O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
karambol

Post 23 Dec 2013, 00:28

Ta Kolarić tetka je neka munjara, garant....miga joj lijevo oko. :zubo:
A opet, ni taj Berdarnić...Bermudić...no, taj balavander šta ima držanje trpa zatvorenog u bocu, a ni tatinek mu Banderas, namigalo i prefrigalo kajkavsko...oni isto nisu čisti...
Ili svi ostali, Karavankomarko, Vaso, Šeks, ovaj mandril Darinko Kosor, Lesar, Mlakar, Pusićka, Zlatarka, Mrakača Taratutnjavka...ma svi. Aj recite koga bi vi spašavali iz mora i potezali na čamac? Ha?
Malo morgen. To sam i mislio.
Osim toga, bmk ko je koga izbacio iz es de peja, dinama, hajduka, ha en esa (oba ta :zubo: )...i jel to bio Mamić, Milanović ili Karamtivasumarko izbacuje sam sebe iz sebe i iz ha de zeja...
Kakva demokratska procedura? Kaj? Koji kurac? Što je demokratska procedura i tolerancija u es de peu?
A što u ha de zeu? Statuti?
Ma dajte najte...

A Klauški kao sve zna...samo se kurči i prima lovu, a ne zna kako će ga judolino strgat zbog jovanke jedan dan po svim pravilima i bez proceduralnih pogrešaka.... :zubo:

visekratni klon

Post 23 Dec 2013, 00:30

..a unda » wrote: ..nije on ni onda bas bio uvijek u pravu. imao je on i onda nekih vrludanja, ai ponekad mu nedostaje malo sirinice.
ali, mislim, ako trebam necije tekstove potpisivat i onda i sada, onda je to ivancic..i dezulovic naravno i lucic naravno..ali ivancic u neka zadnjija vremena ima serije tekstova ono..joooj, to je neopisivo. ne znam jel si se ti naucio kopat kamen s onom macom, spicom i polugom, ali tako on to nekako fino pise.
udre u kamen zivac i polako ga lomi, lomi i onda od toga slaze mozaik..ma predivno, nesto, predivno. malo je rec da bih mu potpisao tekstove, nego mi dodje da mu potpisem unaprijed deset tekstova.. :D

ako ivancic napise nesto protiv milanovica, odmah to ovdje stavljate, potpisujem odmah, zatvaramo topik. :D
Pa jesi ti baš ono siguran da ta trojica vole SDP (neću provocirati pa reći kao i ti :o ) ? :zubo: Sto posto siguran? Dao bi ruku u vatru siguran? Nikad se nisu sprdali s Milanovićevom nesposbnošću? Ako mene pamćenje služi....
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 23 Dec 2013, 00:31

Tea Tree » wrote: Pa kako to mislis trazenjem? Kojim razgovorima?
Objaviti natjecaj "ko bi hteo da vlada?"
Zaboli me za Jutarnji i onu ljigu od Pavica, ali stvarno se ne sjecam tog velicanja. Za ovo ostavljam mogucnost i da je tocno, ali ne pamtim takvo sto.
Nemoj mi rec da ne znas za ovo

http://www.poslovnipuls.com/2012/02/27/ ... o-sanader/ ?
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 23 Dec 2013, 00:38

miky0 » wrote:
Ovako kako mi ti repliciras, mi je repliciralo glasacko tijelo kradezeja prije par godina (samo nekulturnije).

