O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 23 Dec 2013, 12:32

Beau » wrote: Da, stvarno. U mom malom dijelu svemira bitno mi je vlada li hdz ili sdp.

na ljude koji MOGU spasit državu možemo potrošit dvije godine. na ljude koji MOŽDA to mogu, a pogotovo ako tvrde da to sigurno mogu, veliki je rizik. u ovom sad trenutku. u ovoj situaciji. jako veliki rizik.

hahahah
nisam rekla da nisu po mom guštu. evo, recimo da mislim da su dobro rješenje.
međutim, dok do tog rješenje ne dođemo, ne moramo se ponašat 'sve mi je ravno...pljuvačina, destrukcija'
možemo te promjene radit s oprezom i priznat da razlika između sdp i hdz ipak postoji. kakva takva.
pa ukoliko se s tim rješenjima i planovima nešto i izjalovi da ipak imamo bolju opciju.

ukratko, mislim da ova hajka nekih medija 'đonom na vladajuće' više šteti nego koristi i jako jako me to nervira.
jer je nekima bitnije pokazati da imaju muda, nego ukupna dobrobit.
Ako sam te dobro razumio, a mislim da jesam, znaci, moramo sutit i trpit lose vladanje vladajucih, jer to nekom? koristi? Daj mi malo to pojasni, pliz.

Beau

Post 23 Dec 2013, 12:45

miky0 » wrote:
Ako sam te dobro razumio, a mislim da jesam, znaci, moramo sutit i trpit lose vladanje vladajucih, jer to nekom? koristi? Daj mi malo to pojasni, pliz.
ne. kritiziranje je hvalevrijedno, jel, to je jasno.
mislim da je mudro u ovom trenutku kritizirati ispod glasa, malo potiho onako. to možda je pizdunski, ali takva su vremena, pa je opravdano.
jer znamo kako desničari dočekuju i shvaćaju takve kritike. znamo kako će takvo kritike urodit, tj. kojim plodom.

slikovito:
to ti je kao da malom djetetu ideš objašnjavati da se preko ceste ide kada je zeleno svjetlo, ali ponekad možeš i kad je crveno, ako vidiš da nema auta ili da je jako daleko :o
to bi bila istina, recimo, ali nitko normalan to neće reć djetetu jer smo svjesni posljedica.

e tako i nitko normalan neće ić govorit desničaru da treba rušit lijeve.

još na prošlim izborima desničari su sramili priznat da su glasali za hdz. nisi mogao nikoga čut da se tako izjasnio.

e pa sad više to nije sramota reć! to je meni sramotno. a to je doprinos nas s ljevice.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 23 Dec 2013, 12:46

miky0 » wrote:Unda, vrlina je priznat kad zapizdis, ako mogu cak i ja priznat kad nesto zatrolam ili krivo napisem, onda mozes i ti.
..ma dobro, ajde sad, trolat, sta jes, jes.. :zubo: , ali sto sam to krivo napisao?

mislim, ako jesam onda kljucamo topik. jel to pogodba ili nije? :D

ne postoji nesto za sto se neces uhvatit da osporis esdepe i milanovica i to nakon sto si vjerojatno glasao za njega.
mislim, cudi me da biskupe ne prizivas u pomoc. :D

jednostavno, ne postoji sansa da ne znas kome si dao sansu. to je ono, jebes ti covika koji se ne predomisli.
ok, priznajem glas protiv esdepea samo onog ko je ovdje glasao npr za srp, ako neko takav postoji.

znam gdje bi mogla bit greska najveca ove vlade, politicka, marketinska i ako to radi, onda bih mogao rec da stvarno podlo igra ili da se radi o onom, pomozi sirotu na svoju sramotu, ali nitko to ovdje ne spominje. a i inace se ne spominje, ne pisese o tome, netko je to samo malo naceo i to slucajno..
e, pa necu to za sad rec ni ja, nema dzabe, sjetite se sami, dovijajte se, nije tesko..:D

drugo, mislim da sam bas ovdje na trkelju nesto uoci izbora, pred izbore govorio zasto sumnjam ne toliko u esdepe, koliko u milanovica. jebiga, imam pricu iz prve ruke i to jos odavno, sta cu sad i rekao sam mislim, da treba sad (tad) glasat za esdepe ovako i onako, pa ako ne bude valjao, mijenjat ga, ali sam i rekao da bi oni koji su glasali za ovu vladu, da bi joj trebali dahtat za vrat i ganjat je, ali i ujedno bit tampon zona prema ovim..hadeze, kaptol itd, drzat im odstupnicu da mogu radit, jel tako tako je..ali taj dio izostaje.

