O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 22 Dec 2013, 22:46

..a unda » wrote: ..pa dobro, ok, ali priznaj da je malo cudno bit u stranci, ostat u stranci za koju bas i nisi siguran sta radi.
mislim, ono..na njenom mjestu ja bih rekao..ma jebite se vi, a kolaricka kaze.. e ja sad bas hocu bit u ovoj stranci, pa koja je, bas hocu.
tebi to nije malo tjudno? :kokice:

..pa dobro, ok, ali priznaj da je malo cudno bit u državi, ostat u državi za koju bas i nisi siguran sta radi.
koja te tlači i gađa kamenjem dok hodaš u povorci tražeći svoja prava
koja od tebe radi građana drugog reda
mislim, ono..na njihovom mjestu ja bih rekao..ma jebite se vi, a pederi i Srbi kazu.. e mi sad bas hocemo bit u ovoj državi, pa koja je, bas hocemo.
tebi to nije malo tjudno? :kokice:

'if you fall, i'll be there' (floor)
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 22 Dec 2013, 22:47

A isto tako, što je je, ali nekakav Bernardić ne bi baš mogao postojati unutar HDZa. Ne mogu se sad baš lokalni unutarstranački izbori za neku funkciju preseliti na državni nivo.
Euklid
old school

Post 22 Dec 2013, 22:51

Kar Jozef » wrote:A isto tako, što je je, ali nekakav Bernardić ne bi baš mogao postojati unutar HDZa. Ne mogu se sad baš lokalni unutarstranački izbori za neku funkciju preseliti na državni nivo.
Pa ne bi ni postojao da se pita Milanovića.

Srećom pa postoji članstvo koje se nešto pita.

I koliko mu god Zoka podmetnuo kajli, Bernardić se ne da.

A ne da se ni Kolarićka.

Ne da se i ne da na se...
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 22 Dec 2013, 22:56

Red je, da po 1.put ovu vladu djelomicno pohvalim:

svaka cast o oprastanju dugova najsocijalnim slucajevima.

Pod uvjetom da se to i ostvari.

No, ja da sam vlada, oprostio im nebi, ali bi moj uvjet bio da 50% duga uloze u posao a po mogucnosti u proizvodnju, jer vjerujem da bi to dugorocnije bilo isplativije bilo po ovu zemlju. A preostalu polovicu bi oprostio, i to svima.
Tea Tree

Post 22 Dec 2013, 22:57

miky0 » wrote:
Zelis rec da je zoki najpametniji clan naseg drustva??? Ono stvarno :ne zna: Stvarno mislis da u drzavi ne poatoje pametniji i strucniji ljudi od spomenutog diktatora? (btw, danas mi je izgledao nafiksan, aki to je samo moje misljenje)
Ne. Znas kako je veliko drustvo? Pa ja i ne znam sve clanove drustva.
Ali ti si rekao da postoje clanovi drustva, ti znas koji, a EPH ih skriva :zubo:, koji su, pored toga sto su sposobni i pametni, voljni uhvatiti se vodjenja drzave i politike.
Koji su to?
Tea Tree

Post 22 Dec 2013, 23:01

miky0 » wrote:Red je, da po 1.put ovu vladu djelomicno pohvalim:

svaka cast o oprastanju dugova najsocijalnim slucajevima.

Pod uvjetom da se to i ostvari.

No, ja da sam vlada, oprostio im nebi, ali bi moj uvjet bio da 50% duga uloze u posao a po mogucnosti u proizvodnju, jer vjerujem da bi to dugorocnije bilo isplativije bilo po ovu zemlju. A preostalu polovicu bi oprostio, i to svima.
Povisujem za clanove SDP-a koji su u EU parlamentu i odrekli su se place u korist zaklade Ana Rukavina.
Inace, ovo za oprost duga sam napisala na prethodnoj stranici ili cak onoj prije. :mig:
Ali ti je valjda u ljutnji promaklo. :D
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 22 Dec 2013, 23:07

Whereabout » wrote:Hahaha, ja samo čekam - čekam i veselim se - kad će se preći na propitkivanje Kolarićkine "agende". Naime, kao što znamo, svugdje gdje postoji kritika, postoji i agenda, nije li tako? Ili barem neki psihički poremećaj, karakterna mana, jednostavno mora biti. Holy se još dobro i izvukla, nisu je dugo valjali po blatu.