Moj zakljucak:

Ne samo da su hdz i sdp jedna te ista stranka, vec im je i glasacko tijelo isto :facepalm:
ne racume, mili boze.. :D

vidi, mos pisat sitnije i sire. tj, ako klasuki pise protiv neceg jel, protiv nekih negativnosti, oce li on, na primjer, ako budu vanredni izbori na proljece kao sto kaze karamarko, a karamrko je do sada bio sasvim dobro obavijesten od kaptola sta ce se desavat :zubo:, dakle, zanima me sta ce klauski pisat uoci tih izbora i poslije njih.
ili sta ce klauski pisat ako na narednim, kojim god rednim i vanrednim izborima, pobijedi ha de ze?
ja mislim da ce neko vrijeme odustat od pisanja ovih tekstova, povuci ce se i pisat ce, ne znam, knjigu neku, bavit ce se vrtlom, cvijecem..jer ce inace morat pisat protiv sebe, a ko to pise protiv sebe, tko? a o nicem drugom nece moc pisat, jer ce inace morat ponavljat tekstove.. :D
visekratni klon

Post 23 Dec 2013, 00:41

..a unda » wrote: ili sta ce klauski pisat ako na narednim, kojim god rednim i vanrednim izborima, pobijedi ha de ze?
ja mislim da ce neko vrijeme odustat od pisanja ovih tekstova, povuci ce se i pisat ce, ne znam, knjigu neku, bavit ce se vrtlom, cvijecem..jer ce inace morat pisat protiv sebe, a ko to pise protiv sebe, tko? a o nicem drugom nece moc pisat, jer ce inace morat ponavljat tekstove.. :D
I Klauški je hadezeovac? :zubo:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 23 Dec 2013, 00:45

Viktor Ivančić: Ljevica je izdala svoja načela

Etablirana ljevica objektivno ne može učiniti gotovo ništa, jer sama predstavlja značajan dio problema. Bila bi u situaciji da sanira posljedice koje uvelike uzrokuje, a takve šizofrene motive posve sigurno nema. Odavno se dogodila velika seoba više-manje kompletne političke scene ka "zlatnoj sredini", terenu gdje caruje bezličnost i uspijevaju samo hibridne forme. U igri je faktički jedna jedinstvena politika – ni desna ni lijeva, odnosno i desna i lijeva – s blagim modifikacijama u stilu i zajedničkom težnjom za odstranjivanjem "ekstrema", a sve je to praćeno temeljitom depolitizacijom stanovništva, kako bi se uspostavila što jasnija distanca između "centara političkog zbivanja" i publike koja to gleda s plaćenim ulaznicama i sve većom dosadom. Naš udio u demokratskom životu iscrpljen je time što ćemo jednom u četiri godine pred glasačkim kutijama dati svoj dobrovoljni pristanak na predstavu čiji su izvođači postali neizbježni, poput elementarnih nepogoda. Čak i ako to odbijemo, znamo da će se predstava odigrati i jedino što nas zbiljski povezuje je rašireni osjećaj nemoći. Ta nemoć je od presudnoga – takoreći konstitutivnog – značaja.

U "zlatnoj sredini" načela su u optjecaju samo kao dekorativni elementi pragme, uvjerenja su svedena na cinične rituale. Kada parlamentarna ljevica progovara o socijalnoj problematici ili o radničkim pravima, recimo, to neodoljivo podsjeća na pozu kojom se papa Franjo zadnjih dana udvara siromašnima. Mimo teatralnih gesti, međutim, ona je fond svojih nekadašnjih ideala sama smjestila u zonu "političke nekorektnosti" i čak je spremna korisnicima suditi oštrije nego drugi, jer je valjda mori i loša savjest. Prvi zadatak nekakve zamišljene buduće ljevice – koja se po svemu sudeći neće tako skoro pojaviti, jer se čini izglednijim da masovnu srdžbu kanalizira rigidna desnica – stoga bi vjerojatno bio da detronizira ljevicu na vlasti.

