- Information
-