i svi, ama bas svi smo znali uoci izbora da im ova vlast jednostavno pada u ruke i da im je hadeze jednostavno prepusta, bjezi da se ne bi morao suocit s ovim s cime se ova vlada sad suocava.
ok, ipak sam se nadao vecem porazu hadezea, ipak i usprkos svemu je trecina skoro sabora njihova.. sve vise od pet, deset mjesta njihovih u saboru jest poraz ove drzave i ovog naroda.

i malo smo kratkog pamcenja..princip, mehanizam na koji je dosaos edepe na vlast, neke okolnosti, skoro su iste, identicne kao i 2000-te.
isto se onda govorilo, isto im je vlast prepustena u stilu..ajde d avidimo sto cete vi napravit, isto je radila jedno dvije i pol tri godine u vrh glave, zadnjih godinu se samo cekalo da ode, isto je doslo do neke reforme na desnoj strani i sanader je preuzeo stranacku vlast, bio je neki rascjep u stranci, nesto..govorilo se da se raspada, kao sto se govorilo i prije ovih izbora, doduse, sad se ne radi o pregrupiranju hadezea, nego je uskocio kaptol i mobilizirao, ujedinio citavu desnu populaciju i isto je hadeze, nakon svega sto se onda znalo sto je radio, nakon sto vise nijemogao prikrivat vise sto radi koliki su razmjeri te radje, nakon sto je, ponavljam, drzava financijski bila pred bankrotom, kad se trazilo u panici svaki mjesec..kolko ono stotina milijuna eura mjesecno za mirovine, kad su svaki mjesec mirovine visile u zraku, oce li nece li, kad su firme doslovno bakrotirale jer nisu mogle naplatit odradjeno i to nisu mogle naplatiti od drzave, sto im je drzava bila duzna, sto je drzava ugovorila ili kupila..dakle, i nakon svega toga, nakon one koalicijske vlade, zasjeo je hadeze i sanader.

i nakon sto i to znamo i nakon takvog iskustva i nakon sto se prica ponovila..malo izmijenjena doduse jer je ipak ondasnja vlada nesto napravila i pokrenula, zapocela, zacementirala neke elementarne temelje necega znajuci da ce nakon njih hadeze sve razrusit sto uspije (pa nije bas remetinec sam od sebe se napunio), nakon citave te bliske, vrlo bliske, jos uvijek funkcionalne povijesti, tj nije ni zavrsila, ta se povijest oce ponovit kao u onim crtanim filmovima kad te vlastita ruka ne slusa nego te oce nokautirat ima svoju neku volju, a ti oces eskivirat tu vlastitu ruku..i hoce se opet dovest hadeze na vlast na isti nacin, proglasavajuci istima esdepe i hadeze. :D
ali ono, kao precrtano. da barem postoji nesto u tom mehanizmu malo..da glumi nesto, da se ne vidi da se identicno ponavlja, d ane bi neko slucajno posumnjao? ne, potpuno isto, ali potpuno, kao da neko govori.. a amo jos malo zajebavat ove budale kad oni to vole. :D

nema boljih biraca od razocaranih biraca. skoro pa mi pada na pamet da je hadeze sam prije ovih zadnjih izbora nagovarao ljude da glasaju za esdepe, znajuci da ce nakon cetiri godine dobiti vise glasova nego ikad.. :D

dakle, miki moj, molzes ti sebi opravdavat i racionalizirat koliko god hoces, mozes ti sebi izjednacavat (kao i ove otvoreno desne strancice) da je esdepe i hadeze isto (sjecam se doduse nekog stazica, pa ne znam sto bi on na to rekao), ali sve to sto govoris ide u korist hadezea. ono, ide. i ti to sam znas, jel tako da znas..ali i ne zelis da te se uopce stavlja u istu recenicu sa karamarkom i to nakon sto si ponovio skoro od rijeci do rijeci sto on govori o ovoj vladi.
(baj d vej, sad cu opet nesto utajit. ova mantra da je esdepe isto sto i hadeze, nije to bas u cijelosti tako ludo i ne radi se tu samo o hadezeu i esdepeu.. ima tu i te kako stofa da bi ljudima ostala malo spustena donja mandibula kad bi culi, ali nema to veze s ovim sto ti govoris, drugi svemir sasvim. a o cemu se radi..ma ono, mozete me mucit, ali bas sad necu rec..ono, razmisljajte, dovijajte se, dumajte, nema na gotovo nista.. :D )

meni je jasno da ljudima bas i nije jasno, da se ne snalaze, da im je sve to malo preslozeno i da samo vide posljedice, vide da se nesto dogadja, lose dogadja, ali ne znaju kako to objasniti, promijeniti i onda se kao neki stampedo zatrce za jednim ko prvi povice..evo izlaz, pa onda trc u drugom smjeru za drugim koji prvi povice..evo izlaz. trc tamo, trc amo. i onda zna se desit da taj stampedo zavrsi u provaliji.
ali ono sto ne razumijem jest zasto sebe ne upitaju jednom jesu li oni za ista krivi, jel oni mogu nesto napravit i jel su oni bas uvijek u pravu po nekoj demokratskoj definiciji?

