O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 24 Oct 2013, 23:29

Oli se Hrvatska ne raspada?

Oli nije sdp već 2 godine na vlasti?

Zna se ko su glavni krivci ali ni ovi, brate, kurca ne valjaju...

'if you fall, i'll be there' (floor)
Tea Tree

Post 24 Oct 2013, 23:35

Već! Eeeej, VEĆ 2 godine na vlasti! A još Hrvatska nije Švedska u malom. :tuzni:
Euklid
old school

Post 24 Oct 2013, 23:40

Opet izvrćeš.

Aj, šta su dobrog napravili u gospodarstvu?

Koliko je investicija ušlo u Hrvatsku?

Jesu ikakvu reformu ičega pokrenuli a da se nešto bar nazire ako se već ne vidi?

Ili oš da te pitam koliko se podobnih uhljebilo, koliko se automobila kupilo i smartphonea nabavilo...?

Račanova je vlada u 2 godine kompletno sve negativne trendove preokrenula na pozitivne.
Samo se Ivica nije bavio svojim odrazom u ogledalu, pokoj mu duši...
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 24 Oct 2013, 23:46

Nije da mi se sviđa Vlada, ali ova halabuka oko auta, mobitela, aviona. Ono 21. stoljeće je, kako da rade bez toga. Sad bi oni za sebe trebali izmišljati posebne dovoljno siromašne mobitele, aute. Nisu u pitanju mobiteli, nisu ni auti, treba se znati od koga i po kojim tarifama je kupljeno, ako je to u redu, onda je u redu da imaju to. To je jednostavno sredstvo za rad nekoga tko upravlja nečime.
Tea Tree

Post 24 Oct 2013, 23:46

U gospodarstvu su napravili da pokušavaju zaustaviti loše trendove.
Tko bi bili investitori? Misliš razne bjelosvjetske firme koje se drže zubima za zrak da ne stave ključ u bravu, kao mnogi?
Znam da otrcano zvuči, ali ona čuvena globalna recesija je tu, događa se.

Ne izvrćem nego imam dojam da ti samo gledaš na što bi se popiknuo da ocrniš lepog Zokija. :durica: A to nije lepo. :nono:
Tea Tree

Post 24 Oct 2013, 23:49

Kar Jozef » wrote:Nije da mi se sviđa Vlada, ali ova halabuka oko auta, mobitela, aviona. Ono 21. stoljeće je, kako da rade bez toga. Sad bi oni za sebe trebali izmišljati posebne dovoljno siromašne mobitele, aute. Nisu u pitanju mobiteli, nisu ni auti, treba se znati od koga i po kojim tarifama je kupljeno, ako je to u redu, onda je u redu da imaju to. To je jednostavno sredstvo za rad nekoga tko upravlja nečime.
Isuseeeeee!!! :S
Kar, hvala!

Euklide, ovo bi ti moglo nešto govoriti. Pazi, Karu, (ček, boldat ću) eej, Karu se čini pretjeranim to sraćkanje po SDP-u.
Euklid
old school

Post 24 Oct 2013, 23:50

Kar Jozef » wrote:Nije da mi se sviđa Vlada, ali ova halabuka oko auta, mobitela, aviona. Ono 21. stoljeće je, kako da rade bez toga. Sad bi oni za sebe trebali izmišljati posebne dovoljno siromašne mobitele, aute. Nisu u pitanju mobiteli, nisu ni auti, treba se znati od koga i po kojim tarifama je kupljeno, ako je to u redu, onda je u redu da imaju to. To je jednostavno sredstvo za rad nekoga tko upravlja nečime.
pa jesi čitao po kojim tarifama je kupljeno?

ajde vidi kolko su potpisali da ih košta 1GB prometa pa ćeš se iznenaditi...
Euklid
old school