Na našim prostorima ljevica se doimlje tek pristojnijom ekipom od desnice, i to zato što ova potonja i dalje grčevito čuva šovinistička obilježja i iskazuje otvoreno fašistoidne pretenzije. No, kada se radi o primjeni neoliberalnih obrazaca, zatiranju preostalih socijalnih prava, privatnoj uzurpaciji javnih dobara ili ekonomističkome pristupu uređivanja društva, ona u najmanju ruku ne zaostaje, štoviše, nerijetko nastupa "desnije" od desnice, budući da ova druga voli paradirati kao "narodni" pokret i udjeljivati lažna skrbništva. Na primjer, studentsku blokadu Sveučilišta u Zagrebu, kada je nakon puna dva desetljeća u ovoj zemlji socijalno pitanje prvi put ozbiljno stavljeno na dnevni red, hrvatska je oficijelna ljevica potpuno ignorirala, mada je tada bila u opoziciji i mogla je, ako ništa drugo, prosvjed iskoristiti za napad na vlast. Daleko od bilo kakvih revolucionarnih ambicija, njoj su zazorni čak i zahtjevi za besplatnim obrazovanjem ili zajamčenom zdravstvenom zaštitom, što samo znači da u tekućem izdanju kapitalizma pliva kao riba u vodi. Pa neka je onda voda nosi!
'if you fall, i'll be there' (floor)
visekratni klon

Post 23 Dec 2013, 00:46

Euklide, to ne vrijedi, u tekstu ne piše Milanović. Ko zna na koga je on to mislio da ga voda nosi, ma tko zna... :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 23 Dec 2013, 00:47

visekratni klon » wrote:
Pa jesi ti baš ono siguran da ta trojica vole SDP (neću provocirati pa reći kao i ti :o ) ? :zubo: Sto posto siguran? Dao bi ruku u vatru siguran? Nikad se nisu sprdali s Milanovićevom nesposbnošću? Ako mene pamćenje služi....
mislim, pitanja. ko normalan moze volit es de pe? aj ko? i jos volit? stranku neku volit? pa nit me oblaci, nit mi jest daje, a jos me i zajebaje i jos mi oce uzet i ono sto vise nemam. ono, daj je ukurac. :D
pa ne znam..jesu se sprdali..mislim, cini mi se da jesu, ali nema se tu sta ni sprdat, nema tu stofa puno..to je vise tuznije, nego smjesnije.
to ej vise ono, nekako, ajd, dezurno, ko je na vlasti, normalno da je na tapetu za zajebavanje, to mu je u opisu radnog mjesta.

cuj, a koga su oni zajebavali usred socijalizma?

mislim, imam dojam da im i nije bas gust zajebavat milanovica..nit se taj uvrijedi, nit se naljuti, nit se nasmije..ono, kao da ides zajebavat nekog ko radi u uredu svaki dan od devet do pet.. :D
miky0
ST Leader

Post 23 Dec 2013, 00:48

..a unda » wrote: ne racume, mili boze.. :D

vidi, mos pisat sitnije i sire. tj, ako klasuki pise protiv neceg jel, protiv nekih negativnosti, oce li on, na primjer, ako budu vanredni izbori na proljece kao sto kaze karamarko, a karamrko je do sada bio sasvim dobro obavijesten od kaptola sta ce se desavat :zubo:, dakle, zanima me sta ce klauski pisat uoci tih izbora i poslije njih.
ili sta ce klauski pisat ako na narednim, kojim god rednim i vanrednim izborima, pobijedi ha de ze?
Unda, poBogu, ne pisi gluposti. Klauski kad vidi, osjeti ne pravdu ili neku negativnost -pise, pa bilo to iz lijevog (sdp) ili desnog (hdz) krila te partije.

I nek ostane takav za zivota, ja sretan.
Euklid
old school

Post 23 Dec 2013, 00:49

..a unda » wrote: ..nije on ni onda bas bio uvijek u pravu. imao je on i onda nekih vrludanja, ai ponekad mu nedostaje malo sirinice.
ali, mislim, ako trebam necije tekstove potpisivat i onda i sada, onda je to ivancic..i dezulovic naravno i lucic naravno..ali ivancic u neka zadnjija vremena ima serije tekstova ono..joooj, to je neopisivo. ne znam jel si se ti naucio kopat kamen s onom macom, spicom i polugom, ali tako on to nekako fino pise.
udre u kamen zivac i polako ga lomi, lomi i onda od toga slaze mozaik..ma predivno, nesto, predivno. malo je rec da bih mu potpisao tekstove, nego mi dodje da mu potpisem unaprijed deset tekstova.. :D

ako ivancic napise nesto protiv milanovica, odmah to ovdje stavljate, potpisujem odmah, zatvaramo topik. :D
Viktor Ivančić: Milanović spada u sortu lažnih reformatora

E, al nemojte ipak ključat.

