O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 26 Oct 2013, 01:08

..a unda wrote: eto, cim zoka pokaze malo cvrste ruke, ne valja. :kokice:

dakle, ipak radis za dvascetr. dobra literatura.. :kokice: :zubo:
No cu radit za EPH-a.

S cijim se gazdom Zoka slucajno sastaje po WC-ima :rofl:

Ko zna sta su radili. Mozda mu je zato cvrsta ruka... :misli:

A vidi vraga, gazda duzan drzavi par stotina milijuna kuna na ime neplacenog poreza. Koji ce mu se dio oprostiti a dio reprogamirati.
U zamjenu za malo medijske podrske Lepom Zoki.

Al ce zato najebat ona slasticarnica u Zadru s 5kn viska u blagajni... :facepalm:

'if you fall, i'll be there' (floor)
visekratni klon

Post 26 Oct 2013, 01:08

..a unda » wrote: alibira kazes? :kokice:

kako politicki tudum moze prepoznat sta je to politicki nesposobno? aj kako? koja je tvoja alibaza? ..onako, odoka.. :kokice:
Može i baba s pijace prepoznat ako netko kurcu svira.
visekratni klon

Post 26 Oct 2013, 01:09

Al ce zato najebat ona slasticarnica u Zadru s 5kn viska u blagajni... :facepalm:
Aj priznaj sad da je to referentna točka i tvog integriteta. Peglao si tamo, garant. :zubo: Inače nema razloga da opleteš po jadnom Zokiju, najlijevijem lijevku među Rvatima.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 26 Oct 2013, 01:22

Euklid » wrote: No cu radit za EPH-a.

S cijim se gazdom Zoka slucajno sastaje po WC-ima :rofl:

Ko zna sta su radili. Mozda mu je zato cvrsta ruka... :misli:

A vidi vraga, gazda duzan drzavi par stotina milijuna kuna na ime neplacenog poreza. Koji ce mu se dio oprostiti a dio reprogamirati.
U zamjenu za malo medijske podrske Lepom Zoki.

pa sta mu slasticarnica ne da podrsku? ..mislim, ono.. :kokice:

pa cuj, ima to rezona kako god okrenes. nes ti sta je ta slasticarnica najebala. vidis da se obogatila od exinog djetinjstva, pa ce je jedan linic zajebat. nema te drzave i tog kafica u nas i nas u berlinu, kojeg je ijedno ministarstvo financija zajebalo, vise nego sto su oni zajebali ministarstvo financija. aj sad budi iskren i reci jel tako? :kokice:

vidjet cemo sto ce bit sa pavicem. sta ti mislis, jel bolje pavica nekako sacekat, dogovorit se i ubrat taj porez ili odmah proglasit ovrhe, stecaj, nesto se jedva naplatit i to u pregovorima sa todoricem jer ce on bit vlasnik epeha u tom slucaju.
tebi treba sve crtat, ko da radis za dvajscetr.. :zubo:
visekratni klon

Post 26 Oct 2013, 01:25

Čuj, ja kugle u Donata branim, a ti kako oš. :raspa:
..a unda
Undaminator

Post 26 Oct 2013, 01:25

visekratni klon » wrote:
Aj priznaj sad da je to referentna točka i tvog integriteta. Peglao si tamo, garant. :zubo: Inače nema razloga da opleteš po jadnom Zokiju, najlijevijem lijevku među Rvatima.
pa mislim, stvarno..ovoj vladi se moze sve oprostit, ali kad navali na exine uspomene iz djetinjstva, armagedon. ..ono, kako su se samo uopce usudili. oni diraju dijete, dijete u eksaci..dijete koje vice..ne dirajte mi sposobne uspomene :gaah: :suza suzu stize:
:kokice:
visekratni klon

Post 26 Oct 2013, 01:27

..a unda » wrote: pa mislim, stvarno..ovoj vladi se moze sve oprostit, ali kad navali na exine uspomene iz djetinjstva, armagedon. ..ono, kako su se samo uopce usudili. oni diraju dijete, dijete u eksaci..dijete koje vice..ne dirajte mi sposobne uspomene :gaah: :suza suzu stize:
:kokice:
Netko ti je ukrao sladoled kad si bio mali? :kokice:

Jel u tvoje vrijeme bilo sladoleda? :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 26 Oct 2013, 01:27

visekratni klon » wrote:Čuj, ja kugle u Donata branim, a ti kako oš. :raspa:
..a iz automata ne branis?

a mislim, brani, radi nesto. vidis kolko tu ima stvarnih problema..zdravstvo, studenti, kugle.. :kokice:
visekratni klon

Post 26 Oct 2013, 01:28

..a unda » wrote: ..a iz automata ne branis?