dakle, nakon sto se zna, nakon sto je i sasvim solidno vjerojatno da ce se hadeze vratit, zasto se to vracanje olaksava, ako se vec ne zna kako to sprijecit?
zasto? kakvi su tu motivi? o kakvoj politickoj inteligenciji mi pricamo? :kokice:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 23 Dec 2013, 13:06

visekratni klon » wrote:Ti si stvarno trebao biti piar. :D

Prvo si tvrdio da Ivančić nije pisao loše o Milanoviću.
Dokaz podastrijet.
Tada si zaspinao da Ivančić zapravo ne blati time Milanovića nego ga provocira da bude bolje, da sve više napreduje, da učini radikalne poteze- a to je tek smiješno jer ako je Ivančić svjestan da Milanović nije drug Tito, na što ga onda provocira točno? Time što govori što Milanović jest ga zapravo provocira i posve je moguće da Milanović prestane biti to što jest i postane pravi ljevičar, jelda? Kako ne.

Dakle, blati li ga ili ne? Ako ga blati, moraš priznati da si neosnovano ovdje izrugivao ljude da su hadezeovci i to čak i Klauškog koji jel neće od sramote moć kada Karamarko dođe na vlast pa će otić vrtlarit i pisati Gole istine jer je jebiga strašnog li grijeha blatio Zokija. Ma neće moći sebe u ogledalo pogledati.
Mi smo svi naravno hadezeovci također.

Dakle, odluči se. Naravno da ne možeš upasti u takvu kontradiktornost pa da Ivančića proglasiš hadezeovcem, a dosad si slijedio nit da su svi koji blate Milanovića hadezeovci. Kada smo došli do Ivančića, više se nisi mogao izvući iz takve nelogičnosti pa si imao dvije opcije:

- Ivančić je kao i svi mi zajedno s Klauškim hadezeovac
- Ivančić zapravo ne blati Zokija, ali mi to ne vidimo

Kurac.
Da bi Ivančić poticao Milanovića da popizdi i ne znam, raskrsti Vatikanske, napravi bilo što što bi prava ljevica napravila, on bi morao vjerovati da je Milanović uopće prava ljevica i taj kalibar. Ako to ne vjeruje, ako mu je ova ljevica u samoj suštini kapitalistička svinja, na što ga onda jebemu potiče? Pa neće Milanović van svoje kože. Takav je kakav je i stranka je takva kakva je. DAkle, ostaje samo opcija da ga blati. A to ne možeš priznati jer onda ispada po tvojoj računici da su svi koji blate Zokija hadezeovi igrači, ispada da si upravo optužio onog za kog si bio uvjeren da nije nikad blatio Zokija, pa ne može on biti, toliko ipak ne možeš skočiti.
Jer je to dakako besmislica.

Eto, to je tvoje vrdanje, jasno prikazano.
Sad možda možeš razjasniti sebi da nisu svi koji su protiv Zokija ujedno za Karamarka. Ili ćemo na spin 3, da si samo Ivančić može dozvoliti takve govore?
Samo da se potpišem :top:
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator

Post 23 Dec 2013, 13:08

visekratni klon » wrote:Iskreno, ne bih. Jer mi je važniji mir, a mislim da takav mir ni uz te pare ne bih mogla kupiti. :ne zna:

Drugo, pitaš me gdje si spominjao desničare, a onda u idućoj rečenici opet spominješ isto. Pa jesi maloprije rekao da smo latentni desničari? Ma pustimo i to, neka, šta sad, netko mora nešto biti, samo mi nije jasno što bi ti? Ja sam negdje rekla da mi je draže da dođe Karamarko? Pa ne pišem ja ovo na transparente, nije da će se od ovog išta ikom desiti, raspravljamo i valjda na jednom malom i opskurnom forumu mogu reć da ih smatram nesposobnima. Ali da, iako ovaj put nisam glasala za njih jer je bilo ionako jasno da će pobijediti (ono prije jesam), glasat ću jebiga kada bude biralo između njih i Kamaraka jer ne želim da ta stoka dođe na vlast (iako sam svjesna da je to neminovno pa ću se živcirati kao i svaki put i eto). No i dalje ih smatram nesposobnima. Krivim ih, idu mi na kurac, ali eto, ne želim bome ni fašizam. I štaš sad? :ne zna:

(šta si još budan? :eek:)
pa dobro, malo vas zajebajem s tim latentnim desnicarima, ali stacu kad sami ne znate napravit distinkciju.
neko ko ne zna nista ili puno o ovim ovdje krajevima, da cita trkeljanje, ovaj topik, sta bi on mislio? :D

pa bit ce ti na sljedecim izborima ili-ili, bilo je na svakim do sad. ali svakim, pa nevidim zasto ne bi bilo i na ovim.