Ovo sa Srbima i pederima je ne sasvim uspješna analogija, ali je pogođena utoliko da gađa u točno taj plitki argument da je stvar riješena izlaskom iz stranke - stvar je tek počela tim momentom kad netko sam odstupi ili ga izbace. Kao, ne sviđa ti se, izađi - i što smo dobili s tim? Što je novo? Osim poručivanja da je to napravljeno jer se može (izbaciti nekog), da je to upozorenje za ubuduće, da se to može i vjerojatno hoće dogoditi nekom drugom, kao što Klauški spominje.

I to nisu za javnost relevantna pitanja? Koji politolog bi to potpisao, baš me zanima?
ma cuj, adzenda..kazem, politika je to, a kolaricka nije bas bila nisko pozicionirana. neke su igre tu, nesto je ona zaigrala i izgubila je.
za holi je jasno, to je sve cisto (osim, kazem, uloge kolaricke u tome), a mozda je to i spojeno nesto, iako je odlazak mirele holi iz esdepea za mene puno veca steta nego izbacivanje kolaricke i neko sad cudjenje o nedemokratskom es de peu..

mislim..pitam, cisto tehnicki.. sta bi bilo da se sada u esdepeu pozeli mijenjat predsjednik stranke? :kokice:
nije bitan motiv. motiv moze bit i iz najplemenitijih pobuda.
tj imamo tog nekog predsjednika stranke, koji je eto i predsjednik vlade. i sad, kakva je situacija vec, drvlje i kamenje..tj, onim sto je preostalo, s cim se ima, udri sa svih strana po tom predsjedniku vlade, cija stranka eto, ima i neku vecinu, neku koaliciju u saboru i ajd..opali, stisci, zajebaji.. pa hadeze, pa kaptol, pa markicka, pa merkelica, pa ona pucka vivjan riding..i sad, malo to po malo sazrije u esdepeu i kazu predsjedniku stranke.. vidis sta se dogadja i znas sta, amo mi da ti vise ne budes predsjednik stranke.

eto, zanima me kakva bi dalje bila tehnika..ljubljena demokratska nasa hrvatska tehnika?
i sto se tice stranke i sto se tice vlade i sto se tice sabora i sto se tice..ma svega?

ono, pitam.. :kokice:

volim klauskog procitat, ali mi se cini da se i on gubi.
naime, prelako je bilo pisat u vrijeme preocitog hadezea. to je pisanje, ne samo klauskog, imalo neke rezultate mozda, ali nakon skoro deset godina.
pitam se bi li bilo ikakve razlike da se nije toliko angazirano i involvirano pisalo, osvjestavalao gdje mi to ustvari zivimo. deset godina skoro. zali boze..svega.
i sad, da bi se pokusalo nekako ostati ili opstati na nekoj poziciji..ne znam, objektivnosti, recimo, istim provjerenim nacinom se pise i sada, jer, vlast je vlast, moc je moc i nema tu vezeko je na vlasti, mi zastupamo civilne neke te humane vrijednosti, kritiziramo sve ono sto ne valja, upozoravamo na to..
sto se mene tice, to je ponasanje slona u ..gdje ono..u prodavaonici neke staklarije, porculana, pa onda jos i izlog razbijes da bude sve puno objektivnije i transparentnije..

eto, svi nesto cekaju, a ja cekam sto ce i klauski pisat tamo negdje na proljece, za vrijeme ne vala, nego cunamija koji je predvidjen negdje nakon uskrsa u obliku vanrednih izbora.
ja mislim da ce i klauski imat dovoljno materijala za pisanje narednih deset godina. od neceg se mora zivjet.. :kokice:
miky0
ST Leader

Post 22 Dec 2013, 23:10

Tea Tree » wrote: Ne. Znas kako je veliko drustvo? Pa ja i ne znam sve clanove drustva.
Ali ti si rekao da postoje clanovi drustva, ti znas koji, a EPH ih skriva :zubo:, koji su, pored toga sto su sposobni i pametni, voljni uhvatiti se vodjenja drzave i politike.
Koji su to?
Ji me mozes citirat, gdje sam napisao da imena koja trazis?