a mislim, brani, radi nesto. vidis kolko tu ima stvarnih problema..zdravstvo, studenti, kugle.. :kokice:
Aj lipo u kurac. :rofl: :rofl: :rofl:

Gle, ja i dalje mislim isto, a ti nisi ništa opovrgao pa zato se i rugaš. :B
..a unda
Undaminator

Post 26 Oct 2013, 01:30

visekratni klon » wrote:
Netko ti je ukrao sladoled kad si bio mali? :kokice:

Jel u tvoje vrijeme bilo sladoleda? :kokice:
24-cetr sata.
brejking njuz.. pala milanoviceva vlada jer je dirao eksacine kugle iz djetinjstva. bozanic izjavio..to je cudo, to je cudo, kanonizirajte je odma.. kuglom. :kokice:
visekratni klon

Post 26 Oct 2013, 01:30

..a unda » wrote: 24-cetr sata.
brejking njuz.. pala milanoviceva vlada jer je dirao eksacine kugle iz djetinjstva. bozanic izjavio..to je cudo, to je cudo, kanonizirajte je odma.. kuglom. :kokice:
Jepse. :lol: :lol:

Ne brsti. Znaš ti dobro što je bit. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 26 Oct 2013, 01:34

visekratni klon » wrote:
Aj lipo u kurac. :rofl: :rofl: :rofl:

Gle, ja i dalje mislim isto, a ti nisi ništa opovrgao pa zato se i rugaš. :B
ti ces uvijek mislit isto, tj onako kako ti se svidja. a kad se o svidjanju govori, nema tu opvrgavanja..gnjivanja..gnjuta..opovrgnjutka.

predlazem novi flesmob protiv milanovica..svi se nadju na pjaci u zadru i lizu kugle.. :kokice:
visekratni klon

Post 26 Oct 2013, 01:35

..a unda » wrote: ti ces uvijek mislit isto, tj onako kako ti se svidja. a kad se o svidjanju govori, nema tu opvrgavanja..gnjivanja..gnjuta..opovrgnjutka.

predlazem novi flesmob protiv milanovica..svi se nadju na pjaci u zadru i lizu kugle.. :kokice:
a ti ćeš misliti onako kako ti ne sviđa ili što? :kokice:

dobro, ne moraš biti ljubomoran na moj sladoled, kad opet otvore slastičarnu, častim te. :zubo:
visekratni klon

Post 26 Oct 2013, 01:35

I ako sam ja pristrana, što je euklid?
..a unda
Undaminator

Post 26 Oct 2013, 01:37

visekratni klon » wrote:
Jepse. :lol: :lol:

Ne brsti. Znaš ti dobro što je bit. :zubo:
pa ne znam sto je bit, ali da si ti blizu biti, ne znam, ne bi ja to bas slijedio.. mos kuglu dobit. :kokice:
visekratni klon

Post 26 Oct 2013, 01:41

..a unda » wrote: pa ne znam sto je bit, ali da si ti blizu biti, ne znam, ne bi ja to bas slijedio.. mos kuglu dobit. :kokice:
Čuj, jedino što si dokazao na temi je da Milanović kruži oko Todorića kao mačak oko kugle i to je sve. To smo znali. Samo, nekima to nije prihvatljivo. Nekima jest. Ajd, doći će on do kugle kad dobije mandat dvije i tridesete opet. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 26 Oct 2013, 01:45

visekratni klon » wrote:
a ti ćeš misliti onako kako ti ne sviđa ili što? :kokice:

dobro, ne moraš biti ljubomoran na moj sladoled, kad opet otvore slastičarnu, častim te. :zubo:
pa cesto mislim onako kako mi se ne svidja. barem je tako bilo. onda shvatis da svidjanje i razmisljanje pa i nema bas nekih dodirnih tocaka. dvije su to odvojene metode. :kokice:
ljubomoran na sladoled? mislila si rec..ljubomoran na moje uspomene? mislim ono, mos ti zamotat ego u tri celofana, ali kad mu java ne da mira, uvijek nekako proviri.. :zubo:
mislim ono, imam ja svojih problema, jos mi samo tvoja kugla i sladoled fali.

a il ce otvorit? ja sam mislio da su bankrotirali, da su im zivoti unisteni. ono, socijalni slucaj, karitasi i tako to.. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 26 Oct 2013, 01:48

visekratni klon » wrote:
Čuj, jedino što si dokazao na temi je da Milanović kruži oko Todorića kao mačak oko kugle i to je sve. To smo znali. Samo, nekima to nije prihvatljivo. Nekima jest. Ajd, doći će on do kugle kad dobije mandat dvije i tridesete opet. :zubo:
kako sam dokazao? di? nisam ja nista dokazao. tebi se samo svidjalo to sto sam rekao.
ustvari, tebi i euklidu je najbolje sve ne govorit, vi bi htjeli sve na gotovo. nadjite vi vase izvore informacija, tracerski trutovi jedni.. :kokice:
visekratni klon