ne mogu rec da su ovi u vladi nesposobni. nemam pravo to rec. to sto oni ne ispunjavaju neke moje zelje, ne znaci da su nesposobni. ja za sebe mislim da sam nesposoban. onaj ko je, pa i u jednoj hrvatskoj predsjednik vlade, neke vece, utjecajnije stranke, ko ima neku tu, jel moc.. kako ja mogu rec da je nesposoban? nesposoban za sto?
uopce nisam u situaciji da za druge govirim da su nesposobni, glupi..

s druge strane, jel i za hadeze vlade mozemo onda rec da su nesposobni? u cemu je ta fascinacija neka hadezeom da cemo rec..mozemo mi o njima govorit svasta, ali ne mozemo rec da nesposobni.
ok, oni su sposobni, ali za sto?

a vidis, ne mogu za sebe unaprijed tako decidirano rec da bih tako lako odbio dvije tisuce erua place, samo tako, ono..
malo bih razmislio, malo bih se zapitao o cemu se tu radi. mislim ono, sumnjiva situacija, neko mi oce dat dvije tisuce eura place? ..meni?.. meni?? za sto? za sto sve?
rekao bih odmah..ne, kad bih znao da postoji mogucnost za cetiri tisuce eura. ono, prvo kazi ne, onda pregovaraj.. :zubo:
ali ovako, kazem, malo bih najprije razmislio. ma razmislio bih i da se radi o tisucu eura. ma sta tisucu, ma da se radi i o.. :D
Euklid
old school

Post 23 Dec 2013, 13:08

Kar Jozef » wrote: Doći će eventualno HDZ, HSS + potpora HDSSB, HSP, manjinci. Čemu strah? :o Zamisli u vlasti. Plenković, Kolinda, Ivo Stier, Ivana Miletić... ima tu budućnosti. :D
Jebote, kad vidim ovaj popis, Milanović mi izgleda ko Helmut Kohl, morat ću smanjit pljuvačnicu... :nogica:
Euklid
old school

Post 23 Dec 2013, 13:22

Beau » wrote: miki, ajde ti i euklid nama recite što vi zapravo ovdje zastupate? s kojim ciljem i svrhom se borite i trudite nama slijepima otvorit oči?
meni vaše tvrdnje nisu problematične. problematično mi je to što ne vidim svrhu vašim propovijedima. ono, samo je sebi svrha. ne animira, ne motivira na djelovanje. baš obratno. tj., motivira da sjedimo doma i češemo jajca :D

evo recimo da ste nam svima ovjde pomogli da spoznamo Istinu.
milanović je govno od čovjeka, sdp govnarska stranka koja vodi državu u propast.
SDP=HDZ
uzmimo da je to točno tako.
svi smo ovdje to spoznali, zamislimo da jesmo.
i šta ćemo sad? kako dalje? što nam je sljedeći korak? uputstva molim :o

ili, evo još bolje, zamislimo da su svi glasači u hrvatskoj svjesni te istine, te činjenice.
zamislimo da nijedan glasač neće na sljedećim izborima dat glas ni hdzu ni sdpu. (dobro, osim njihovih matera i ćaća, oni će jedini glasat za svog malog/malu)

i šta će se onda dogodit? kako će nam bit bolje?
zanima me.
Treba prvo zabraniti kandidiranje svima koji su do sada participirali u vlasti.

Zatim tražiti nove i sposobne snage. Kao u Latviji. Prije 3 godine su bili u goroj situaciji nego mi.
Veći pad, veća kriza, veliki vanjski dug. A sada bilježe najveći gospodarski rast u cijeloj EU.

Jer su odjebali stare političare i doveli nove. Znači, može se.

Ima i kod nas takvih ali zbog medijske blokade ne mogu djelovati na nacionalnom nivou nego samo lokalno.

Tipa Božo Petrov u Metkoviću koji je nasljedio teške Jumbove dubioze.

I meni osobno drag jer doslovno jebe mater (al zbilja doslovno i bukvalno) svim političarima i glupim zakonima - Stipe Petrina. Čovjek koji je preporodio Primošten. I koji se uredno vozi u službenom Renaultu starom 19 godina jer ima svijest da smisao načelnika nije preseravanje u novim kolima nego dobrobit zajednice.

Takvih ljudi ima u svakoj sredini i samo ih treba prepoznati.
Beau

Post 23 Dec 2013, 13:28

Euklid » wrote:
Treba prvo zabraniti kandidiranje svima koji su do sada participirali u vlasti.

Zatim tražiti nove i sposobne snage. Kao u Latviji. Prije 3 godine su bili u goroj situaciji nego mi.
Veći pad, veća kriza, veliki vanjski dug. A sada bilježe najveći gospodarski rast u cijeloj EU.

