..ne slusajte ga. same procijenite jel treba opce ih navlacit..Euklid » wrote:gaćice, djevojke... trebate obuć crvene gaćice...
Kako me živcira...
-
visekratni klon
I ja sam mislila igrat s njim igru tko je luđi, ali kako protiv nekog koga poznaje cijela policija, pa da i mene jel upozna.
Veli mu prijatelj neki dan mrtav ladan- a zašto im bombu ne staviš?
Unda,
Unda,
..a stas od budale. tu nista ne pomaze. tu cak ne pomaze i da dodje jedan onako, prijateljski popricat s njim..visekratni klon » wrote:
Pićkice. Boje ga se. A i nema tko nego roditelji ovog drugog što se s njim udružio prošle godine, oni šute naravno, onda neka žena s kćerima koja ne proviruje nos i drži se dalje od svega i upravitelj zgrade koji ga se boji ko vrag i jedva ga je baba natjerala da jednom zove policiju. Sve ostalo su neki uredi i nema nikoga, a s ove strane neke podstanarke koje isto jedva proviruju i jedna drugu prate kad idu bacit smeće.
mozda..ali samo mozda kad bi se tako desetak puta popricalo, potoje neke sanse, ali kazem..i to mozda..
sta unda?visekratni klon » wrote:I ja sam mislila igrat s njim igru tko je luđi, ali kako protiv nekog koga poznaje cijela policija, pa da i mene jel upozna.![]()
Unda,
-
visekratni klon
Znaš da sam mnogo puta mislila da mi je nekom platit, onda se sjetim da ja ne poznajem nikog kome bih platila, a di još nać nekog ko je diskretan...a unda » wrote: ..a stas od budale. tu nista ne pomaze. tu cak ne pomaze i da dodje jedan onako, prijateljski popricat s njim..
mozda..ali samo mozda kad bi se tako desetak puta popricalo, potoje neke sanse, ali kazem..i to mozda..
Moram otić ća odavde, samo ostaju mi baba i mater svejedno, a i njima prijeti.
Ništa...a unda wrote: sta unda?![]()
visekratni klon » wrote:I ja sam mislila igrat s njim igru tko je luđi, ali kako protiv nekog koga poznaje cijela policija, pa da i mene jel upozna.![]()
Unda,
a kako reagira kad ga se ignorira? dakle, ništa virkanje iza zavjese, jednostavno ko da ne postoji. jel onda odustane?
-
visekratni klon
U ostalim vijestima, varam terapeutkinju. Nisam joj naime nikad rekla da sam otišla i da idem kod drugog jer ovog ću možda moć plaćat samo tri mjeseca i šta ako se budem morala vratiti kod nje.
Osjećam se pokvareno.
I imam tremu od novog, s njom mi je bilo lako jer je žensko i jer je blaga.
-
visekratni klon
To i radimo dugo već, ali ne odustaje, ima jedno mjesec dana da ne znam što mu je, ono popizdio je kao u najgorim danima nekad, jedno vrijeme je prestao bio, sad svaki dan se dernja čim se digne i dok ne ide leć. Jedino ne pušta muziku jer računa da mu onda nećemo zvat policiju, ali se zato dernja da ga je nemoguće slušat i prijeti i dalje. Trebam zvat policiju jbga, ali mi mrsko pričat s njima, mrsko mi je to sve.Starfish » wrote:
![]()
a kako reagira kad ga se ignorira? dakle, ništa virkanje iza zavjese, jednostavno ko da ne postoji. jel onda odustane?
užas. ja mu ne bih zvala nikog da prijateljski porazgovaraju jer je velika vjerjatnost da se svi ti međusobno znaju, još bi mu javio što si napravilavisekratni klon » wrote:
To i radimo dugo već, ali ne odustaje, ima jedno mjesec dana da ne znam što mu je, ono popizdio je kao u najgorim danima nekad, jedno vrijeme je prestao bio, sad svaki dan se dernja čim se digne i dok ne ide leć. Jedino ne pušta muziku jer računa da mu onda nećemo zvat policiju, ali se zato dernja da ga je nemoguće slušat i prijeti i dalje. Trebam zvat policiju jbga, ali mi mrsko pričat s njima, mrsko mi je to sve.
kak to da mijenjaš? to ćeš ići na neku drugu metodu?
neka, varaj je.prevari i tog i nadji jos jednog treceg.visekratni klon » wrote:U ostalim vijestima, varam terapeutkinju. Nisam joj naime nikad rekla da sam otišla i da idem kod drugog jer ovog ću možda moć plaćat samo tri mjeseca i šta ako se budem morala vratiti kod nje.Osjećam se pokvareno.
![]()
bit ce ti to kao kad ti majstor gleda nesto pokvareno po kuci ili auto.. reci ce ti..a koji je ovo mestar prije radio.
