Jesen/zima 2011.
- MadnessInMethod
ja sanjam o udobnim čizimicama s platformom (ali onom lijepom, normalnog oblika, nepresvučenom platnom/velurom i sl.) - u mojoj mašti to su čizmice u kojima ću moći otići na posao i nakon održanih 6 sati još uvijek biti u stanju hodati i doći doma. nažalost, još ih nisam srela u broju 35.
a čizme otvorenih prstiju/pete su mi maksimalna perverzija. kao i ove nakarade koje su se ljetos nosile, japanke sa sarom

a čizme otvorenih prstiju/pete su mi maksimalna perverzija. kao i ove nakarade koje su se ljetos nosile, japanke sa sarom

"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Imam jedan problem.
Hitno mi trebaju neke fine cipelice, a zbilja mi se ne da opet davati hrpa love na štikle koje ću obući jednom i koje će onda ležati u dnu ormara.
Mislim na rubu sam da odem po neke Iron Fist lude, ali ono, zbilja ne smijem, pokušavam biti financijski odgovorna
Treba mi neko brzo i jeftino rješenje. Postoji li tako što
Hitno mi trebaju neke fine cipelice, a zbilja mi se ne da opet davati hrpa love na štikle koje ću obući jednom i koje će onda ležati u dnu ormara.
Mislim na rubu sam da odem po neke Iron Fist lude, ali ono, zbilja ne smijem, pokušavam biti financijski odgovorna
Posudi.Ruralna » wrote:Imam jedan problem.
Mislim na rubu sam da odem po neke Iron Fist lude, ali ono, zbilja ne smijem, pokušavam biti financijski odgovorna![]()
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
bez uvrede, ovo mi je najgori komad ljetne obuće koje sam IKAD IGDJE NA IKOME vidila!MadnessInMethod » wrote:
rur, di ima dućna tih iron fist? guglala sam ih sad na netu, imaju dobre štikle, a ne čine mi se skupe! 50dolara, jel?
meg ti je glupa!!! :xlux:
A šta je, sviđaju se i vama Ironice
Mulice, imaš ih u Transport footwear kraj Peka u gradu i u jednom malom dućanu koji drži samo njih koji je tamo u uličici put Teaka.
Balerinke su 300 i nešto, štikle od 500-800 ljetne, zimske uglavnom 800-900kn. Difne su
I da, mogla bi posuditi štikle da imam u koga. Ali nije baš da netko nosi moj broj. Mislim imam ja štikli, ali su sve u nekim bojama, a sad mi trebaju neke tamne
Meni su štikle ili nekako svijetle ili zatvorene zimske polučizmice. Nemam nešto klasično i dosadno kao što je obična zimska salonka, a sad mi baš to treba.
Mulice, imaš ih u Transport footwear kraj Peka u gradu i u jednom malom dućanu koji drži samo njih koji je tamo u uličici put Teaka.
Balerinke su 300 i nešto, štikle od 500-800 ljetne, zimske uglavnom 800-900kn. Difne su
I da, mogla bi posuditi štikle da imam u koga. Ali nije baš da netko nosi moj broj. Mislim imam ja štikli, ali su sve u nekim bojama, a sad mi trebaju neke tamne
Meni su štikle ili nekako svijetle ili zatvorene zimske polučizmice. Nemam nešto klasično i dosadno kao što je obična zimska salonka, a sad mi baš to treba.
petrolejasto: gornji dio flisane trenirke, par majica kratkih rukava, par majica, dolčevita..i to zato jer se kontroliram
pitajte što sve imam zeleno, i neću znati odgovoriti
pitajte što sve imam zeleno, i neću znati odgovoriti
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
jel se vama desi da vas privuče u dućanu određena boja, i da skužite u garderobi da već tako nešto imate doma?
ja uredno isprobavam par sličnih kombinacija. imam izgleda refleks
na primjer, petrolejaste stvari; prljavoroze isto. a imam to već i neću opet kupiti.
ali,ko pčela na med...
ja uredno isprobavam par sličnih kombinacija. imam izgleda refleks
na primjer, petrolejaste stvari; prljavoroze isto. a imam to već i neću opet kupiti.
ali,ko pčela na med...
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-