Odlično, jebi joj mater što nije izašla na referendum i reci nek ti se miče s očinjeg vida...visekratni klon » wrote:Nema, ona je apolitična ili se bar takvom predstavlja.Ne izjašnjava se uopće oko toga nego sve svodi na neke više sfere.
![]()
Dajem joj godinu dana. Ne želim mijeniati broj jer će me ionako naći nekako, šta ja znam, dobit moj mail, doći na vrata.
Kako me živcira...
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
Euklid » wrote: Odlično, jebi joj mater što nije izašla na referendum i reci nek ti se miče s očinjeg vida...
Dobro ti čiča kaže, napadni je jer nema stav i zbog takvih kao što je ona zemlja propadavisekratni klon » wrote:Nema, ona je apolitična ili se bar takvom predstavlja.Ne izjašnjava se uopće oko toga nego sve svodi na neke više sfere.
![]()
Dajem joj godinu dana. Ne želim mijeniati broj jer će me ionako naći nekako, šta ja znam, dobit moj mail, doći na vrata.
Desire makes slaves out of kings.
-
visekratni klon
Ups, glasala je protiv, čini mi se, sad sam išla pogledati nešto. 
-
visekratni klon
Sjebala mi žena koncepciju. Sad se malo i osjećam krivom.

Pravi se glupa. reci joj da je glasala protiv gay ljudi i da ih diskrimira i nemoj se dati uvjeriti u suprotnovisekratni klon » wrote:Ups, glasala je protiv, čini mi se, sad sam išla pogledati nešto.
Desire makes slaves out of kings.
-
visekratni klon
Ne merem jer je napisala vrlo eksplicitno na što misli.Éowyn » wrote:
Pravi se glupa. reci joj da je glasala protiv gay ljudi i da ih diskrimira i nemoj se dati uvjeriti u suprotno
-
visekratni klon
Da nisam obrisala sve s fejsa i ošla ća, ovo bi bio trenutak gdje bi oni mene obrisali.Éowyn » wrote:A da se privremeno praviš da si ZA?Napiši joj kako si sretna i slaviš i kako je Željka Markić jedna sasvim divna i krasna žena i da ti je životni uzor
Slat joj sms, oh, ona bi me razumjela.
-
visekratni klon
..ti si ko luka bebic.. torba..kakva je to torba? imate li jos ovakvih?
..kemijska koja je zaokruzila protiv..
-
visekratni klon
Ajoj, uzeo si je...a unda » wrote: ..ti si ko luka bebic.. torba..kakva je to torba? imate li jos ovakvih?
..kemijska koja je zaokruzila protiv..
Paaaa...vidi vako...ako se dobro ispriča priča, ako je dobro izbrendiramo..a unda » wrote:..kolko je to puno? da znam za kolko je necu prodat.![]()
sta mislis, kolko ima takvih kemijskih na svijetu i u svemiru? ne racunajuci one koje su preostale, nego samo ove..borbene?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Ti si ko oni samoubojice koji se bacaju kroz prozor.Zekoslawa » wrote:That awkward moment kad 02.12. još nisi dobio plaću za listopad. U Zdenac života ću se itnit, života mi.
A stan im je u suterenu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
Noćna mora o bivšem.
Mislim, njemu je bilo dobro u tom snu, naravno, sebična gusca, ali meni nije, zato noćna mora. 
Samo čekam Euklida da ovo krivo protumači.
Samo čekam Euklida da ovo krivo protumači.
-
visekratni klon
-
- Information
-