Jer su odjebali stare političare i doveli nove. Znači, može se.

Ima i kod nas takvih ali zbog medijske blokade ne mogu djelovati na nacionalnom nivou nego samo lokalno.

Tipa Božo Petrov u Metkoviću koji je nasljedio teške Jumbove dubioze.

I meni osobno drag jer doslovno jebe mater (al zbilja doslovno i bukvalno) svim političarima i glupim zakonima - Stipe Petrina. Čovjek koji je preporodio Primošten. I koji se uredno vozi u službenom Renaultu starom 19 godina jer ima svijest da smisao načelnika nije preseravanje u novim kolima nego dobrobit zajednice.

Takvih ljudi ima u svakoj sredini i samo ih treba prepoznati.
Super.

Ali ja nisam pitala šta bi napravio da dobiješ pet minuta vlasti :o , nego da nama biračima kažeš kako da slijedimo tvoju ideju
karambol

Post 23 Dec 2013, 13:30

"Uspjeti znači prihvaćati neuspjeh za neuspjehom ne gubeći entuzijazam."
:D
Euklid
old school

Post 23 Dec 2013, 13:30

..a unda » wrote: ...
Valjda nisi vidio ovaj Ivančićev čisti ad hominem spram Milanovića kad spominješ samo onaj intervju kojeg sam linkao.
Pa kad čak i Ivančić pljuje po Milanoviću onda znaš kolko je sati.

Drugim riječima, Zoran se Milanović sa svojom inflacijom metafora sve ozbiljnije dokazuje u zahtjevnoj disciplini kenjaže. Stručnjaci za to područje skovali su za posebno uspješne praktičare termin bullshit artists. Jedan je istaknuti književni teoretičar, mnogo primjerenije, takvu poetiku običavao nazivati “taštinom praznine”.

Taština praznine. Ivančiću, brijem da i ti čitaš trkeljanje i da si mi ovo ukrao... :mad:
Euklid
old school

Post 23 Dec 2013, 13:34

Beau » wrote: Super.

Ali ja nisam pitala šta bi napravio da dobiješ pet minuta vlasti :o , nego da nama biračima kažeš kako da slijedimo tvoju ideju
Nisam ni govorio šta bih ja da sam 5 minuta na vlasti. To bi bio jedan posve radikalni zaokret kakav nije viđen na ovim prostorima tamo negdje od četrespete :raspa:

Ako baš želiš uputu za glasovanje onda lista Stipe Petrine koja će ići na nacionalnom nivou i eventualno Pirati ako se malo bolje organiziraju.
Beau

Post 23 Dec 2013, 13:35

Euklid » wrote: Ivančiću, brijem da i ti čitaš trkeljanje i da si mi ovo ukrao... :mad:
Pozdravi Dežulovića :o

a šit, njih dva ne razgovaraju :rofl:
miky0
ST Leader

Post 23 Dec 2013, 14:12

Ovako, posto je jos neizvjesno da nam idu prijevremeni izbori, i da su po svemu sudeci slijedeci izbori, predsjednicki, predlazem peticiju za smanjenjem troskova, te da ukinemo predsjednika drzave, jer nam realno nije potreban.

Sto se tice vlade, svi sve znamo, i red je pokretanje nas kao malih ljudi u nesto konstruktivno i korisno za drustvo, a to je da trazimo programe zabranjenih po medijima i lijepimo ih ovdje, objavljujemo i razgovaramo oko istih.
..a unda
Undaminator

Post 23 Dec 2013, 14:19

visekratni klon » wrote:Ti si nedokaziv.

Za razliku od onih koji ga danas glorificiraju, smatram da je Račanova vladavina bila na svoj način štetočinska, ne samo zbog uludo utrošenog vremena, već i zato što su tada betonirani neki društveni standardi koje je bilo nužno razoriti. Milanović se drži istog kalkulantskog modela, iako pred njim nisu bila tolika očekivanja.

Pa jebemu sunce, zar ne kaže sve ono što potpisujem, smatram da je trebalo napraviti stvarne promjene, a ti ga stalno braniš da nije mogao, nije smio... pa dokle?
to nije obrana milanovica. ponavljas uporno nesto jer ti se tako svidja ili ne mos razumjet drugacije.. :D

dakle, sto to kaze ivancic. da je racanavo vlada bila na svoj nacin stetocinska? pa naravno da jest. ali on je to govorio i prije deset godina. jesi li ti znala za to? nisi? nisi znala da je to ivancic i onda govorio? pa zasto nisi znala? :D
pa trebalo je napravit stvarne promjene, ali ja cu po stoti put ovdje napisat..kako? revolucijom? a i s kim?
a i..da sad ponovim i ivanicica (ne iz ovog teksta) i dezulovica.. ma zasto? za koga? ..ma za koga to? cemu?
pa jebemu sve, gdje ja to i koga glorificiram? ok, jest, ivancica, jest, istina..