Naprosto mi je gušt svakodnevno prokazivat Milanovića kao govno od čovjeka i proljev od političara...
..a unda
Undaminator

Post 23 Dec 2013, 00:49

visekratni klon » wrote:
I Klauški je hadezeovac? :zubo:
..ma ne zna on to jos.. :D
visekratni klon

Post 23 Dec 2013, 00:50

..a unda » wrote: mislim, pitanja. ko normalan moze volit es de pe? aj ko? i jos volit? stranku neku volit? pa nit me oblaci, nit mi jest daje, a jos me i zajebaje i jos mi oce uzet i ono sto vise nemam. ono, daj je ukurac. :D
pa ne znam..jesu se sprdali..mislim, cini mi se da jesu, ali nema se tu sta ni sprdat, nema tu stofa puno..to je vise tuznije, nego smjesnije.
to ej vise ono, nekako, ajd, dezurno, ko je na vlasti, normalno da je na tapetu za zajebavanje, to mu je u opisu radnog mjesta.

cuj, a koga su oni zajebavali usred socijalizma?

mislim, imam dojam da im i nije bas gust zajebavat milanovica..nit se taj uvrijedi, nit se naljuti, nit se nasmije..ono, kao da ides zajebavat nekog ko radi u uredu svaki dan od devet do pet.. :D
Mijenjaš priču, nije to lijepo. Prvo ih braniš i već otkad proglašavaš sve hadezeovcima ako nisu za Zokija, onda kreneš da se locka topik ako su ih ovi napadali, a sad kad se otkrilo da jesu onda se sabereš i vrtiš drugu ploču. Da nisi ti isto neki piar? :zubo:
visekratni klon

Post 23 Dec 2013, 00:51

..a unda » wrote: ..ma ne zna on to jos.. :D
A kako će se tek Ivančić iznenaditi kad sazna što je i tko je. :zubo:
miky0
ST Leader

Post 23 Dec 2013, 00:54

Unda, po tebi znaci, da ja pisem kontra ove vlade, sutra kad doleti karamarko, ne smijem pisat protiv te buduce vlade :facepalm:
Euklid
old school

Post 23 Dec 2013, 00:54

visekratni klon » wrote:
Nemoj više tog prokazanog hadezeovca ovdje stavljat, si čuo? :gaah:
Oli je i Ivančić sad hadezeovac? :misli:

O, sunce ti issovo, pa kud ovaj narod ide... :ne zna:
visekratni klon

Post 23 Dec 2013, 00:55

Euklid » wrote:
Oli je i Ivančić sad hadezeovac? :misli:

O, sunce ti issovo, pa kud ovaj narod ide... :ne zna:
Šuti, ako ovo Ivančić čita, saznat će to prije prijevremenih izbora. :no: I onda od srama više neće ni zucnuti protiv Karamarka, ruka ruku mije, ne grizi ruku koaj te hrani itd. :tuzni:
Euklid
old school

Post 23 Dec 2013, 00:57

visekratni klon » wrote:
Šuti, ako ovo Ivančić čita, saznat će to prije prijevremenih izbora. :no: I onda od srama više neće ni zucnuti protiv Karamarka, ruka ruku mije, ne grizi ruku koaj te hrani itd. :tuzni:
Evo, šutim kao zaliven. Neću više linkat ni jedan Ivančićev tekst o Zokiju... :no: :no: :no:

A brinem se i kako će mi unda zaspat večeras :giggle:
..a unda
Undaminator

Post 23 Dec 2013, 00:58

da, ovo jebio dobar intrevju. ali, sto si mislio s njime. zar nisi sam rekao da esdepe nema bas neke veze sa ljevicom ?
dobar je ovo tekst, ali govori o necem drugom. ne radi se samo ovdje o hrvatskoj.