Post 24 Oct 2013, 23:55

Tea Tree » wrote:U gospodarstvu su napravili da pokušavaju zaustaviti loše trendove.
napravili da pokušavaju... :rofl: :rofl: :rofl:

dobro im ide to pravljenje pokušaja...
Tea Tree » wrote: Tko bi bili investitori? Misliš razne bjelosvjetske firme koje se drže zubima za zrak da ne stave ključ u bravu, kao mnogi?
Pa jesam ih ja tjerao da obećavaju tsunamije investicija?
A vani se investira i gradi. Upravo sada jer je prilika kad možeš sve dobiti za čas.
Otvorio sam svojedobno temu o prijateljima koji su otišli van pa čujem koliko se tamo upravo sada gradi i investira.
Tea Tree » wrote: Ne izvrćem nego imam dojam da ti samo gledaš na što bi se popiknuo da ocrniš lepog Zokija. :durica: A to nije lepo. :nono:
Moguće si u pravu :ne zna:

Ali i ti ga braniš ko da je išta pametnog napravio.

Aj nabroji mi 2 korisne stvari. Ne, ajde jednu jedinu...
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 25 Oct 2013, 00:10

Tea Tree » wrote:Ono, baš pod SDP-om se raspada. Baš SDP je kriv za otkaz tih svih ljudi, upropastili su državu, ljude, ma sve. :zubo:

Banaću te, Tita mi. Nisam još banala živog čovjeka u moderatorskoj karijeri, samo botove. Možda je vrijeme da probam kako je to. :raspa:
..banaj to. :usama:

ali, ako esdepe nije kriv, onda je odgovoran. pod njegovim (koalicijskim) mandatom se dogadja ovo sto se dogadja.
sad bi jedino trebalo malo vidjet sto se to dogadja. zasto? kako?
da se bas hrvatska raspada, aj, moze tako izgledat ili cak se to mozda i dogadja, ali..

gledajuci sa strane, kao da me se to nista ne tice, ova vlada radi jedino sto moze, a to je krpanje da sve ne popuca po savovima. nema bas tu puno manevarskog prostora.
kao sto ova vlada radi jedino sto moze, tako i opozicija, koja god je i koja se god opozicijom smatrala, radi jedino sto moze, a moze samo vikat..drzte me, udrit cu ga.
to je ono sto karamarko radi, jer da sutra on dodje na vlast, jedino koga bi on mogao spasit je on sam sebe. ok i seksa jos mozda.
ako hadeze ili neko slican dodje na vlast, ova drzava je gotova u roku pola godine i to u vanrednim stanjima, policijskim satovima, neredima i ostalim sranjima.
ono, neka vrsta guvernature, diktature ili hunte, garant. usprkos evropi.

to pod uvjetom da hadeze uopce moze sam sto napravit, jer je njegova snaga na drzavnoj razini nikakva. na lokalnoj, zupanijskoj, ima tu jos rezervi, ali koliko god sad izgledao hadeze, zajedno sa desnicom koju hoce objedinit, nekako solidaran medju sobom, tu su trvenja samo takva i jedino sto ih moze odrzat jest neki neprijatelj oko njih i tu oni nece birat sredstva, to je ludo i divlje, posve.

pravu opoziciju drze neke druge politicke snage koje formalno nisu dio politicke scene i prakse, tu se povlace konci opozicije i tu treba gledati glavne uzroke moguce politicke nestabilnosti kod nas.
opk, osim, jasno, ekonomskih problema, za koje, eto, ova vlada je ponajmanje kriva, ali po definiciji je odgovorna za situaciju u kakvoj se nalazimo.

moze li se to nekako ublazit barem, nekako da se barem stekne neki utisak ili nekako da kvalitetna informacija o cemu se radi, da ako ljudi vec jesu u takvoj situaciji, da im barem nekako bude jasnije zasto, pa ce se mozda onda moc vidjet neke faze, a dakle i neka perspektiva i tako malo lakse otrpjet tek ono sto dolazi, bez obzira koja vlada bude vladala.

pa, mislim da se moze, malo u promjeni pristupa prema javnom tom mijenju, malo tu marketinski kozmeticirat, ali.. pitam se i ja, cemu?
onome kome je jasno, jasno je, onome ko nece da mu bude jasno i njemu je jasno, ali pravi se da mu nije jasno, a osim toga radi sto god moze i histerizira da ne dodje na red i taj da polozi racune.