i zasto mozemo rec da je milanovic govno, a to ne mozemo rec za racana? kad se sve to onda sabere, tko ostaje uopce u hravtskoj kao ne-govno? aj da cujem..da cujem napokon.
dakle, sto je unistio hadeze? sto je unistio esdepe? sto je napravio hadeze? sto je napravio esdepe?
podvucimo crtu, usporedimo potraznu i dugovnu stranu, napisimo rezultate jedne i druge stranke, usporedimo i njih i..? ..i? koji je rezultat, milu mu onu dragu li mu milu? :D

i jos nesto, onako ampasan ivancica..ivancic radi lavovski posao i on je jako dobro svjestan nekih stvari, neke realnosti. ne znam zasto mi ovdje na to uporno zaboravljamo. hrvatska je demokratska (valjda) desnicarska drzava. vecinski desnicarska. do sada, do danas barem bila.
nema nikakvih pokazatelja suprotnih. nije valjda da mislis da ova dva izleta nekim koalicijama ne predstavljaju nesto vise od neke kozmetike? :kokice:

dakle, ovo je isto kao ono da je ovdje nekad vladao komunizam, pa onda ja svaki put isto tako dosadno kazem da je bilo neceg drugog, ali komunizma ne..tako cu i sad opet rec, ne branim esdepe i milanovica, ali dok se ne pokaze, ukaze neko drugi, mozda bolji, tj neko ko ce radit manje stete od njega, onda ce taj drugi doc na red..
a ovako, mozemo mi govorit sto god ocemo, mislit sto god ocemo, ali zranje je kako god okrenes, e pa jedino mos pokusat manje zranje odabrat i rec za milanovica da je glup, nesposoban, izgubljen, duboko udahnut, zacepit nos i onda odmah glasat sa njega i mislit o sebi sve najbolje..:D

mos i ne glasat, ali to ti je, sama znas isto kao da si glasala za hadeze. a mos i bit dosljedna i glasat za neku malu smisnu strancicu. nema veze sto ce ti glasovi isto nekako bit izgubljeni, ali.. treba pokusat, to je jos najmanja steta. tako cemo isto dovest hadeze na vlast, ali bar cemo bit mirni da smo dali sve od birackih sebe da tako ne bude.. :D
Al nek ti bude, briga mene jesam latentni desničar il krokodil, kako god, stvar je u tome da kad Ivančić potvrdi da su nesposobni, ti koji si svo vrijeme tvrdio da su sposobni samo mi to ne vidimo, mijenjaš ploču. A za ove promjene koje Ivančić sugerira optužuješ narod jer eto, narod je kriv što je grez pa se jadan Zoki ne usudi ništa mijenjati jer će ga objesiti na stablo. Ma hajde.
mislim, meni je jako zao sto ti sebi ne mozes opravdat svoje misljenje, a oces ga opravdat. :D

mislim, ono..bolje mije sa bozanicem pricat.. :D

ajd, sto to ja tvrdim..mislim, ono bitno, jel. sto si ti uspjela iz svega ovog izvuc da ja tvrdim.
ionda kazi sto ti tvrdis?
i onda malo razmisli i kazi kuda ide to sto ti tvrdis, a kuda ono sto ja tvrdim..:D

ups ne priznajem kao odgovor.. :D

Nemogućnost adekvatnog odgovora rigidnom nacionalizmu posljedica je krvavosti ispod kože. Umjesto da se s nacionalizmom uhvati u koštac, da ga svim sredstvima prokaže i odbaci, SDP uzgaja stalnu tlapnju da će ga uspjeti servirati u ljepšem i prihvatljivijem izdanju. To je zbilja infantilno, a i s praktičnog stajališta je glupo dodvoravati se nacionalistima, jer njih sigurno neće pridobiti, a mnoge će pristojne ljude od sebe odbiti.

Ti si sad upro da dokažeš da ste ti i Ivančić fronta, ali unda bogamu on govori sličnije nama nego tebi. Barem nas naziva pristojnim ljudima, a ne desničarima, latentnim ili ne. :durica:
Evo, nema retka s kojim se ja ovdje ne slažem pa mi nije jasno kako se onda ti slažeš s tim tekstom, a vamo govoriš posve suprotne stvari.
naravno da smo on i ja fronta..

uf, kako je lako kupit. kurba je ivancic, kurba..:D ..da pristojni ljudi.
sta on to slicnije vama govori? sta to? da treba rusit ovu vladu i onda..sta? ..sta ono? i ko? :kokice:
Kakve sad crne veze ima što je Z. njemu dosadan? :facepalm:
Bit je u tome da mu spočitava nepravljenje promjena i to je ono što mu ovdje također spočitavamo, a ti se uporno praviš blesav.
je, ja spocitavam, ti spocitavas, on spocitava.. ovdje se upce ne zna sta se kome spocitava i zasto.

pa prislite ga da radi promjene. ono, prisilite ga. kako ga je hrast prislio da radi promjene?
ko se ustvari ovdje pravi blesav?