mislim, treba neke osnove znat. dakle, socijaldemokracija djeluje unutar kapitalisticke paradigme.
aj ponovi za mnom..unutar ka pi ta li sti cke para..para sta?..tako je, paradigme.. :D
visekratni klon

Post 23 Dec 2013, 01:00

Euklid » wrote:
Evo, šutim kao zaliven. Neću više linkat ni jedan Ivančićev tekst o Zokiju... :no: :no: :no:

A brinem se i kako će mi unda zaspat večeras :giggle:
Ma Ivančić ti to radi jer mora, izlapio je sirot i on, udara naslijepo i ne zna koga udara, Zokija udara, šenuo čovjek, možda ima Alzheimera, nikad ne znaš.
Pa kud od svih baraba baš na Zokija, u pm, pa ako to nije znak hadezeovstva ili makar početnog stadija neke bolesti, onda ne znam što je. :ne zna:
visekratni klon

Post 23 Dec 2013, 01:01

..a unda » wrote: da, ovo jebio dobar intrevju. ali, sto si mislio s njime. zar nisi sam rekao da esdepe nema bas neke veze sa ljevicom ?
dobar je ovo tekst, ali govori o necem drugom. ne radi se samo ovdje o hrvatskoj.

mislim, treba neke osnove znat. dakle, socijaldemokracija djeluje unutar kapitalisticke paradigme.
aj ponovi za mnom..unutar ka pi ta li sti cke para..para sta?..tako je, paradigme.. :D
Ne vrdaj. Rekao si da ako je Ivančić pisao protiv Zokija, lockamo topik jer je to - nepojmljivo. Euklid je našao takve članke, a sad ispada da je Ivančić Klauški, a Klauškog smo već jel srozali? :D

Pa jebemu, drž se niti. :gaah: :zubo:
Euklid
old school

Post 23 Dec 2013, 01:02

..a unda » wrote: da, ovo jebio dobar intrevju. ali, sto si mislio s njime. zar nisi sam rekao da esdepe nema bas neke veze sa ljevicom ?

:kav

taj dio teksta govori o ljevici u Hrvatskoj i hrvatskim prilikama, ter ljevici u uvjetima globalizacije i korporacionizma, žao mi je ako nisi razumio pitanje novinara:

Na početku si spominjao ljevicu i njezinu izdaju svojih osnovnih načela. Kako uopće ljevica može biti dosljedna svojim načelima, a tu prvenstveno mislim na našu regiju, kada nužno operira u uvjetima globalizacije, korporacija koje određuju "istinu" po svojim interesima, što bi trebalo biti suprotno osnovnim idejama te ljevice. Kako uopće neke "lijeve" ideje mogu funkcionirati ako se nađu na vlasti, a ne samo kao puki kritičari?
Euklid
old school

Post 23 Dec 2013, 01:03

visekratni klon » wrote:
Ne vrdaj. Rekao si da ako je Ivančić pisao protiv Zokija, lockamo topik jer je to - nepojmljivo. Euklid je našao takve članke, a sad ispada da je Ivančić Klauški, a Klauškog smo već jel srozali? :D

Pa jebemu, drž se niti. :gaah: :zubo:
Ma pusti ga, mijenja ploču svakih 5 minuta... :giggle:
Euklid
old school

Post 23 Dec 2013, 01:04

visekratni klon » wrote:
Ma Ivančić ti to radi jer mora, izlapio je sirot i on, udara naslijepo i ne zna koga udara, Zokija udara, šenuo čovjek, možda ima Alzheimera, nikad ne znaš.
Pa kud od svih baraba baš na Zokija, u pm, pa ako to nije znak hadezeovstva ili makar početnog stadija neke bolesti, onda ne znam što je. :ne zna:
Jebiga,
niko, izgleda, u ovoj državi ne valja, samo Zoka valja...
  • Information