ova vlada ce morat promijenit svoj stav u jednom, to je vec sad ocito. morat ce malo smanjit intezitet ispravljanja i osudjivanja steta nastalih u proslosti.
ako bude tjerala mak na konac, nece nistata napravit. ili jako malo toga. ili, pitanje je,kolika ce cijena toga bit, cijena za mene osobno.

ako nastave s ovim svojim dijelom rada, citav hadeze ce zavrsit u zatvoru, a jos i prateci neki saveznici i politicki infrastrukturasi.
ok, neka, ali..lova se natrag vratit nece, a citav taj hadeze i bratija ce prezivjet, oni su se spremali za ovakave neke slicne ishode i napravili su ono sto ja zovem hrvatskom kapsulom, da u situaciji stani pani, kad sve djava nosi, da se sacuva neko jezgro, materijalno jezgro koje ce izgradit, pokusat izgradit tu neku novu hrvatsku po njihovoj mjeri.
a prezivjet ce i dio oko esdepea, nije bas da ce oni sepuku napravit.
ali, tu dinamiku uvodjenja reda, cistih racuna, zakona, kako je esdepe zamislio, ja npr prezivjet necu.
taj esdepeov program neko treba platit i ako se u nekom razmjeru uzme od svih deset dvajst posto za financiranje neceg da bi sutra bilo nesto, nekome (a zna se kome uglavnom) to je nista, kvaliteta njihovog zivota se nece bitno ili znacajno umanjiti, ali ako nekom tko je vec na granici ili ispod neke granice, e tu vec sasvim ozbiljno govorimo o egzistenciji, a da ne govorimo o nekim drugim pravima, ako vec ne zeljama.

tako da, ne vidim bas tu nekog kvalitetnog rjesenja. dosta frustrirajuce. :kokice:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 25 Oct 2013, 00:11

Tea Tree » wrote: Euklide, ovo bi ti moglo nešto govoriti. Pazi, Karu, (ček, boldat ću) eej, Karu se čini pretjeranim to sraćkanje po SDP-u.
Meni se općenito čini pretjerano prenemaganje oko toga što netko nešto ima. Ako se je netko odlučio za javnu službu nije se odlučio za samostan i celibat. Nego da radi i zaradi toliko da živi zadovoljno. Mislim tako i za onu ženu iz zračne luke u Zadru, ne znam kako je to završilo, ali to što radi za državu ne radi besplatno. Nadam se da je dobila svoje novce.

Sad umjesto da se netko buni zašto su otvorene tri ili pet novih agencija, xy novih poddirektora, savjetnika poddirektora koje predstavljau stvarni trošak i pita koliko je to opravdano, maltretira se oće li netko zvat nekoga ili voziti se u ovome ili onome.
Euklid wrote: pa jesi čitao po kojim tarifama je kupljeno?

ajde vidi kolko su potpisali da ih košta 1GB prometa pa ćeš se iznenaditi...
Vidjeh i to je problematično ovako na prvi pogled, ali opet možda je onome tko je procjenjivao troškove izračunao da prosječan korisnik na emailove troši manje od 1GB, a znatno više na pozive pa je tako nekako ugovorio da pozivi budu jeftiniji i tu će uštedjeti za eventualno one koji će prekoračiti tu količinu GBa.

Bilo kako bilo, jedostavno mi se čini da je tu puno živciranja oko banalnih i jeftinih stvari, a malo i nimalo oko stvarno velikih troškova. Pretpostavljam tako će kod prodaje autoceste spinat kako se netko negdje ima ljubavnicu i ima iPad i teta mu radi kao računovodkinja negdje, a to što će nešto koštati 20 ili 21 milijardu će proći ovako iako ta razlika pokriva troškove svih mobitela i auta nekoliko godina.
Euklid
old school

Post 25 Oct 2013, 00:22

..a unda » wrote: ako hadeze ili neko slican dodje na vlast, ova drzava je gotova u roku pola godine i to u vanrednim stanjima, policijskim satovima, neredima i ostalim sranjima.
ono, neka vrsta guvernature, diktature ili hunte, garant. usprkos evropi.
Kako to misliš ako hadeze ili neko sličan dođe na vlast?

