..djipanje, nabadanje i zustri fratarski koraci..
-
visekratni klon
Ako imaš rakije, izmasiraj se rakijom, najozbiljnije. Ako nemaš, mlake obloge na ruke i noge. Ne bi doktori savjetovali nešto što će nekog ubit, a i ne bih ja sigurno radila nešto što će me ubit, kažem ti, meni je pomoglo. Dok se oblozi ne ugriju, onda mijenjaš, garantirano snižava temp, a tuš pogotovo. Nije ladno. Kasnije se utopliš normalno. Popij taj šumeći što prije, nije za zajebanciju, noć je i temperatura raste noću i više.
ma nemam rakije. mislim da nemam. sta ce meni rakija. odakle mi rakija?visekratni klon » wrote:Ako imaš rakije, izmasiraj se rakijom, najozbiljnije. Ako nemaš, mlake obloge na ruke i noge. Ne bi doktori savjetovali nešto što će nekog ubit, a i ne bih ja sigurno radila nešto što će me ubit, kažem ti, meni je pomoglo. Dok se oblozi ne ugriju, onda mijenjaš, garantirano snižava temp, a tuš pogotovo. Nije ladno. Kasnije se utopliš normalno. Popij taj šumeći što prije, nije za zajebanciju, noć je i temperatura raste noću i više.
popio sam jedan aspirin prije tri..cetri mozda sata. ne znam ocu li sad jos jedan. da sacekam jos malo, a?
-
visekratni klon
Dobro, vode imaš. Jel ti pomogao vrući tuš? Nije. Zima ti je i dalje. Sad probaj mlaki. Ako ti ne bude bolje, moš mene okrivit i platit ću ti odštetu...a unda » wrote: ma nemam rakije. mislim da nemam. sta ce meni rakija. odakle mi rakija?
ma nema mlaki tus i slus. mogu se eventualno ic napit ladne vode. evo idem..visekratni klon » wrote:
Dobro, vode imaš. Jel ti pomogao vrući tuš? Nije. Zima ti je i dalje. Sad probaj mlaki. Ako ti ne bude bolje, moš mene okrivit i platit ću ti odštetu.
-
visekratni klon
Popij u jedan i po onda. Piše u prospektu isto da se smije svaka četiri sata. Najvše smiješ deset dnevno. Smiješ čak i dvije otopit odjednom...a unda » wrote: ma nemam rakije. mislim da nemam. sta ce meni rakija. odakle mi rakija?
popio sam jedan aspirin prije tri..cetri mozda sata. ne znam ocu li sad jos jedan. da sacekam jos malo, a?
-
visekratni klon
NE!..a unda » wrote: ma nema mlaki tus i slus. mogu se eventualno ic napit ladne vode. evo idem..
Bokte, vi stari ljudi ste stvarno teški.
..nema soka. gust je ladna voda. mislim da bih mogo popit citav planinski izvor.
nasao sam neku rakiju. tj, ne znam jel rakija ili kvasina. po mirisu barem. a i po boji.
-
visekratni klon
Nemoj, stvarno. Neće ti pomoć...a unda » wrote: ..nema soka. gust je ladna voda. mislim da bih mogo popit citav planinski izvor.
nasao sam neku rakiju. tj, ne znam jel rakija ili kvasina. po mirisu barem. a i po boji.
A ovo, super, namoči krpe neke u to i oblaži se otim, samo glavu i vrat ne diraj. Dok se ne zagrije oblog ne miči. Valjda nije petrolej.
-
visekratni klon
Eto...a unda » wrote:..evo, trackam se. iza uva i ispod pauzuha. jebate, ladna li je..
Jebemti uvo da ti jebem. Ne diraj tintaru!
sta tintaru? pa necu kosu prat u rakiji..visekratni klon » wrote:
Eto.onda će bit, eksača ga ubila.
![]()
Jebemti uvo da ti jebem. Ne diraj tintaru!
-
visekratni klon
Di je silajn? S tobom se ne može razgovarati...a unda » wrote: sta tintaru? pa necu kosu prat u rakiji..
Čuj, bez krpa ti nema vajde, opit ćeš se ko guska i to će ti leć na te tablete krasno. Ako neš stavljat obloge, krpa included, okani se rakije.
Doduše, moš se otim izmasirat. Al ne glavu.
-
visekratni klon
..a unda » wrote:..jebate kako je ladna. i smrdi. kakav je ovo rakija, sta je ovo..
sjecam se jednom, isto sam se navecer trackao rakijom i sutra dan me uvatila policija u autu..
..jeste li pili?
..nisam.
..a ne, ja sam.
Ko zna jel to rakija.
..ona je isto bolesna. ali zensko je to, njoj je lakse. njoj je jucer bila frka. danas je zercu bolje..visekratni klon » wrote:
Di je silajn? S tobom se ne može razgovarati.![]()
Čuj, bez krpa ti nema vajde, opit ćeš se ko guska i to će ti leć na te tablete krasno. Ako neš stavljat obloge, krpa included, okani se rakije.Krpa se namoči, stavi na ruke, noge, prsa i tako se stoji dok se ne zagrije. Džaba ponavljat.
Doduše, moš se otim izmasirat. Al ne glavu.
necu se okanit rakije. sad me bas krenulo..
-
visekratni klon
Da, ženske manje kukaju kad su bolesne, istina...a unda » wrote: ..ona je isto bolesna. ali zensko je to, njoj je lakse. njoj je jucer bila frka. danas je zercu bolje..
necu se okanit rakije. sad me bas krenulo..
Ajoj.
nije istina..nije istina. nego njoj nije bilo tesko kao meni sada.
osim toga, njoj je pocelo s grlom. meni nije pocelo nikako, samo me bacilo..
-
visekratni klon
Svatko ima drukčije simptome...a unda » wrote: nije istina..nije istina. nego njoj nije bilo tesko kao meni sada.
osim toga, njoj je pocelo s grlom. meni nije pocelo nikako, samo me bacilo..
Nego, nemoj se smijat, ali jel imaš zelja?
imam
-
visekratni klon
..sta?
aa, vidim nesto..neki mrci u kupusu..
-
visekratni klon
Omotaš se listovima zelja, pokriješ dobro dekom preko toga i dok se ne otople listovi, stojiš. To ti je lakše od tuša, a isto izvlači temperaturu. Smijem se naslovu stranice i ovom malom.
-
visekratni klon
-
- Information
-