Ja govorim opcenito, a do imena i kapaciteta drustva mozemo doc samo trazenjem, odnosno razgovorima. A ti i Unda meni i Euklidu govorite da trazit ne moramo, jer je eto zoki bolji .

I btw, stvarno mislis da EPH nije oruzje koje pravi heroja ili lopova od politicara? Sjeti se samo kako je slobodna/jutarni,... velicali smranadera dok je bio boss, a kad je lega, samo sta ga javno ne ispisaju...i tv takodjer.
miky0
ST Leader

Post 22 Dec 2013, 23:13

Tea Tree » wrote: Povisujem za clanove SDP-a koji su u EU parlamentu i odrekli su se place u korist zaklade Ana Rukavina.
Inace, ovo za oprost duga sam napisala na prethodnoj stranici ili cak onoj prije. :mig:
Ali ti je valjda u ljutnji promaklo. :D
Je, pa sam se sjetio, ali nisam ljut. Dapace, drago mi je ovako malo zesce raspravljat, da i ovaj forum malo zivne, a mozda se sta dobrog i rodi :)
Euklid
old school

Post 22 Dec 2013, 23:16

..a unda » wrote: volim klauskog procitat, ali mi se cini da se i on gubi.
naime, prelako je bilo pisat u vrijeme preocitog hadezea.
Klauški je bio u pravu kako tada tako i sada.

Ako se neko gubi unda su to idolopoklonici velikog vođe...
miky0
ST Leader

Post 22 Dec 2013, 23:21

..a unda » wrote:
ma cuj, adzenda..kazem, politika je to, a kolaricka nije bas bila nisko pozicionirana. neke su igre tu, nesto je ona zaigrala i izgubila je.
za holi je jasno, to je sve cisto (osim, kazem, uloge kolaricke u tome), a mozda je to i spojeno nesto, iako je odlazak mirele holi iz esdepea za mene puno veca steta nego izbacivanje kolaricke i neko sad cudjenje o nedemokratskom es de peu..

mislim..pitam, cisto tehnicki.. sta bi bilo da se sada u esdepeu pozeli mijenjat predsjednik stranke? :kokice:
nije bitan motiv. motiv moze bit i iz najplemenitijih pobuda.
tj imamo tog nekog predsjednika stranke, koji je eto i predsjednik vlade. i sad, kakva je situacija vec, drvlje i kamenje..tj, onim sto je preostalo, s cim se ima, udri sa svih strana po tom predsjedniku vlade, cija stranka eto, ima i neku vecinu, neku koaliciju u saboru i ajd..opali, stisci, zajebaji.. pa hadeze, pa kaptol, pa markicka, pa merkelica, pa ona pucka vivjan riding..i sad, malo to po malo sazrije u esdepeu i kazu predsjedniku stranke.. vidis sta se dogadja i znas sta, amo mi da ti vise ne budes predsjednik stranke.

eto, zanima me kakva bi dalje bila tehnika..ljubljena demokratska nasa hrvatska tehnika?
i sto se tice stranke i sto se tice vlade i sto se tice sabora i sto se tice..ma svega?

ono, pitam.. :kokice:

volim klauskog procitat, ali mi se cini da se i on gubi.
naime, prelako je bilo pisat u vrijeme preocitog hadezea. to je pisanje, ne samo klauskog, imalo neke rezultate mozda, ali nakon skoro deset godina.
pitam se bi li bilo ikakve razlike da se nije toliko angazirano i involvirano pisalo, osvjestavalao gdje mi to ustvari zivimo. deset godina skoro. zali boze..svega.
i sad, da bi se pokusalo nekako ostati ili opstati na nekoj poziciji..ne znam, objektivnosti, recimo, istim provjerenim nacinom se pise i sada, jer, vlast je vlast, moc je moc i nema tu vezeko je na vlasti, mi zastupamo civilne neke te humane vrijednosti, kritiziramo sve ono sto ne valja, upozoravamo na to..
sto se mene tice, to je ponasanje slona u ..gdje ono..u prodavaonici neke staklarije, porculana, pa onda jos i izlog razbijes da bude sve puno objektivnije i transparentnije..