Pa desnica dolazi na vlast na sljedećim izborima i to dvotrećinskom većinom.

Čak je i schmokljan reko glasovat za njih :zubo:

A onda kud koji... bolje da nas nema...
visekratni klon

Post 25 Oct 2013, 00:25

Euklid » wrote:

Da ako. :S A ja mu rekla da je pesimist. Optimist prve klase, bokte. :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 25 Oct 2013, 00:59

Euklid » wrote:

pa nisam siguran. doduse, ako esdepe bude mutav kao do sada, sasvim moguce je da se to desi, ali onda bi trebalo bit pametan, sto je tesko kad imas takvu dvotrecinsku vecinu... :zubo:
tj, klasika, trebalo bi bilo nekako i ikako sto prije, sad, poraditi na tome..ne da se ekonomski nekako krene, nego da se stvore uvjeti da se moze uzet najveci moguci kredit koji se uspije uzet, po uvjetima nekim, ne znam, ne moraju bit bajni.
to je uostalom hadeze radio i to narocito nakon sto je sve rastrajbao sto se doma imalo rastrajbat.
i, zatim, pred kraj mandata ove vlade, pred izbore, radit kao sto su i oni radili..nemilo ostavljat za sobom pustos, donosit zakone, uredbe..ono, sjebat sve do daske, pa nek onda oni uvode trotrecinsku vlastt i demokratski izaberu i fasizam ako oce. neka. nek onda oni u takvom sustavu peru lovu koju koju su ogramzljivali. nek pisu referendume onda..za cistocu jezika, rase i braka, neka..
ali sumnjam da ce doc do toga, bez obzira sto desnica sad cacka mecku da bi sutra rekli..mi smo se zajebavali.
a opet, vrlo lako da dodje do toga ako se krene uvodit red do kraja, u financije npr. ima jos organizacija u hrvatskoj za koje se ne zna s kolikim iznosima love barataju i kud se i kako ta lova krece, postoje samo procjene koje variraju i to medju redovima velicina.. :kokice:
visekratni klon

Post 25 Oct 2013, 01:01

Ček, nisi siguran? Daj, zajebavaš se. :rofl: Ja sam sigurnija u to nego da će Sunce sutra izaći. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 25 Oct 2013, 01:11

visekratni klon » wrote:
Da ako. :S A ja mu rekla da je pesimist. Optimist prve klase, bokte. :rofl:
cuj, ukratko..nastavi li se sa svim ovim istragama i sudovima, nece od desnice imat vise ko doc na vlast. nece imat koga delegirat.
cak i bozanica da predloze, on ce sam morat odbit. barem bi trebao odbit. ako imalo drzo do onoga do cega govori da drzi. :kokice:

pada mi sad jedna slika na pamet..npr, branitelji stoje gore ispred kaptola negdje, ispred nekih zamandaljenih dveri..ok, ispred habeka ili gdje vec i tijelima i masom sprjecavaju (mislim da treba pisat..sprijecavati, jer ovako uvijek mislim da pise sprcavati) revizore da im malo knjize i imovinu pretresu. :kokice:
visekratni klon

Post 25 Oct 2013, 01:13

Ma daj, pa neće Karamarka uhititi. Nema šanse. Moramo imati još jedan takav kalibar na vlasti. :cerek: :zubo:
Hadeze je k'o neman iz horora, taman kad misliš da se raspala, ona ustane i pobije neprijatelje. :mirko:

Nema, nema nam pomoći...
..a unda
Undaminator

Post 25 Oct 2013, 01:18

visekratni klon » wrote:Ček, nisi siguran? Daj, zajebavaš se. :rofl: Ja sam sigurnija u to nego da će Sunce sutra izaći. :zubo:
vidis, ja sam sigurniji da ce sunce sutra izaci. :kokice:

mislim, mogu oni u toj formi nekoj doci na vlast..i sta onda? ostat jedno pola godine? i sta onda?
ali pitam opet..ko?
i pitam opet..kako? ovi ce im sad sve ocistit, uredit stanje kao i 2003. i sad ce ovi nevini krenut u..sto? s cim? :kokice:

cek malo, ima jos vremena, di srljas.. :kokice:
visekratni klon

Post 25 Oct 2013, 01:26

Al gle, to se uvijek mislilo. I uvijek su se dizali iz pepela. Ljudi mrze ovu vlast i napravit će sve da ode pa makar crnog vraga izabrali. A hadeze ima dobro koordinirano biračko tijelo, ima novac i "naši su ljudi" u mnogim glavama. Još se nije sve oporavilo od zdravstvenog odgoja i sličnih stvari. Vjeruj, ljudi to pamte, oni ljudi koji izlaze glasati, a ove druge nije briga više, već godinama, za ikakvo glasanje. Jer nema se za koga. I to je istina. Ova sadašnja vlast jest smeće, drago mi je da im nisam dala svoj glas, nisam nikome, ovo što rade i kako seru po sirotinji je bijeda da ne može bijednija biti, našli su na kome će mišiće jačati i stalno cijene podizati po pet kn dnevno, sram ih može biti. I sve to dođe na naplatu. Druga je priča što ja ne želim Karamarka ni nacrtanog vidjeti. Ali neki će htjeti.
..a unda
Undaminator

Post 25 Oct 2013, 01:28

visekratni klon » wrote:Ma daj, pa neće Karamarka uhititi. Nema šanse. Moramo imati još jedan takav kalibar na vlasti. :cerek: :zubo:
Hadeze je k'o neman iz horora, taman kad misliš da se raspala, ona ustane i pobije neprijatelje. :mirko:

Nema, nema nam pomoći...
pa nece. moguce su i ludje stvari. i ludje stvari su se desavale u hadezeu. ako jr jedan ministar sam sebi vikao..ostavka, ostavka, ne bih se zacudio da jedan hadezeovac i predsjednik vlade uz to, sam sebe uhapsi i jos pocne spinat i sebi pribrajat bodove kako je to radi toga jer je on za vladavinu zakona i da zato ta njegova vlada s njim na celu ne smije past.

a i, kako rec, a da ne ispadne..evo ovako, sanjao sam da je karamarku receno da pazi sto radi, jer bi se moglo ponovit da kao jedan njegov politicki zemo da ostavku na premijersko mjesto usred mandata. ili ce karamarko ostat predsjednik stranke i ko mojsije nece vidjet vlade ili ce neko drugi bit predsjednik stranke, pa onda mozda i predsjednik vlade.
u snu nisam vidio tko bi mogao bit taj drugi predsjednik hadezea, a da je onaj koji ima nevinije ruke od..ne mojih, ali ima njih, ima.. :kokice:
visekratni klon

Post 25 Oct 2013, 01:31

Znaš da je čak jedan britanski list napisao prije nego je SDP izabran da će prvo pobijediti SDP, a onda će Karamarko doći na vlast. I tad mi je to bilo posve logično. I danas je. SDP dođe počistiti i onda ovi zasjednu opet. Druga je priča što je ovaj put čišćenje zapelo nekako, što su oni snobovi svoje vrste i što Zoki neće prljati svoje ručice previše, a i nije da kurca kuži baš što se politike tiče, a i što je ovaj put čišćenje bolno pa smeta ama baš svima. No i da nije, ishod na izborima bi bio isti.
..a unda
Undaminator

