Tvoje izražavanje je dovelo forumaša do do zaključka koji možda i nije najprimjereniji, ali nije ni vrijeđanje.Tea Tree » wrote: Kad netko drugi kvota onda se smije, samo se ne smije kad ja kvotam, je li, je li?
PPŽK
Uuuu, odlično! Boja taman za nadležnog za žalbe na dekliniranje.MightyMe » wrote:Ma kakva moderatorska, ova je još bolja.
Eee, to.Tea Tree » wrote: Uuuu, odlično! Boja taman za nadležnog za žalbe na dekliniranje.
..sta?Kar Jozef wrote:ljubičasti sam...
That's the spirit! Treba okrenuti u svoju korist.
Taj drugi je rus, a mi kako smo sebeljubni spominjemo samo zapadane ljudove. Rusi to zovu Ostrogradski teorem.Kar Jozef » wrote: Niko mi nije spominja tog drugog tipa, al to je to.
A šta sad, što se mora mora.Tea Tree » wrote:Onda ću te ja deklinirat! Neš proć nekažnjeno.
Kara u Jozefa.
I boju sam ti promijenila za kaznu.
Dobro, koja vam je pička materina?
Otkad sam dao ostavku ponašate se ko horda pijanih bijelih miševa dok je mačka u odsutnosti, pardon - nenazočnosti!
Samuel Jackson se izborio za ljubičastu boju zato kaj je bil jebač, a ovaj kaj ga ni Zeki nemre metnut trebal bi nosit žutu, eventualno zelenu... :2up:
Otkad sam dao ostavku ponašate se ko horda pijanih bijelih miševa dok je mačka u odsutnosti, pardon - nenazočnosti!
Samuel Jackson se izborio za ljubičastu boju zato kaj je bil jebač, a ovaj kaj ga ni Zeki nemre metnut trebal bi nosit žutu, eventualno zelenu... :2up:
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Nisam siguranZekoslawa » wrote:Ja mislim da bi trebao nositi dugine bojice.
Kar i Tea se opasno dekliniraju u zadnje vrijeme...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Kolko se ja kužim, deklinacija je kad makneš klin da se nitko ne ubode...
-
- Information
-