Pičkin dim. Živjela sam ja na petom bez lifta.
Nabijem Zagreb
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Vodaju 2 murjaka delfina Zagrebom kad naiđe im šef.Zekoslawa » wrote:
Tako mi jučer došla jedna drugarica iz Splita i sad je ajde vodaj vamo i tamo jer je tu dva dana. A meni se ne da, a ne mogu se mrdnit, a grijota mi potrošit vikend na smišljanje di ću je vodit da vidi Juricu Pađena i Modnog Mačka, pa da može reć da je nešto vidila.
-Dobro vas dvojica, šta to radite koji kua?
-Pa ništa, eto, vodamo delfina.
-Pa kud ga vodate?
-U kino.
-Ma kakvo kino za njega, odma da ste s njim u ZOO.
Drugi dan opet oni vodaju delfina i opet naiđe šef...
-Pa šta radite opet vas dvojica?
-Ništa, šefe, vodamo delfina.
-Pa jesam reko da ga odvedete u ZOO?
-Jesmo jučer, šefe, danas ga vodamo u Mimaru...
'if you fall, i'll be there' (floor)
..e, sad vidis kako je zagrepcanima kad im mi dodjemo u goste pa sad..ka ono zagreb, aj tamo aj amo, sta di ima ocu tu ocu tamo..Zekoslawa » wrote: Volim pitanje "ideš li šta vanka?" skoro ko "jel se kupaš šta?".![]()
Je, evo jučer sam bila na špici, trevila sam Juricu Pađena.![]()
Pravo da ti rečem, meni se ne da gledati ljude nakon što ih gledam osam uri dnevno. Strašno me to iscrpljuje i onda jedva čekam ić doma i ništa ne radit. U tišini. A onda kad mi se nešto da, bude šugavo vrime. Pa mi se opet ništa ne da. Ili nemam para, pa mi se ništa ne da. I tako u krug. Ili imam i volje i para i vrijeme je povoljno, al ja imam posla. Ne da mi se ponašati ko da sam puštena s lanca i ko da sam tu turistički. Živim isto ko što sam živjela dolje i kontam da ima vremena za sve, ne moram sve i svakoga vidjeti u roku odmah.
Tako mi jučer došla jedna drugarica iz Splita i sad je ajde vodaj vamo i tamo jer je tu dva dana. A meni se ne da, a ne mogu se mrdnit, a grijota mi potrošit vikend na smišljanje di ću je vodit da vidi Juricu Pađena i Modnog Mačka, pa da može reć da je nešto vidila.
pa dobro, sta odmah grintas..evo, jel se sta kupas? tj, jel imas onaj pojler na blin? to je meni ludilo. mos dvi ure stat ispod tusa ako os..a ja bi stalno ima tus, pa jos topli, a vanka zima..a i u kuci zima, pa dis onda nego ispod toplg te vruceg tusa. ono, da ga je nekako na ledja montirat, pa kad ti dodje, ti nekako navuces neki skafander, a unutra..tus.
sta pustena s lanca? pa ne moras na silu, nego ono, ako oces i to. mislim, mos negdje malo odat, setat, promijenit vizure..imat ono, svoj kafic neki..mislim ono, ne mos nabijat tako da dodje tebi, moras se i ti malo potrudit, tj, malo i ti mijenjaj okolinu, nek se zagreb i na tebe navikne..
mislim, evo gledam..imas u arheoloskom izlozbu..tobolac srednjovjekovnog ratnika. kujis, ono..tobolac. ratnika. srednjnovjekovnog.
pa ko to moze platit rec nekom..znas di sam bila..bila sam na tobolcima srednjovjekovnih ratnika.
a jes koga vidila od forumasa? jel znaju di zivis? ono, da ti mogu doc donit caj ako zatreba? i vitamine dat, vidim da opet ne pijes vitamine..a i ko zna kako i sta ides? bit ce nista, a i to na ritko..
cuj, sad te to mogu pitat..da si znala sta ce i kako ce bit dok si jos bila dole, bi isla gore?
Mislin da zbog tog pojlera ću trošit 100 kubika plina misečno...a unda » wrote: pa dobro, sta odmah grintas..evo, jel se sta kupas? tj, jel imas onaj pojler na blin? to ej meni ludilo. mos dvi ure stat ispod tusa ako os..a ja bi stalno ima tus, pa jos topli, a vanka zima..a i u kuci zima, pa dis onda nego ispod toplug te vruceg tusa. ono, da ga je nekako na ledja montirat, pa kad ti dodje, ti nekako navuces neki skafander, a unutra..tus.![]()
Najbolja stvar u kući. Ikad.