Post 25 Oct 2013, 01:37

visekratni klon » wrote:Al gle, to se uvijek mislilo. I uvijek su se dizali iz pepela. Ljudi mrze ovu vlast i napravit će sve da ode pa makar crnog vraga izabrali. A hadeze ima dobro koordinirano biračko tijelo, ima novac i "naši su ljudi" u mnogim glavama. Još se nije sve oporavilo od zdravstvenog odgoja i sličnih stvari. Vjeruj, ljudi to pamte, oni ljudi koji izlaze glasati, a ove druge nije briga više, već godinama, za ikakvo glasanje. Jer nema se za koga. I to je istina. Ova sadašnja vlast jest smeće, drago mi je da im nisam dala svoj glas, nisam nikome, ovo što rade i kako seru po sirotinji je bijeda da ne može bijednija biti, našli su na kome će mišiće jačati i stalno cijene podizati po pet kn dnevno, sram ih može biti. I sve to dođe na naplatu. Druga je priča što ja ne želim Karamarka ni nacrtanog vidjeti. Ali neki će htjeti.
dizali su se iz pepela dok se feniks mogao placat. sad kad su prekinuti dotoci love, a cuj..nece ni feniks dzabe radit.
ok, ostao je samo jos jedan dotok glavni, pupcana vrpca stovise, ali sad ce se i to cviknut.. :kokice:
pa dobro, ova vlast je smece recimo, aj..ali da si ti na vlasti, sto bi radila? ili kome bi dala svoj glas da radi ono sto ti mislis da treba radit ili ono s cim bi se slagala da radi?

aj malo razmisljaj na takav nacin. sto bi ti u ovoj i ovakvoj drzavi radila? kako bi radila? odakle poceti? s cim? od kuda? prema cemu? zasto? kako? a i evropu tu neku nemoj zaboravit..

i kazem opet, mogu se slozit d aje ova vlada smece, kao i sto bih se mozda mogao slozit da svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje, ali onda malo predefiniraj dijagnozu ako vec ne znam koliko tih mandata stalno vlada smece. nesto je tu onda drugo po srijedi i mozemo se slobodno onda pitat u cemu je problem ustvari. ili u kome? :kokice:
visekratni klon

Post 25 Oct 2013, 01:46

Ja ne znam što bih radila jer se ja isto u politiku kurca ne kužim, ali zato mi nikad nije ni palo na pamet da idem u politiku.
Zoki je manekenčić. On nije Račan. On nema viziju ni snagu, a nije ni muljator kao neki adezeovci. Prebanalan za politiku.
Čačić je antipatičan, ali je mogao nešto konkretnije napraviti. Linić radi nepopularne rezove, a zapravo nitko od njih nema muda da stegne neke jače face i dobro, nije da su ikad i imali, u ijednoj inkarnaciji esdepea. Pičkice su.

O hadezeju neću trošiti riječi, zločinačka organizacija koja je uništila ovu državu, to svi znamo.
Sad, ja sam dugo davala kredita ovima da su u nezavidnoj poziciji, da nitko ne bi uspio na njihovom mjestu, ali i taj su kredit potrošili. Jer bez obzira na sve, nisu morali ovako. Koji kurac su se bavili pizdarijama, npr? Koji kurac uvode posve irelevantne modele tipa zdravstvenog odgoja gdje samo Bozaniću stavljaju prst u oko i daju medijima hranu, a zapravo taj zdravstveni odgoj kurca neće napraviti ni za koga, ako ćemo iskreno jer je to premalo sati i sve je to zakurac. Ok, možda se nešto dobro izrodilo po pitanju nekakve buduće tolerancije, nekakav put ka tome, ne znam. Ali sve to skupa je smiješno da se mi bavimo time u trenu kad propadamo, kad jesmo propali.

Lovljenje sitnih kriminalaca, zatvaranje slastičarni, podizanje cijena, kurčenje na studentima i jebenim zdravstvenim osiguranjem, s kojeg su oni Marsa pali i koji kurac oni rade uopće? Jel uopće znaju što rade? Ako ne znaju, neka tako kažu i neka odstupe, neka se gone u kurac jer ovo više nema smisla. Svaki dan odem u dućan i vidim da cijene skaču za pet šest kuna što se nikad nije dešavalo. Da, hdz je kriv. Al jebemu mater, jel se mora biti baš toliko nesposoban da ne možeš nikako drukčije sanirati štetu nego lomiti na najslabijima? Dok ti sinčić odrađuje praksu za koliko ono tisućica? Ajde, molim te. Ne brani ih.
..a unda
Undaminator

