Tehnikalije foruma - tekuća pitanja
Tja...tek ste sad primjetili...
Vrijedni i dobri Majti je intervenirao u željenom smjeru (koji mora biti u okviru plaćenih tehničkih mogućnosti, jelte...) čim je uvaženi član trkelja primjetio kako bi mu to nadasve odgovaralo zbog neberobatnog broja es esova koje mu kontinuirano šalju sluđene obožavateljice i, eto....
Yes we can!

Vrijedni i dobri Majti je intervenirao u željenom smjeru (koji mora biti u okviru plaćenih tehničkih mogućnosti, jelte...) čim je uvaženi član trkelja primjetio kako bi mu to nadasve odgovaralo zbog neberobatnog broja es esova koje mu kontinuirano šalju sluđene obožavateljice i, eto....
Yes we can!
-
visekratni klon
Pih. 500.
Ali, ovdje mi je leglo ko naručeno.
Tnx. 
Ali, ovdje mi je leglo ko naručeno.
-
visekratni klon
Icuce, folderi.

Euklide, moš pravit razne foldere za razne ss pa ti stane i više od 250, 250 za svaki folder.
Euklide, moš pravit razne foldere za razne ss pa ti stane i više od 250, 250 za svaki folder.
ja vidim razliku, al samo kad sam na tapatalku:MightyMe » wrote:U međuvremenu sam updateao Tapatalk, al ne vidim nikakvu razliku. Jedino što mi u Who is online pokazuje tko je na Tapataku, ništa drugo. Ne znam jel to vama pokazuje.
na kraju svakog topika mi stoji jedan prazan post sa praznim avatarom, i samo piše redni broj posta koji slijedi..
ne smeta mi, al možda želiš znati
p.s. povećaali ste inbokse taman kad sam se ja namučila većinu obrisat
i meni javi kako mu se sprdne.Zekoslawa » wrote:Ovaj Tapatalk nije normalan. Upravo mi je dojavio da mi Kar kvotao post, a ima jedno mjesec dana da sam ga uključila i uglavnom mi javi samo PM-ove, a i to kako mu se sprdne. Ono, fala mu.
a možda ti je taj topik označen kao favorite..
View active topics opet radi i kad nisi prijavljen

Majti
Majti
-
- Information
-