prepoznao si se negdje?
edit: ili samo zavodiš splendu čineći ispod sebe
bogdaj.Splenda » wrote:bog.
sanjala sam mrtvaca. i onda je odjednom oživio. prvo sam mislila - to su oni plinovi koji nastanu kad se tijelo raspada, pa se doima da je živo jer se pomiče. ali onda je on počeo micati s ustima, kao da mi nešto govori. nisam čula što. gledala sam ga, ali glasa nije bilo, samo je micao s ustima. ali mi se obraćao. baš meni.
čekam vaša tumačenja.
idem kuvat ručak.
bog.
e sad, ovisi jesi li ti bila gluha skroz i za sve ostalo ili samo njega nisi cula.Splenda » wrote:bog.
sanjala sam mrtvaca. i onda je odjednom oživio. prvo sam mislila - to su oni plinovi koji nastanu kad se tijelo raspada, pa se doima da je živo jer se pomiče. ali onda je on počeo micati s ustima, kao da mi nešto govori. nisam čula što. gledala sam ga, ali glasa nije bilo, samo je micao s ustima. ali mi se obraćao. baš meni.
čekam vaša tumačenja.
idem kuvat ručak.
bog.
Tvoj san znaci da se u tvom zivotu nasao vrlo posesivan pastuhBeau wrote:![]()
prepoznao si se negdje?
edit: ili samo zavodiš splendu čineći ispod sebe
ovako nekako?Euklid » wrote: Tvoj san znaci da se u tvom zivotu nasao vrlo posesivan pastuh
koji ti se sve vise uplice u tvoju svakodnevnu rutinu
a tebi to smeta
i zelis ga da obavlja samo ono cemu pastusi inace sluze...
Biblijski, nema kaj drugo bit.Splenda » wrote:bog.
čekam vaša tumačenja.
idem kuvat ručak.
bog.
ma kakvi. iako, njeno spominjanje plinova bi moglo bit zanimljivo.Beau » wrote: bogdaj.
ovako:
zaljubljena si u čovjeka iz svoje prošlosti.
priželjkuješ da ti se javi, maštaš o njegovom prđenju (plinovi, kužiš) i kakanju
muči te zašto je nestao, pravio se kao da je umro. želiš to saznati, ali znaš da nećeš nikad (miče ustima bez glasa)
bog
sta? autobus za po zadru? ides u diklo?visekratni klon » wrote:Pa jebemti i gugl i sve u tripm. Kako ću ja to nać, kakoooooooo.
Ma kakvo Diklo...a unda » wrote: sta? autobus za po zadru? ides u diklo?
Pa sta nisam tako napisala..a unda wrote:
..undamidor.
Okle mi pare za taksi...a unda » wrote:pa zovi informacije nek ti objasne. ili, aj taksijem.
Eee, viš.Beau wrote:![]()
smijesni ste.
undimador
Exaco, citala sam malo smokvu
Luka je odlican![]()
![]()
Njega se bojim. Nije stavljao smajliće sinoć.
Users browsing this forum: ClaudeBot, Google [Bot] and 5 guests