eto, svi nesto cekaju, a ja cekam sto ce i klauski pisat tamo negdje na proljece, za vrijeme ne vala, nego cunamija koji je predvidjen negdje nakon uskrsa u obliku vanrednih izbora.
ja mislim da ce i klauski imat dovoljno materijala za pisanje narednih deset godina. od neceg se mora zivjet.. :kokice:
Oprosti Unda, ali ja ovdje vidim dvolicnost. Dakle, klauski je vridija dok se skida hdz, a sad kad se vadi prljavo rublje sdpa, je polupao loncice!? Nije vjerodostojno, nimalo.
Euklid
old school

Post 22 Dec 2013, 23:40

GOVOR KOJI ALEKSANDRI KOLARIĆ SDP NIJE DOPUSTIO ODRŽATI:

(na jučerašnjoj sjednici Glavnog odbora)

"Dragi kolegice i kolege,

Obraćam vam se javno danas jer ne prihvaćam šutnju kao oblik političkog djelovanja. Da citiram Benjamina Franklina: "Kao što smo odgovorni za neutemeljene riječi, tako smo odgovorni i za neutemeljenu šutnju".

Danas o meni glasate jer sam učinila ono što svaki političar treba činiti. Otvoreno i odgovorno iznijela sam svoj politički stav. Inzistiranje na lex Perković je politički štetno i pogrešno. Drago mi je da je zakon promijenjen. Kada odluke vodstva štete nacionalnim interesima na njih treba upozoriti. Svima nama primjer bi trebale biti progresivne političke stranke gdje je javno upozorenje na štetne odluke vodstva stranke uobičajena praksa. U razvijenoj demokraciji svaki političar ima pravo izaći u javnost sa svojim političkim stavom, a da se oko toga prethodno ne konzultira s vrhom stranke, posebice ako se radi o nacionalnom interesu.

Nacionalni interes je ispred stranačkog interesa, a osobna savjest ispred stranačke discipline.

U interesu stranke koja vodi državu je štićenje nacionalnog interesa, a ne interesa bilo kojih stranačkih pojedinaca. To je ono na što sam svojim javnim nastupom htjela upozoriti.

"Zašto se nevidljivom rukom guši rasprava u stranci?"

Interes SDP-a nije šutnja, nego dijalog. On je naša odgovornost i obveza. Nije različitost, već "jedinstvo" mišljenja ono čega se trebamo bojati. Dijalog se ne potiče tako da se članove zbog verbalnog delikta pokušava izbaciti iz stranke, niti tako da svi u predsjedništvu povlađuju predsjedniku.

Zašto je u SDP-u sve manje dijaloga? Zašto se nevidljivom rukom guši rasprava u stranci? Zašto se u vrhu SDP-a nevoljko čuju različita, nezavisna i kritička mišljenja?

Mi nismo nikada bili stranka kojom je vladao strah. Mi to ne smijemo postati. Mi se ne smijemo bojati razgovora o načinu vođenja stranke, o uspješnosti naših ministara, o načinu postavljanja moralne ljestvice. Mi se ne smijemo bojati razgovora o tome štete li reputaciji naše stranke naručivanje skupocjenih limuzina, krivotvorenje službenih dokumenata, porezni dug državi, sumnje na kupovanje vijećnika, prenamjena poljoprivrednih zemljišta ili klijentelističko zapošljavanje. Mi se ne smijemo bojati istine.

Vodstvo koje se boji provesti nužne reforme, vodstvo koje se boji čuti mišljenje stručnjaka, vodstvo koje ne želi čuti mišljenje članstva, vodstvo koje se boji čuti što građani misle, ne može biti uspješno vodstvo. Strah od istine loš je politički savjetnik i saveznik.

Rekla sam, i ponovit ću, ne pristajem na strah. Istinu sam javno govorila prije, govorim je i sada, a govorit ću je i ubuduće. A istina, koju nam građani poručuju, glasi: SDP-u su nužne promjene. Ovakvi kakvi smo sada bojimo se čuti, a posljedično ne uvažavamo i ne rješavamo potrebe građana. Ishod je jasan: ili ćemo se mi mijenjati ili će nas građani zamijeniti.