Na ti, ponovi za njim: nema petlje, nema petlje. Pa onda usporedi to sa svojim pisanjem i branjenjem njegove nepetlje i našim pisanjem, ajde.

Uzaludno se sada zgražati nad agitacijama biskupa i kukati nad crkvenim podrivanjem laičke države, ako Milanovićeva vlada nema petlje izbaciti vjeronauk iz svjetovnih škola, što je elementarni preduvjet za izgradnju sekularnog društva. Koliko god ustupaka im pružila, popovi će koristiti svaku priliku da »crvenoj vlasti« dođu glave.
e, i? sta? sta sad? ovo je guranje, ovo je provokacija, ovo je usudite se. ivancic je pametan covjek, on zna da se ne moze preko noci, dekretom izbaciti vjeronauk iz skola.
jel ti mislis da moze? ko to jos ovdje misli da moze? i sto bi se time sve kako cu rec..posljedicno dogadjalo?
ko bi to ovdje bio u stanju potpisat preko noci i preuzet odgovornost? aj, neka mi se javi ovdje taj lola.
mislim, ono..lako je pricat u zrak.

ma dobro, ok, nema petlje, sto god to znacilo i izgledalo. evo, recimo, slazemo se da nema petlje.
sutra da bude na izborima ili milanovic ili karamarko, oces li glasat za ovog ko nema petlje ili za onog cija je petlja isto nesto nesto idimi dodjimi? :kokice:
dakle, sto nam to govori? o svemu..pocevsi od ove drzave, naroda, pa preko vlade, do nas samih..:kokice:
Tea Tree

Post 23 Dec 2013, 14:26

Euklid » wrote: Nisam ni govorio šta bih ja da sam 5 minuta na vlasti. To bi bio jedan posve radikalni zaokret kakav nije viđen na ovim prostorima tamo negdje od četrespete :raspa:

Ako baš želiš uputu za glasovanje onda lista Stipe Petrine koja će ići na nacionalnom nivou i eventualno Pirati ako se malo bolje organiziraju.
To doslovno i bukvalno jebanje majke otprilike ovako izgleda:

Primoštenski načelnik Petrina prijavljen zbog krađe vode 2005.

Načelnik presjekao žice; Primošten bez TV signala 2006.

Načelnik Primoštena službenim dopisom poslao ministra uprave u pizdu materinu! 2010.

Stipe Petrina u akciji: Postavio plakate "Isto sranje - drugo pakovanje" s grbovima velikih stranaka 2011.

Načelnik Petrina opet "luduje" na sutkinju: Liži oltare ili puši k...c popovima, meni je svejedno! 2012.

Ovo bi bio neki Kerum fashion styling? Kao sav sam kontroverzan i poseban, borac za pravdu, jebe kevu svima, tobože bez dlake na jeziku. To je furka?
Lik koji se nije u stanju kontrolirati, koji sutkinji kaže da puši kurac, reže javne vodove, pri čemu u obavljanju svoje javne dužnosti druge javne dužnosnike u službenom obraćanju šalje u pizdu materinu?
Daleko bismo dogurali s takvim, što je je.
Sreća pa nema šanse dalje od svog sela.
..a unda
Undaminator

Post 23 Dec 2013, 14:27

Euklid » wrote:
Jebote, kad vidim ovaj popis, Milanović mi izgleda ko Helmut Kohl, morat ću smanjit pljuvačnicu... :nogica:
ovo je lajt verzija, spojler. ili zec verzija..ona koja ce povuc. a ima i ona koja ce bit, koja se ovdje ne spominje. uf, uf, uf..dodje mi stvarno da ha de ze (mislim, evo vam ekskluziva, bit ce to predizborna koalicija sa hadezeom na celu..ono, svi unutra, od seljaka do hrasta) pobijedi i to na vanrednim izborima, cisto da vidim ovdje neke postove.. :D
mislim ono, sta sad, ne treba to sve tako tragicno shvacat, treba vidjet i sta ima dobro u tome ako hadeze pobijedi. uvijek treba nac vise razloga za smijat se, nego za plakat, zivot je kratak. zato je komedije teze pisat nego tragedije.. :D
Beau

Post 23 Dec 2013, 14:32

Tea Tree » wrote: To doslovno i bukvalno jebanje majke otprilike ovako izgleda:

Načelnik Primoštena službenim dopisom poslao ministra uprave u pizdu materinu! 2010.

