Dajudolino » wrote: Ae, fakat!
Da nema Šipaca, trebalo bi ih izmislit... :roka mandoljina, sretna nova godina:
A najvolim kad dođem na Uskrs a oni mi čestitaju Božić
I ja njima također
Dajudolino » wrote: Ae, fakat!
Da nema Šipaca, trebalo bi ih izmislit... :roka mandoljina, sretna nova godina:
treba raskititi bor i počistiti smeće. otrušene iglice raznešene po cijeloj kući.Beau » wrote:što se mene tiče, još 15 dana do kraja cirkusa.
1.1. je jedini zimski datum kojeg volim.
najgora noć u godini netom je završena, neradni dan, olakšanje jer su svi dosadni slavljenički dani iza, a žderačine ostalo još ko u priči
i prva jutarnja kafićka kava pije se u šipaca jerbo jedino oni rade na novogodišnje jutro
tri kralja ne šljivim pol posto
to mi nije neka tlaka. mogu kad oću, i dan poslije ako treba. a mogu i ne imat bor ili imat umjetni.Splenda » wrote:
treba raskititi bor i počistiti smeće. otrušene iglice raznešene po cijeloj kući.
Aha, kur moj.
Oh, ovo sa nepoznatim ajtijevcem zvuci tako napeto-romanticno.Éowyn » wrote:Jesam ja ovdje jedina koja obozava Bozic?
Organizirala sam secret santa na poslu i izvukla ajtijevca s kojim nisam u dvije godine dvije rijeci izmijenila
Jedva cekam da sve okitim i radim kolace
Vanilkiflice su neizostavni dio Bozica (sa vanilijom ili bez) ali moraju biti od putra.Splenda » wrote:meni ne bi smetalo niti čišćenje da nema pritiska. baš mora biti jebena generalka prije, uključujući i zavjese.
i onda peći kolače sa starom koja organski ne podnosi kuhinju, ali se neće odjebati van iz nje i pustiti me da sama radim, nego je puna prepametnih savjeta.![]()
kolače je sramotno kupiti, zamisli da ti dođe netko od malograđana susjeda ili tko već, i da vidi da imaš kupovne kolače za božić.![]()
s tim da ima mjesta gdje možeš kupiti kolače koji bi bili nemjerljivo mnogo puta bolji od ikojeg doma napravljenog, i što se tiče okusa i što se tiče vizualnog dijela. ali ne, radije ćeš dva dana gubit živce u kuhinju na nekakve tradicionalne kolače za božić, među kojima su mi omiljene vanili kiflice koje jebenu vaniliju vidjele nisu.
Jel to onaj masni biskvit umocen u kakao i onda uvaljan u kokosove strugotine?Kar Jozef » wrote:Meni su čupavci, neizostavni dio Božića.
ide pokoji deci ulja u smjesu.Kar Jozef » wrote:Točan i kratka recept.Sad ne znam jel masno il ne, ali da, biskivt umočen u nešto čokoladno i uvaljan u kokosove strugotine.
Kako se koristi taj rogač (ono smeđe, osušeno, tvrdo, besmisleno). Smelje, izvadi nešto iz toga, spali brenerom...?Splenda » wrote:panettone , orahnjača/makovnjača/rogač-ača![]()
i jedan slatki kolač, može čupavci, bili bi moj izbor.
Paaa dobro, ja sam muško, donekle. Nama škembica dobro stoji.Splenda wrote: ide pokoji deci ulja u smjesu.![]()
![]()
Ideš...Kar Jozef » wrote:Točan i kratka recept.Sad ne znam jel masno il ne, ali da, biskivt umočen u nešto čokoladno i uvaljan u kokosove strugotine.
Breksivce. Tako tako. A mislim more.Zekoslawa » wrote:Jepo vas pošić bez breskvica. I ustaša, dakako.
Gdje sam pogriješio?judolino wrote: Uopće nisam ljubitelj slatkiša, ali ovo je izbezumljujeće..
je li, jesi li ti uopće svjestan koliko si mali slatki protivdžija i koliko ti malo fali da budeš na našoj strani?
Fuj. Od svega, najgore su mi fritule. Želudac mi se digne na ono ulje u njima...a unda » wrote:..fritule..
..kad ih ne znas radit..visekratni klon » wrote:
Fuj. Od svega, najgore su mi fritule. Želudac mi se digne na ono ulje u njima.
Ti si imala svog ustašu i klerofašista, pa si ga preodgojila.Zekoslawa » wrote:Jepo vas pošić bez breskvica. I ustaša, dakako.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 5 guests