Pred sadašnjim vodstvom je izazov da počne provoditi promjene ili da nastavi gurati glavu u pijesak. Samo kroz dijalog, kroz pozitivne promjene i kroz provođenje reformi, možemo ponovno dobiti izbore i vratiti povjerenje građana.

"Stranka istinski jednakih članova ne izbacuje iz stranke zbog javno izrečenog političkog stava"

Djelotvornost i uspješnost vodstva mjeri se stvarnom društvenom promjenom, podrškom članstva i ispunjenjem očekivanja građana. Legitimitet i legalitet mandata predsjednika stranke je neupitan i zato zajedno s mnogim članovima i građanima očekujem da će u preostale dvije godine postati poticatelj promjene. Kako nužnih reformi u državi, tako i promjene u načinu upravljanja strankom.

Vjerujem u SDP, vjerujem u potencijal naših članova, vjerujem da se možemo vratiti vrijednostima demokracije, jednakosti i pravednosti. SDP će morati ponovno postati istinski dosljedna stranka.

Istinski demokratska stranka ne izbacuje članove zbog verbalnog delikta, javnim glasanjem, odlukama sakrivenim "u paketu".

Stranka istinski jednakih članova ne izbacuje iz stranke zbog javno izrečenog političkog stava, a šuti o članovima koji su, politički neetičkim postupcima, stranci nanijeli ogromnu reputacijsku štetu.

Stranka koja počiva na principu istinske pravednosti ne sudi svojim članovima prijekim sudom, bez dokaza i argumenata, bez prava na obranu i bez mogućnosti žalbe.

Kao članovi Glavnog odbora, vi ste zaduženi za čuvanje demokratskih temelja stranke, istinskih vrijednosti na kojima stranka počiva.

"Izbore smo prije dvije godine dobili, ali ako ovako nastavimo dalje, bojim se da osim izbora možemo izgubiti i obraz"

Bez obzira kakav bio ishod vašeg glasanja, ja ne odustajem od SDP-a. Duboko se nadam i vjerujem da niti vi ne odustajete od istinski dosljednog SDP-a. Ne odustati znači ne bojati se govoriti i postupiti u skladu sa svojim vrijednostima i svojom savješću. Upozoriti vodstvo kada vuče pogrešne poteze i donosi štetne odluke.

Nemamo se čega bojati, osim straha samog. Izbore smo prije dvije godine dobili, ali ako ovako nastavimo dalje, bojim se da osim izbora možemo izgubiti i obraz. Odluka i odgovornost je na vama, članovima Glavnog odbora.

I dalje ću javno zagovarati socijaldemokratske vrijednosti i pozivati na nužne promjene u stranci. Promjene koje će SDP dalje razviti u otvorenu, dosljedno progresivnu i istinski demokratsku stranku. SDP odgovoran građanima i svojim članovima i simpatizerima. Vjerodostojan SDP. U takav SDP vjerujem, za takav SDP ću se zalagati i takvom SDP-u ću uvijek pripadati. S članskom iskaznicom ili privremeno bez nje".

Kakvu ženu su izbacili iz stranke :facepalm:

Nisam siguran da je gubitak Holy teži od ovoga.

Nadam se da će se obje jednog dana opet naći u vrhu stranke dok će se lepi Zoka naći na smetlištu političke zbiljnosti...
..a unda
Undaminator

Post 22 Dec 2013, 23:54

Euklid » wrote:
Opet priglupo obrtanje teza :facepalm:

Kolarićka nije protiv stranke.

Ona je čvrsto ZA stranku. I to onakvu kakva bi trebala biti. Socijalna i demokratska, ne.

A protiv je načina na koji ju Kim Il Sung vodi.

I protiv je šutnje kad nepogrešivi vođa griješi.

A u slučaju Perković ne da je pogriješio nego ga je debelo zasro.
Tu je sve i krenulo s Kolarićkinom kritikom. Jer želi dobro svojoj stranci.

A dobro se ne postiže šutnjom i okretanjem glave kad šef izvodi bijesne gliste.