Stipe Petrina u akciji: Postavio plakate "Isto sranje - drugo pakovanje" s grbovima velikih stranaka 2011.

Načelnik Petrina opet "luduje" na sutkinju: Liži oltare ili puši k...c popovima, meni je svejedno! 2012.

Ovo bi bio neki Kerum fashion styling? Kao sav sam kontroverzan i poseban, borac za pravdu, jebe kevu svima, tobože bez dlake na jeziku. To je furka?
Lik koji se nije u stanju kontrolirati, koji sutkinji kaže da puši kurac, reže javne vodove, pri čemu u obavljanju svoje javne dužnosti druge javne dužnosnike u službenom obraćanju šalje u pizdu materinu?
:rofl:

nije mi se dalo ić guglat, al sjecam ga se odavno ko teškog luđaka.
pamtim upravo ovo da je primošten bio bez tv signala :D
miky0
ST Leader

Post 23 Dec 2013, 14:35

Tea Tree » wrote: To doslovno i bukvalno jebanje majke otprilike ovako izgleda:

I to su veci grijesi od zokija? Lik nas je razjeba po svim kriterijima okomito i vodoravno...Svakako je puno bolja opcija od diktaora s vlasti :bicedobro:
Tea Tree

Post 23 Dec 2013, 14:37

miky0 » wrote:
I to su veci grijesi od zokija? Lik nas je razjeba po svim kriterijima okomito i vodoravno...Svakako je puno bolja opcija od diktaora s vlasti :bicedobro:
Veći su grijesi jer za one na državnoj razini srećom nije imao priliku. Ako se ovako razmahao u svom selu, šta misliš šta bi bilo da ga je pustit da divlja po cijeloj državi?
Tea Tree

Post 23 Dec 2013, 14:39

Beau » wrote: :rofl:

nije mi se dalo ić guglat, al sjecam ga se odavno ko teškog luđaka.
pamtim upravo ovo da je primošten bio bez tv signala :D
Dašta, kauboj, usamljeni jahač, od nikoga shvaćen. :D
miky0
ST Leader

Post 23 Dec 2013, 14:40

Tea Tree » wrote: Veći su grijesi jer za one na državnoj razini srećom nije imao priliku. Ako se ovako razmahao u svom selu, šta misliš šta bi bilo da ga je pustit da divlja po cijeloj državi?
Jbt, mozda je on trazeni hugo chavez :D , najebat ce banke i hostaplerske multinacionalke :S
Tea Tree

Post 23 Dec 2013, 14:45

miky0 » wrote:
Jbt, mozda je on trazeni hugo chavez :D , najebat ce banke i hostaplerske multinacionalke :S
Kako će najebat? Tako da im se on beči u facu, derući se: najebali ste!!!
Ili im pošalje takav neki dopis?
..a unda
Undaminator

Post 23 Dec 2013, 14:46

miky0 » wrote:
koji lik? petrina ili milanovic? ko je to razjebao uzduz i poprijeko? ne mislis valjda na milanovica? u dvije godine da je on to sve uspio sto nikom nije. ni tudjmanu, ni sanaderu..

ma jesmo li mi sigurni da ti nisi u hadezeu barem? :D

aj sad, ali stvarno, imas na netu popis stranaka u hrvatskoj..ili ne znam u spanjolskoj, evo..italiji.
aj kazi za koju bi najradje glasao. po mogucnosti ako oces bit nesto vjerodostojniji, biraj neku iz hrvatske.
ako je nema, koju bi ti onda osnovao? ovako stvarno izgleda da radis po zadatku.. :D

daj se malo, ono..koncentriraj. udahni i pogledaj kroz prozor.. lijep je dan. barem ovdje. :D
miky0
ST Leader

Post 23 Dec 2013, 14:53

..a unda » wrote: koji lik? petrina ili milanovic? ko je to razjebao uzduz i poprijeko? ne mislis valjda na milanovica? u dvije godine da je on to sve uspio sto nikom nije. ni tudjmanu, ni sanaderu..

ma jesmo li mi sigurni da ti nisi u hadezeu barem? :D

aj sad, ali stvarno, imas na netu popis stranaka u hrvatskoj..ili ne znam u spanjolskoj, evo..italiji.
aj kazi za koju bi najradje glasao. po mogucnosti ako oces bit nesto vjerodostojniji, biraj neku iz hrvatske.
ako je nema, koju bi ti onda osnovao? ovako stvarno izgleda da radis po zadatku.. :D

daj se malo, ono..koncentriraj. udahni i pogledaj kroz prozor.. lijep je dan. barem ovdje. :D
Unda :facepalm:

Kad napisem zoki, mislim i na njegovu predhodnu bracu po zadatku.

I ja jesam ovdje po zadatku, a zadatak sam dao sam sebi da barem kroz svoj prozor u svijet pokusam stvorit kriticnu masu za promjene.
  • Information