Post 25 Oct 2013, 02:03

visekratni klon » wrote:Znaš da je čak jedan britanski list napisao prije nego je SDP izabran da će prvo pobijediti SDP, a onda će Karamarko doći na vlast. I tad mi je to bilo posve logično. I danas je. SDP dođe počistiti i onda ovi zasjednu opet. Druga je priča što je ovaj put čišćenje zapelo nekako, što su oni snobovi svoje vrste i što Zoki neće prljati svoje ručice previše, a i nije da kurca kuži baš što se politike tiče, a i što je ovaj put čišćenje bolno pa smeta ama baš svima. No i da nije, ishod na izborima bi bio isti.
a pa nije to sad neka mudrost, politika u hrvatskoj. mala drzava, imas nekoliko parametara koje vrtis, velika bipolarnost i to je to.

a ja ti kazem, da karamarko nece doc na vlast, barem ne milom. :zubo:

doce neki mate, kate ako vec treba hadeze doc, ali karamarko nece. jedna sansa postoji da karamarko ostane i u stranci i na vlasti, i to jedna sansa u dvije varijante. u jednoj pada nakon pola godine, u drugoj postaje generalisimus. eto, tako sam ja sanjao, sta cu sad.. :kokice:

taj tvoj zoki je poslusni cinovnik, ali nemoj ga podcjenivat da je politicki nepismen.
ono sto ne razumijem jest.. zasto se od njega trazi stalno neka dosljednost, otvorenost, citkost, zasto svi misle da imaju prava ga zvat na raport, od tebe i mene, pa do nekih stozera i sindikata, ucjenjivat ga i onda govorit da ne zeli prljat ruke, a volimo parijahalnu cvrstu ruku koja odlucno vlada?
tvoj zokan vrlo razborito i suvislo prica i to u frkovitim situacijama, kad bi karamarko poceo mm..mm..mucat.
jedino sto se moze priznat ovoj vladi jest da je dubko rukama uronila u govna jer nitko drugi to ocito nije htio.
to nije bio samo jedan problem, nego nisi znao odakle pocet i sta pocet, nije se sluzbeno znalo ni na sto su dosli.
i sad, mozes pocet rjesavat sustavno, pa onda pokusat koregirat kolko ide, tj moras napravit temelj za pocet nesto radit, ocistit stol, sredit ladice, sredit papire i onda krenut u dva tri smjera i pustit da inercija nesto odradi ili se backat sa svakim problemom posebno, gasi amo, gasi tamo, pa il nema vode il nema vise ko nosit vodu.

kazem, problem je u kolateralnim stetama, narocito je problem, meni je to problem kad sam kolateralna zrtva ja. i to opet. i to stalno. e, pa jebiga, dosadi vise, ali toliko da dosadi da hadeze me dodje zabavljat..to je ono ko kad je hasu opalilo puntizelom preko usta,m ap se on drzi za usta i kaze muji..aj ti udji u kokosinjac, ja ne mogu od smija. :D
visekratni klon

Post 25 Oct 2013, 02:09

Ja ne vidim da su oni nešto posebno uronili. Tko je nakon Jadrankine famozne suradnje s USKOK-om za vrijeme ove vlade fasovao? Ovo sad, jel. Možda mi je promaklo, priznajem, nisam pratila sve.
Uronili su tako što Linić zatvara birtije? :D

Ne znam. Meni se čini da oni tu i tamo odštopaju nečiji wc, a septička jama stoji li ga stoji.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 25 Oct 2013, 07:28

Tea Tree » wrote:Ono, baš pod SDP-om se raspada. Baš SDP je kriv za otkaz tih svih ljudi, upropastili su državu, ljude, ma sve. :zubo:

Banaću te, Tita mi. Nisam još banala živog čovjeka u moderatorskoj karijeri, samo botove. Možda je vrijeme da probam kako je to. :raspa:
A ne, moja pokojna baba je kriva?
  • Information