Bandić i Bernardić su ti na istoj liniji?
Zato je valjda Milanović svesrdno podržavao Bandića, tada već duboko ogrezlog u brojnim aferama, na lokalnim izborima dok je ovaj još bio u SDP-u.
I zato je uklonio Bernardića uoči zadnjih izbora i postavio Ostojića koji nije nije ima nikakve šanse.

Ne, nikako mi se ne mješaju prezimena Bandić i Bernardić.
Više mi se mješaju Milan i Zoran...
ne znam, ne znam..cudi me da si tako lose informiran u vezi bandica i bernardica. ja pola milje kilometara na jugu, pa imam izgleda bolje informacije. :D

podrzavao je bandica i racan. oo, kako ga je samo podrzavao. ne samo podrzavao, nego ga jos i gonjao da upre. a ovaj se toliko nastovrljio da u jednom trenutku nisi znao sto je gore te pogubnije za stranku. izbacit ga ili ostavit.
kolko je ono esdepeovaca povukao bandic? i to ne samo onda, nego i sad, nedavno?
i znas sta, mislim da ih je malo povukao i da je to najveca steta. bolje da su odmah svi isli za njim, ko oce, pa taman ostao esdepe na sto ljudi. ukupno u zagrebu.

dakle, ko je onda protiv es de pea ako je kolaricka za? milanovic? jel to oces rec? jel oces rec da treba odstupit sa pozicije predsjednika stranke?
nisam u es de peu i ne znam bas tocno sto se tamo zbiva, ali ..kakav sad kim il sung gong?
a racan je drugacije vodio stranku? milsim ona je radila intezivno sa racanom, pa valjda zna. a ja znam da ako je milanovic kimg il gong, da je onda racan bio king kong dong, pa ne
znam da je nesto prigovarala, ali je zato progovarala..u racanovo ime. a milanovic je racanova ostavina. i to izrijekom.
to sto ona govori, to su ono, malo dramaticne rijeci, opisi i nema nikakvog razloga da vjerujem njoj vise nego milanovicu ili milanovicu nego njoj.
uvjeren sam nekako da tu ima neka pozadina drugacija od ideala socijal.. pa neka je i demokracije.
ja mislim da je sve to malo osobnije nekako.

a za perkovica i taj leks, uopce nisam siguran da je zasrao. to je igra nesto viseg reda velicina i prvo sto mi je palo na pamet jos onda kad je to pocelo s kolarickom, bilo je da ona ocito nema sve informacije vezane za perkovica, a rekao bih po ustroju valjda tom stranackom ili drzavnom nekom i da ih ne treba imat. ne znam sto se uopce imala mijesat u to. njena razina je eventulano bila gradska organizacija.
koji put treba i ne cackat nego slusat, znat gdje ti je mjesto, narocito u nekoj toj igri moci, a to nikako ne znaci da ako kolaricka nije baratala sa svim informacijama u vezi perkovica i nije mogla doc do njih, da se odmah radi o nekom, ne znam..diktaturi nekoj, koreji, staljinu..

mislim, ovo sve gore spekuliram..kazem, to su unutarstranacki neki odnosi, neke igre, to je politika i tu po definiciji ne treba vjerovat nikome.
mozda ce se nakon nekog vremena i taj slucaj malo rascistit, pa cemo onda bit pametniji.
za sada, po meni, nemam nikakvog stava o tome, potpuno mi je nebitno, osim ako na to ne gledam kao na jos jednu tocku koja daje impuls neki protiv ove vlade i tako svjesno ili nesvjesno radi za nesto drugo za sto misli da ne radi..s tim da ovaj put taj impuls dolazi iznutra.
eto, smo utoliko mi je zanimljivo,kao jos jedan nevoljni (nadam se) doprinos stvaranju reda putem potpore kaosu..
da gleda ovo sve heraklit sa strane, rekao bi..to je to.. :kokice:
Euklid
old school

Post 22 Dec 2013, 23:58

A, pa... svaka čast tvojim informatorima.

