Je, al kako moš bit sigurna da se unda neće uvalit u kadarSilajn » wrote: Htjela sam napisat na kaslić da tu mogu ubacit priloge za lijepe prizore
Jesen stiže, dunjadi moja...
-
visekratni klon
Beau » wrote: Je, al kako moš bit sigurna da se unda neće uvalit u kadar
Ovaj kafić za mace je difan.
Ma, Undi se živo fućka...Beau » wrote: Je, al kako moš bit sigurna da se unda neće uvalit u kadar
Al ozbiljno, živa je koma kad ti netko tak bulji u život.
Moja suseda dođe na viksu par tjedana godišnje, a ja jedva čekam da ode.
Znam da je koma.judolino » wrote: Al ozbiljno, živa je koma kad ti netko tak bulji u život.
Moja suseda dođe na viksu par tjedana godišnje, a ja jedva čekam da ode.
Moja kuća 'na moru' (
Al i ona dva, tri čobana s ovcama, što prođu 10 metara od moje kuće, mi idu na živce
-
visekratni klon
Ljeto je crklo!
Sreča. 
Samo kad ne bih imala ispite nego da sam već diplomirala i da idem na fest u ši.
Samo kad ne bih imala ispite nego da sam već diplomirala i da idem na fest u ši.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
hvalabogu, jesen se slabo odaziva...ko da se uljenila nešto, a meni to paše...ne volem kiše i mrak..ne volem ni zimu, ako ćemo pravo...
kaće novagodina...kad ona prođe, ljeto mi se čini samošto nije...
kaće novagodina...kad ona prođe, ljeto mi se čini samošto nije...
kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
i ja volim kad se otegne toplo vrijeme...
kurvanjski avatar, a
Volim i ja inače, ali ovaj put se osjećam zbilja trulo 
Nekako mi fali da udahnem oštar zrak kroz nos
Nekako mi fali da udahnem oštar zrak kroz nos
- Donna Sole
Ako si u unutrašnjosti, stvarno je trulo i gnjilo od vlage ..kod nas na moru se još kupamo , morski je zrak još uvijek ugodan a južina mi ne smeta...iako mi je bura draža, sad mi još ne treba dok se moćkamo
kurvanjski avatar, a
Jutros je malo bolje bilo, da.
Ni meni nikad nije smetala južina, nemam pojma koji mi je bog sad
Nadam se da ću bit bolje od vožnje bajkom danas
Ni meni nikad nije smetala južina, nemam pojma koji mi je bog sad
Nadam se da ću bit bolje od vožnje bajkom danas
Vi koji idete biciklom na posao, koliko kilometara imate do posla? Preznojite li se do posla?
Nemam bicikl otkad mi je ukraden, a to je bilo 1997.
Tada sam se raskuražila nekoliko puta ići biciklom na posao, nekakvih 10ak kilometara pa mi nije bio neki hit.
Možda je i do toga što je bilo dosta toplo u to doba godine. Mislim da nije bilo baš ljeto u punom jeku, ali je bilo toplo.
Nemam bicikl otkad mi je ukraden, a to je bilo 1997.
Možda je i do toga što je bilo dosta toplo u to doba godine. Mislim da nije bilo baš ljeto u punom jeku, ali je bilo toplo.
- Euklid
- old school
2,5kmTea Tree wrote:Vi koji idete biciklom na posao, koliko kilometara imate do posla? Preznojite li se do posla?
Nemam bicikl otkad mi je ukraden, a to je bilo 1997.Tada sam se raskuražila nekoliko puta ići biciklom na posao, nekakvih 10ak kilometara pa mi nije bio neki hit.
Oko 6 min.
Ne stignem se uznojit ali se stignem smrznut kad je hladno.
Zaljubljen sam u pacikliranje i svoju suvozacicu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ma, jebo ga ti, shvatili smo već svi da neku redovito prašiš, ponekad i na haubi automobila.
Ovaj tren me stvarno zanima što znači suvozač na biciklu. Ok, nije na štangi od bicikla. Imaš onaj bic za dvoje, što? Ili se vozite zajedno, svatko na svom biciklu pa ti to od milja zoveš suvozač?
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
15-ak km. Preznojim se ako kasnim.Tea Tree » wrote:Vi koji idete biciklom na posao, koliko kilometara imate do posla? Preznojite li se do posla?
Nemam bicikl otkad mi je ukraden, a to je bilo 1997.Tada sam se raskuražila nekoliko puta ići biciklom na posao, nekakvih 10ak kilometara pa mi nije bio neki hit.
Al ja jemam tuš na poslu, pa me bolide đon za znojenjem.
- Euklid
- old school
Oli radiš u javnoj kući...nina williams » wrote: Al ja jemam tuš na poslu, pa me bolide đon za znojenjem.
'if you fall, i'll be there' (floor)
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ne znam kakvi smo, ja sam temu danas prvi put otvorla. Pa sam vidla da je na početku tužno, al i da je post od lani. Pa sam skočla na kraj i odgovorla Tei.Zekoslawa » wrote:Otkad je ovo tema na kojoj smo veseli i poletni?
Oš da kukam, oćel ti bit lašnje?
Lišće ne čiste s biciklističkih staza. Zagrebački golubovi su inatljiva gamad koja se ne želi sklonit s puta. (Il imaju reflekse ko mrtvi konji.) Staza ima smjer, jebomepas, zna li to iko...osim mene
...
Jel ti bolje?
Vid vrijeme kako je lijepo, Zekoslawa...aj gonjat zadnje ovogodišnje nezubato sunce...neće svijet propast ako se pokoji tužniji topik zeru oprpoši.
-
- Information
-