Uhićenja u..uuu...posvuda
- Sloterdijck
Mi smo opljačkani jer drugo i ne zaslužujemo.
Ne biti po strani
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Uhićen Nadan Vidošević...
Bilo je i vrijeme. Nadam se da je Kalmeta sljedeći na redu...
Zemljišta, nekretnine, umjetnine i satovi: Odakle toliko bogatstvo
a ovo govori bolje nego išta:
Torcida: "Smeće, želimo ti dug život i doživotan zatvor''
Bilo je i vrijeme. Nadam se da je Kalmeta sljedeći na redu...
Zemljišta, nekretnine, umjetnine i satovi: Odakle toliko bogatstvo
a ovo govori bolje nego išta:
Torcida: "Smeće, želimo ti dug život i doživotan zatvor''
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Donna Sole
Quo vadis, Croatia..
kurvanjski avatar, a
Emericzy » wrote:Brzi su kao munja. Netko je kod mene na FB napisao, "kakvom brzinom uhićuju, sad će za koji dan i Franju Tuđmana".
- Euklid
- old school
Dokaže li se Nadanu Vidoševiću vlasništvo nad još jednom nekretninom tužiteljstvo ga neće tretirati kao osobu, već kao Crkvu
Naime, lijepom Nadanu do sada je dokazano vlasništvo nad 14,999 nekretnina te mu nedostaje još samo jedna da ga se automatski proglasi crkvom.
Naime, lijepom Nadanu do sada je dokazano vlasništvo nad 14,999 nekretnina te mu nedostaje još samo jedna da ga se automatski proglasi crkvom.
Ne, nego vrlo stara: bahatost.Tea Tree » wrote:Medvjed ne stoji na cetiri noge. Stoji samo na straznjima, uspravno, k'o covjek, a prednje sape ispruzene. On to ima u svom domu, gdje zivi. :dosad nevidjen facepalm:
To je daleko vise od seljastva. Ne znam, treba neka nova rijec za to.
Znala je govoriti moja pokojna baka, daj ciganu puno masla i na guzicu će ga mazati. I nije pritom mislila na Cigane; Cigo je tu bio tek metafora.
Zar uopće treba naglašavati da su lepi Nadan, Todorić, Kerum, Sanader itd. cigani?Emericzy » wrote: Ne, nego vrlo stara: bahatost.
Znala je govoriti moja pokojna baka, daj ciganu puno masla i na guzicu će ga mazati. I nije pritom mislila na Cigane; Cigo je tu bio tek metafora.
Nažalost, treba - jer mlađe generacije imaju problema s obrazovanjem pa im stariji moraju objašnjavati razliku između cigana i Cigana.
Ma, uostalom, jebeš to; imamo mi prečih problema...

A zakaj se ne vidi slika?
- Euklid
- old school
evo, miky, izgleda i hamed čita trkelj...miky0 » wrote:Ja bi ovako:
Lustrirao sve stranke koje su participirale u vlasti od 1.dana ove drzave
Jeste li za nove izbore na kojima se sadašnji političari ne bi smjeli kandidirati
Da, najs...ali nemoguće...Prvo - zato jer bi ove trebalo protjerati, pogubiti ili teleportirati. Drugo - tko se od umnih i sposobnih ljudi želi zaprljati politikom? I treće - trajalo bi kratko dok ne bi popadali u sve zamke zakonodoavstva, ustava i izvršavanja zamišljenog i neki se ne bi nikada izvadili iz dreka, a neki bi pobjegli glavom bez obzira...Euklid wrote:
evo, miky, izgleda i hamed čita trkelj...
Jeste li za nove izbore na kojima se sadašnji političari ne bi smjeli kandidirati
I to je sve. Zato, valjda, i jest na fejpuku...Beau wrote:E ovo sta je Hamed napisao lajkam![]()
Slazem se.karambol wrote:
Da, najs...ali nemoguće...Prvo - zato jer bi ove trebalo protjerati, pogubiti ili teleportirati. Drugo - tko se od umnih i sposobnih ljudi želi zaprljati politikom? I treće - trajalo bi kratko dok ne bi popadali u sve zamke zakonodoavstva, ustava i izvršavanja zamišljenog i neki se ne bi nikada izvadili iz dreka, a neki bi pobjegli glavom bez obzira...
I to je sve. Zato, valjda, i jest na fejpuku...
Lajkam cisto kao poruku politicarima. Slikovito je docarao, efektno.
Al cak ni ja nisam tolko naivna da vjerujem da to iti grama moze utjecat na njih.
Ni zacrveniti se ne mogu
Zasto ne podrzat mene/hameda (ne, ja nsam on) i da mi s ovog foruma pokrenemo peticiju za promjenom ustava uvodjenjem lustracije za sve stranke kako sam ranije naveo?
Kad sam to procitao jucer/prekjucer uvidih i ja da sam negdje citam i jaEuklid » wrote:
evo, miky, izgleda i hamed čita trkelj...
- Euklid
- old school
UHIĆEN ŽELJKO ŽUŽIĆ Tajkun pod sumnjom za pronevjeru oko 380 milijuna kuna
evo još jedne ribice u akvariju
ovog znam osobno,
lopov, štono bi se reklo, od rođenja...
evo još jedne ribice u akvariju
ovog znam osobno,
lopov, štono bi se reklo, od rođenja...
- Euklid
- old school
Nadam se da'š se ovako naslikavat i u Remetincu sa svojim novim zatvorskim prijateljima.
Samo ćeš ovaj puta ti biti trofej...
Nadan Vidošević na safariju smaknuo lava, slona, krokodila...
Samo ćeš ovaj puta ti biti trofej...
Nadan Vidošević na safariju smaknuo lava, slona, krokodila...
Evo smaranader danas osudjen na 9 godina, a inace svi optuzeni su i osudjeni za FIMI Mediju, jedino bi upitao, kakva je to kazna HDZu od 5 milja kuna, pa je nesto sudkinja pomenula 17 M kn

-
- Information
-