Ja Bernardića poznam osobno pa si utvaram da neke informacije i ja imam. :ne zna:

Za sve ostalo, pročitaj što je Kolarićka napisala da ti ne odgovaram u njeno ime....
..a unda
Undaminator

Post 23 Dec 2013, 00:10

miky0 » wrote:
Oprosti Unda, ali ja ovdje vidim dvolicnost. Dakle, klauski je vridija dok se skida hdz, a sad kad se vadi prljavo rublje sdpa, je polupao loncice!? Nije vjerodostojno, nimalo.
pa da. da sve to. pa i dvolicnost. :D

jednostavno, nema se mjere. a izgleda da nije ni bitna. ne mozes toljagom i na..eto, daj neku zivotinju, meni ih je zao i spominjat u ovom kontekstu.. i na mamuta i na komarca ili muhu.
i to jos ako ti komarac sleti na glavu, a ti mu kazes..a nes me ne zajebavat i opizdis ga toljagom.. :D

da. mislim da je imao za mene dobre tekstove, dobro je ilustrirao. sad, ima istu tehniku, iste parametre, ali nesto jest promijenjeno..vrijeme, okolnost, akod njega optika ostala ista. mislim da se i kod njega jednostavno radi o neslazanju i on sam sebi zeli opisat o cemu se radi, a radnja koju je prije opisivao bila je puno jednostavnija, laksa nekako za opisat, zahvalnija.
sad je sve malo drugacije, hoce se nastavit pristupom i stilom, ali.. nesto mu fali,nesto kao da trazi, kao napamet da puca, eto.
nekidan mi je bas palo na pamet da mu je, za mene, ritam nekako..svaki treci, cetvrti tekst je nekako, nesto, da mi je nov, da mi kaze nesto novo, da malo on to isecira onako, zanimljivo..
bolji mi je bio dok je bio na indeksu. sadje na indeksu bolkovic i ono.. ajme. nije da me ne nasmije, ali koji put mu se smijem i od nemoci. ono, tuzno i ga je koji put citat. :D

eto, luta i klauski i ceka sto ce se desit. nema ni on bas neku ideju. nagadja. kud svi turci.. :kokice:
miky0
ST Leader

Post 23 Dec 2013, 00:13

Jedan moj mali osvrt na lik i djelo zokija eM

Kako vodi drzavu ravno u rasulo, tako vodi i stranku.
Tea Tree

Post 23 Dec 2013, 00:13

miky0 » wrote:
Ji me mozes citirat, gdje sam napisao da imena koja trazis?

Ja govorim opcenito, a do imena i kapaciteta drustva mozemo doc samo trazenjem, odnosno razgovorima. A ti i Unda meni i Euklidu govorite da trazit ne moramo, jer je eto zoki bolji .

I btw, stvarno mislis da EPH nije oruzje koje pravi heroja ili lopova od politicara? Sjeti se samo kako je slobodna/jutarni,... velicali smranadera dok je bio boss, a kad je lega, samo sta ga javno ne ispisaju...i tv takodjer.
Pa kako to mislis trazenjem? Kojim razgovorima?
Objaviti natjecaj "ko bi hteo da vlada?"
Zaboli me za Jutarnji i onu ljigu od Pavica, ali stvarno se ne sjecam tog velicanja. Za ovo ostavljam mogucnost i da je tocno, ali ne pamtim takvo sto.
miky0
ST Leader

Post 23 Dec 2013, 00:18

..a unda » wrote: pa da. da sve to. pa i dvolicnost. :D

jednostavno, nema se mjere. a izgleda da nije ni bitna. ne mozes toljagom i na..eto, daj neku zivotinju, meni ih je zao i spominjat u ovom kontekstu.. i na mamuta i na komarca ili muhu.
i to jos ako ti komarac sleti na glavu, a ti mu kazes..a nes me ne zajebavat i opizdis ga toljagom.. :D