Euklid » wrote: Vodaju 2 murjaka delfina Zagrebom kad naiđe im šef.
-Dobro vas dvojica, šta to radite koji kua?
-Pa ništa, eto, vodamo delfina.
-Pa kud ga vodate?
-U kino.
-Ma kakvo kino za njega, odma da ste s njim u ZOO.
Drugi dan opet oni vodaju delfina i opet naiđe šef...
-Pa šta radite opet vas dvojica?
-Ništa, šefe, vodamo delfina.
-Pa jesam reko da ga odvedete u ZOO?
-Jesmo jučer, šefe, danas ga vodamo u Mimaru...
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
..a unda » wrote: cuj, sad te to mogu pitat..da si znala sta ce i kako ce bit dok si jos bila dole, bi isla gore?
'if you fall, i'll be there' (floor)
..jelda? jebate, ukljucis, a ne staje. a ne ka ovdi, imas onih pedeset litara i taman kad se malo zgrijes, aj ca.MightyMe » wrote:
Mislin da zbog tog pojlera ću trošit 100 kubika plina misečno.
Najbolja stvar u kući. Ikad.
ili, ne upalis ga navecer, zaboravis..ono, ko to pali i gasi..i ujutro uletis zimi pod tus..ono, vise nekako pobignes pod zastitu tusa i..
..tako sam ja naucio jodlat.
A ne. Pogotovo mi je najdraže kad me nema par dana doma, vratin se doma cili satraven i smrdljiv s puta i onda ka pizda tribaš čekat 2 ure da se to sranje ugrije. I onda na kraju ne čekaš jer ti dopizdi pa uletiš ranije i u početku bude dobro, a onda se kasnije opet smrzneš ka pizda...a unda » wrote: ..jelda? jebate, ukljucis, a ne staje. a ne ka ovdi, imas onih pedeset litara i taman kad se malo zgrijes, aj ca.
ili, ne upalis ga navecer, zaboravis..ono, ko to pali i gasi..i ujutro uletis zimi pod tus..ono, vise nekako pobignes pod zastitu tusa i..
Ovako mi je predifno.
..tako sam ja naucio jodlat.
..a unda » wrote: ..e, sad vidis kako je zagrepcanima kad im mi dodjemo u goste pa sad..ka ono zagreb, aj tamo aj amo, sta di ima ocu tu ocu tamo..![]()
pa dobro, sta odmah grintas..evo, jel se sta kupas? tj, jel imas onaj pojler na blin? to je meni ludilo. mos dvi ure stat ispod tusa ako os..a ja bi stalno ima tus, pa jos topli, a vanka zima..a i u kuci zima, pa dis onda nego ispod toplg te vruceg tusa. ono, da ga je nekako na ledja montirat, pa kad ti dodje, ti nekako navuces neki skafander, a unutra..tus.![]()
sta pustena s lanca? pa ne moras na silu, nego ono, ako oces i to. mislim, mos negdje malo odat, setat, promijenit vizure..imat ono, svoj kafic neki..mislim ono, ne mos nabijat tako da dodje tebi, moras se i ti malo potrudit, tj, malo i ti mijenjaj okolinu, nek se zagreb i na tebe navikne..![]()
mislim, evo gledam..imas u arheoloskom izlozbu..tobolac srednjovjekovnog ratnika. kujis, ono..tobolac. ratnika. srednjnovjekovnog.
pa ko to moze platit rec nekom..znas di sam bila..bila sam na tobolcima srednjovjekovnih ratnika.
a jes koga vidila od forumasa? jel znaju di zivis? ono, da ti mogu doc donit caj ako zatreba? i vitamine dat, vidim da opet ne pijes vitamine..a i ko zna kako i sta ides? bit ce nista, a i to na ritko..
cuj, sad te to mogu pitat..da si znala sta ce i kako ce bit dok si jos bila dole, bi isla gore?
Ček da prestanem plakat na tobolac, pa ću ti nešto napisat.
pa sta se smijes? tobolac je vazna stvar. valjda za strijele tobolac. ono, da nije bilo tobolca, ne bi bilo ni povijesti. ili, tobolac koji je voleo vozove. ili knjiza neka u kojoj pise npr..gledao sam je u zalaz sunca i zamisljao kako nosi moj tobolac..
..da sam sad u zagrebu, garant bi isao vidjet tu izlobu. (namjerno je izloba..bijase jednom jedan plakat koji je imao tipfeler..tj, misfeler i na njemu je velikim slovima pisala..izloba.)
Daklem...
Prvo, nemam ništa na plin i bogu fala da nemam, ne bih mogla o straha, šta ti je.