-
visekratni klon
Isuse, da, toga se nisam ni sjetila.Starfish » wrote:
užas. ja mu ne bih zvala nikog da prijateljski porazgovaraju jer je velika vjerjatnost da se svi ti međusobno znaju, još bi mu javio što si napravila![]()
kak to da mijenjaš? to ćeš ići na neku drugu metodu?
Mijenjam jer mi je puko film kod nove serije napada panike, ono dok sam bila ok oko toga, išla sam, mada nema rezultata ni u vezi faksa i još sam se sjebala s lošim životnim izborom van faksa i to mi se sve srušilo n a glavu i to pored terapije, jbga, ovo je već drugi put da mi se to dešava pored nje. Znam da tri mjeseca neće značit skoro ništa jbga, ali bar da se malo trgnem, a njega hvale pa eto, ne znam koja je metoda, samo nije besplatna kao ko dnje nego skupa metoda.
jesi li ti provjerila oce li okrenut na jugo?visekratni klon » wrote:
To i radimo dugo već, ali ne odustaje, ima jedno mjesec dana da ne znam što mu je, ono popizdio je kao u najgorim danima nekad, jedno vrijeme je prestao bio, sad svaki dan se dernja čim se digne i dok ne ide leć. Jedino ne pušta muziku jer računa da mu onda nećemo zvat policiju, ali se zato dernja da ga je nemoguće slušat i prijeti i dalje. Trebam zvat policiju jbga, ali mi mrsko pričat s njima, mrsko mi je to sve.
-
visekratni klon
..a unda » wrote: neka, varaj je.prevari i tog i nadji jos jednog treceg.
bit ce ti to kao kad ti majstor gleda nesto pokvareno po kuci ili auto.. reci ce ti..a koji je ovo mestar prije radio.
-
visekratni klon
Mjesec dana?..a unda » wrote: jesi li ti provjerila oce li okrenut na jugo?
Ja mislim da će on jednom nekog ubit, samo se nadam ne nas.
a cuj, sta rec..treba tu velika kolicina emoconalne inteligencije i sve ostale inteligencije, a ja nemam nijednu.visekratni klon » wrote:
Mjesec dana?
Ja mislim da će on jednom nekog ubit, samo se nadam ne nas.Tako to krene, poznat policiji, a nije poznat po krađi nego bombama, jbga, logičan slijed.
jest, samo se nadat da ce se negdje zajebat sto dalje od tebe. sta drugo..
ja si uopće ne mogu predočit kako to izgleda. jel ležiš na kauču?
btw, nadam se da nije zgodan
-
visekratni klon
Ja se svaki dan nadam da će ga zatvorit zbog nečeg što je vani napravio...a unda » wrote: a cuj, sta rec..treba tu velika kolicina emoconalne inteligencije i sve ostale inteligencije, a ja nemam nijednu.
jest, samo se nadat da ce se negdje zajebat sto dalje od tebe. sta drugo..
Veli mi mater, a to mislim da je krivo čula jer ako nije... bio je naime neki navodno policajac (za taj dio se nadam da se prevarila) i njemu je priznao onako skrušeno kao popu da je imao šovinistički ispad, mlatio je strance palicom i onda je ovaj rekao- a dobro, ajde, dobro.
Mislim, nije valjda policajac...
-
visekratni klon
Ne. Stolica it is.Starfish » wrote:
ja si uopće ne mogu predočit kako to izgleda. jel ležiš na kauču?![]()
btw, nadam se da nije zgodan![]()
-
visekratni klon
Ja sam šokirana, ne znam, ispada da se onda žalim na krivom mjestu.
ne znam, baš razmišljam kako bih ja rekla neke stvari
pokte, za psihoterapiju treba hrabrost
e, a kolege, sta ces. dok ne zabuca posteno, nece mu nista..visekratni klon » wrote:
Ja se svaki dan nadam da će ga zatvorit zbog nečeg što je vani napravio.
Veli mi mater, a to mislim da je krivo čula jer ako nije... bio je naime neki navodno policajac (za taj dio se nadam da se prevarila) i njemu je priznao onako skrušeno kao popu da je imao šovinistički ispad, mlatio je strance palicom i onda je ovaj rekao- a dobro, ajde, dobro.
Mislim, nije valjda policajac...Ono, idi, grijesi su ti oprošteni.
-
visekratni klon
Ovoj sam bez beda govorila i najsramotnije stvari, ali jbga, nije me od njih izliječila i kad sam to skužila, sve mi se srušilo.Starfish » wrote:
ne znam, baš razmišljam kako bih ja rekla neke stvarivjerojatno bih prešućivala
![]()
pokte, za psihoterapiju treba hrabrost
A lijepo sam joj rekla što hoću od nje.
Sad kad mi se ovaj krene smijat.
-
- Information
-