da. mislim da je imao za mene dobre tekstove, dobro je ilustrirao. sad, ima istu tehniku, iste parametre, ali nesto jest promijenjeno..vrijeme, okolnost, akod njega optika ostala ista. mislim da se i kod njega jednostavno radi o neslazanju i on sam sebi zeli opisat o cemu se radi, a radnja koju je prije opisivao bila je puno jednostavnija, laksa nekako za opisat, zahvalnija.
sad je sve malo drugacije, hoce se nastavit pristupom i stilom, ali.. nesto mu fali,nesto kao da trazi, kao napamet da puca, eto.
nekidan mi je bas palo na pamet da mu je, za mene, ritam nekako..svaki treci, cetvrti tekst je nekako, nesto, da mi je nov, da mi kaze nesto novo, da malo on to isecira onako, zanimljivo..
bolji mi je bio dok je bio na indeksu. sadje na indeksu bolkovic i ono.. ajme. nije da me ne nasmije, ali koji put mu se smijem i od nemoci. ono, tuzno i ga je koji put citat. :D

eto, luta i klauski i ceka sto ce se desit. nema ni on bas neku ideju. nagadja. kud svi turci.. :kokice:
Ovako kako mi ti repliciras, mi je repliciralo glasacko tijelo kradezeja prije par godina (samo nekulturnije).

Moj zakljucak:

Ne samo da su hdz i sdp jedna te ista stranka, vec im je i glasacko tijelo isto :facepalm:
Tea Tree

Post 23 Dec 2013, 00:19

Opa! Bernardic je Dragutin, dakle. :trk:
MightyMe

Post 23 Dec 2013, 00:20

Ako se bude kandidirala, totalno ću glasat za Kolindu, makar je kradezejova. :kokice:
visekratni klon

Post 23 Dec 2013, 00:21

MightyMe » wrote:Ako se bude kandidirala, totalno ću glasat za Kolindu, makar je kradezejova. :kokice:
Milfača, da. :zubo:
Tea Tree

Post 23 Dec 2013, 00:23

MightyMe » wrote:Ako se bude kandidirala, totalno ću glasat za Kolindu, makar je kradezejova. :kokice:
Kazes, makar je? :zubo:

Tako cu i ja, uvijek i opet za Zokija, makar je esdepeov. :D
visekratni klon

Post 23 Dec 2013, 00:26

Uostalom, što i čemu toliko čuđenja što je i ona odletjela? Je li negdje piše da su ljevičari ok prema ženama? Trebali bi biti, svakako više nego desničari, ali ovi suvremeni :zubo: to svakako nisu. Žena je za prosječnog ljevičara neinteresantna kad govori išta pametno, osim kad služi nekoj koristi pa eto i seksualnoj, ako ne seksualnoj onda novčanoj. Desničari je barem cijene kao majku, ako ništa drugo, ljevičari ni to. :zubo:
Kao da je ovo prvi put i kao da bi Zoran dozvolio da mu neka žena, mislim ne njegova, neka random žena govori što treba raditi u stranci. :zubo:

Eto. :D
MightyMe

Post 23 Dec 2013, 00:26

visekratni klon » wrote:
Milfača, da. :zubo:
Uf. :klopa:

Tea Tree wrote: Kazes, makar je? :zubo:

Tako cu i ja, uvijek i opet za Zokija, makar je esdepeov. :D
Malo si se zajebala. esdepe je Zokijev, ne obrnuto. :raspa:
..a unda
Undaminator

Post 23 Dec 2013, 00:27

Euklid » wrote:
Klauški je bio u pravu kako tada tako i sada.

Ako se neko gubi unda su to idolopoklonici velikog vođe...
..nije on ni onda bas bio uvijek u pravu. imao je on i onda nekih vrludanja, ai ponekad mu nedostaje malo sirinice.
ali, mislim, ako trebam necije tekstove potpisivat i onda i sada, onda je to ivancic..i dezulovic naravno i lucic naravno..ali ivancic u neka zadnjija vremena ima serije tekstova ono..joooj, to je neopisivo. ne znam jel si se ti naucio kopat kamen s onom macom, spicom i polugom, ali tako on to nekako fino pise.
udre u kamen zivac i polako ga lomi, lomi i onda od toga slaze mozaik..ma predivno, nesto, predivno. malo je rec da bih mu potpisao tekstove, nego mi dodje da mu potpisem unaprijed deset tekstova.. :D

ako ivancic napise nesto protiv milanovica, odmah to ovdje stavljate, potpisujem odmah, zatvaramo topik. :D
  • Information