Imam toplanu i imam neograničeno mnogo vode onda kad je ima. Kad je nema, onda jodlaš i čekaš da dođe.
Drugo, jesam, upoznala sam većinu ovdje prisutnih forumaša, neke još nisam, ali budem. I sve je to tako krasan i topao svit. Baš je. Eto, ljudi, jeste, tako da znate.
A treće pitanje... :umetni fanfare po želji:
Da sam znala da će ovako bit... Da, došla bih. Bez razmišljanja. Zato što... Eto, igrom slučaja su se stvari posložile tako da me dopalo u životu sve što sam mislila da nikad neće. I događa se to da mi je svaki dan koji nekako izguram jedna mala pobjeda sama nad sobom, svojim sranjima, demonima, strahovima i patologijama. I nekako... sviđam se sama sebi kao takva. Kad prepreke shvaćam kao izazove, a ne kao novi razlog za kuknjavu. Da, kukam tu i tamo i nisam zadovoljna činjeničnim stanjem. Ali sam zadovoljna onim što iz ovoga može proizaći dugoročno. Dokazala sam sama sebi da mogu i da neću odustati. Eto ti ukratko, moram nokte lakirat, di me nađe u ovu uru s ozbiljnim pitanjima.
Prvo, nemam ništa na plin i bogu fala da nemam, ne bih mogla o straha, šta ti je.
Drugo, jesam, upoznala sam većinu ovdje prisutnih forumaša, neke još nisam, ali budem. I sve je to tako krasan i topao svit. Baš je. Eto, ljudi, jeste, tako da znate.
Da sam znala da će ovako bit... Da, došla bih. Bez razmišljanja. Zato što... Eto, igrom slučaja su se stvari posložile tako da me dopalo u životu sve što sam mislila da nikad neće. I događa se to da mi je svaki dan koji nekako izguram jedna mala pobjeda sama nad sobom, svojim sranjima, demonima, strahovima i patologijama. I nekako... sviđam se sama sebi kao takva. Kad prepreke shvaćam kao izazove, a ne kao novi razlog za kuknjavu. Da, kukam tu i tamo i nisam zadovoljna činjeničnim stanjem. Ali sam zadovoljna onim što iz ovoga može proizaći dugoročno. Dokazala sam sama sebi da mogu i da neću odustati. Eto ti ukratko, moram nokte lakirat, di me nađe u ovu uru s ozbiljnim pitanjima.
Sukladno EU pravnim stecevinama i slobodnom protoku svega ostat cu tu nabijati sve metropole i selendre koje nemaju tematsku povezanost s izlozbom tobolaca.
aj, dobro, prolazi i toplana.Zekoslawa » wrote:Daklem...
Prvo, nemam ništa na plin i bogu fala da nemam, ne bih mogla o straha, šta ti je.Imam toplanu i imam neograničeno mnogo vode onda kad je ima. Kad je nema, onda jodlaš i čekaš da dođe.
![]()
Drugo, jesam, upoznala sam većinu ovdje prisutnih forumaša, neke još nisam, ali budem. I sve je to tako krasan i topao svit. Baš je. Eto, ljudi, jeste, tako da znate.![]()
ok, bitno je da bi ti dosla..i to je dobro. sad ono dalje, zasto bi dosla.. to me toliko ne zanima, imam ja i svojih problema.
sutra ce bit nesto trece..osmo..e, da nisam dosla..e, da nisam isla.. a sta sam isla..e, sta nisam isla..to nije bitno, uvijek svatko nadje neki razlog za bilo sto.
da, kuzim, topao, krasan svit.. a stas drugo rec, moras to rec. da si mene upoznala isto bi rekla topao, krasan, svit, a onda bi sutra drugom rekla..ma daj ga u kuruckac.
znaci, kako sam shvatio, tu i tamo nose ti picu u ponoc kad pocnes kukat u ponoc da bi picu. ili da nemas duvana..
aj kad su lole, aj..nek te u sljedecu nedjelju odvedu na..na..glavice npr. npr euklid nek te odvede na glavice.
malo na fazol i kupus i da se zraka nadises.
aj ti lakiraj nokte, pametno ti je to. zagreb ne oprasta. barem onaj poslovni dio. sve je to kul i krasno i ti si topla, ali kad te nema..jes vidla kako joj je lak na noktima ispucao, jes vidila kako joj se razbila bicva, kako joj suknja stoji nakrivo, a kosulja.. kaj ona nema peglu doma?
kaze se..karl, frzelinu moj..
nije glavice nego..glavice. ono, ides put tamo, pa gori, pa u sumu..Dominicus » wrote:Na kakve glaviće da je vodimo?
-
- Information
-