Post 26 Oct 2013, 01:49

..a unda » wrote: pa cesto mislim onako kako mi se ne svidja. barem je tako bilo. onda shvatis da svidjanje i razmisljanje pa i nema bas nekih dodirnih tocaka. dvije su to odvojene metode. :kokice:
ljubomoran na sladoled? mislila si rec..ljubomoran na moje uspomene? mislim ono, mos ti zamotat ego u tri celofana, ali kad mu java ne da mira, uvijek nekako proviri.. :zubo:
mislim ono, imam ja svojih problema, jos mi samo tvoja kugla i sladoled fali.

a il ce otvorit? ja sam mislio da su bankrotirali, da su im zivoti unisteni. ono, socijalni slucaj, karitasi i tako to.. :kokice:
Na moje uspomene može bit ljubomoran eventualno neki prosjak. :zubo: Ne, mislila sam samo na sladoled, nekad je kugla samo kugla, znaš. :D

Čuj, do kraja mandata će biti upravo puno socijalnih slučajeva. Jer Zoka udara po sirotinji, htio ti to priznati ili ne. Ne, pritom ne kažem da su ti slastičari bili sirotinja, da mi ne bi opet to upakirao. :)
visekratni klon

Post 26 Oct 2013, 01:50

..a unda » wrote: kako sam dokazao? di? nisam ja nista dokazao. tebi se samo svidjalo to sto sam rekao.
ustvari, tebi i euklidu je najbolje sve ne govorit, vi bi htjeli sve na gotovo. nadjite vi vase izvore informacija, tracerski trutovi jedni.. :kokice:
:facepalm: :rofl: :rofl:

Mi bar ne branimo trutine. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 26 Oct 2013, 02:01

visekratni klon » wrote:
Na moje uspomene može bit ljubomoran eventualno neki prosjak. :zubo: Ne, mislila sam samo na sladoled, nekad je kugla samo kugla, znaš. :D

Čuj, do kraja mandata će biti upravo puno socijalnih slučajeva. Jer Zoka udara po sirotinji, htio ti to priznati ili ne. Ne, pritom ne kažem da su ti slastičari bili sirotinja, da mi ne bi opet to upakirao. :)
da, sad je kugla samo kugla, ali bio je maloprije neki peripateticni vapaj kolko se sjecam.. uspomene.. djetinjstvo.. sladoled.. linic..

mislim, ono, ponasas se kao hadeze, mislis da ljudi brze zaboravljaju ako ih ne podsjecas..dobra literatura, dobra. :kokice:

zoka udara po sirotinji i svaka druga relevantna stranka bi sada udarala po sirotinji. svaka. to je sad realnost. od haenesa do seljaka. od edepea do hadezea. s tom razlikom sto je hadeze najprije stvorio sirotinju da bi mogao po njoj mlatit.
da dodje neka druga vlada, ona ne bi proizvela jos vise socijalnih slucajeva? naravno da bi i to u jos vecoj progresiji.
sad je jedino problem za koga ti mislis da ce manju stetu napravit i da ce se nekako brze krenut nabolje dok jos ima zivih. :kokice:
visekratni klon

Post 26 Oct 2013, 02:02

Ma meni je Karamarko onako baš potaman. Eto, pročitao si me. :)
Šta od jedne Zadranke očekivat, jel. Nisam dovoljno za vašu stvar, jel. :)
..a unda
Undaminator

Post 26 Oct 2013, 02:04

visekratni klon » wrote:
:facepalm: :rofl: :rofl:

Mi bar ne branimo trutine. :kokice:
ma ne, naravno. tako ce vam sigurno porast antitrutski ugled. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 26 Oct 2013, 02:06

visekratni klon » wrote:Ma meni je Karamarko onako baš potaman. Eto, pročitao si me. :)
Šta od jedne Zadranke očekivat, jel.
..a cuj, tvoj je. slicna kultura, mentalitet, lakse se komunicira, jednostavnije..uspomene slicne, kugle.. i tako:kokice:
visekratni klon

Post 26 Oct 2013, 02:08

..a unda » wrote: ..a cuj, tvoj je. slicna kultura, mentalitet, lakse se komunicira, jednostavnije..uspomene slicne, kugle.. i tako:kokice:
Upravo. Sve si rekao. Ajd, noć. :)
  • Information