O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 25 Dec 2013, 22:35

Tea Tree » wrote: Ti bi na gotovo došla, ma bogati! :durica: Ufaćkaj ga ti pa ću se ja ogrebat tu i tamo kad se tebi neće dat. :zubo:
De ti pripazi malo šta pričaš... :mad:

'if you fall, i'll be there' (floor)
Beau

Post 25 Dec 2013, 22:36

miky0 wrote:
Lektorirano.
:misli:
Beau

Post 25 Dec 2013, 22:37

Euklid wrote:
:rofl:
Tea Tree

Post 25 Dec 2013, 22:38

Beau » wrote: Necu ja uspit, vidis kakve on voli :ne zna:
Ma šta kakve voli? Voli raznolikost. :zubo:
Uostalom, ne treba mi sad. Nego sam mislila, ako mi slucajno zatreba, da mi cuvas za crne dane :rofl:
Nije ni da meni treba, ali ono, nek se nađe. :facepalm: :rofl:
Ma nek ga Sanja čuva do crnih dana, samo trebamo kod nje rezervirati.
Tea Tree

Post 25 Dec 2013, 22:39

Euklid » wrote:
Ti si ga već ufaćkao? :crying:

Edit: pa da, sad je sve jasno. I zato rastjeruješ druge od njega. E, neš! :madkava:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 25 Dec 2013, 22:40

Beau » wrote: :misli:
Papaj ili papaj imaju dva razlicita ishoda.

Papaj=jest, zderat,...

papaj=znas ono ;)
Beau

Post 25 Dec 2013, 22:43

Tea Tree wrote: Ti si ga već ufaćkao? :crying:

Edit: pa da, sad je sve jasno. I zato rastjeruješ druge od njega. E, neš! :madkava:
:lol:

Nadam se da ne voli bas tolku raznolikost. Zoki, mislim :o
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 25 Dec 2013, 22:43

Tea Tree » wrote: Ti si ga već ufaćkao? :crying:

Ma nisam još, ne da se.

Žilav je ko žilava baba Bosiljka...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Tea Tree

Post 25 Dec 2013, 22:47

Beau » wrote: :lol:

Nadam se da ne voli bas tolku raznolikost. Zoki, mislim :o
A šta ja znam više, ako tuče ženu, kurva se, dere po bijelom, što ne bi mutio i s Euklidom? :ne zna:
Euklid wrote:
Ma nisam još, ne da se.

Žilav je ko žilava baba Bosiljka...
Iako se izmotava. :durica:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 26 Dec 2013, 01:51

visekratni klon » wrote:
To je stara vijest. :o Možebitno žena zna jer je pila kavu s enicama skupa s njim.

http://www.tjedno.hr/index.php/category ... -grupe-eni
Ti ne čitaš tekstove na koje daješ linkove?
Može koji link na dnevno.hr?
Mislim, razlike baš i nema...
visekratni klon

Post 26 Dec 2013, 01:54

judolino » wrote: Ti ne čitaš tekstove na koje daješ linkove?
Može koji link na dnevno.hr?
Mislim, razlike baš i nema...
Taj mi je prvi došao pod ruku, znala sam da ćete to reć. :durica:
Ali pisalo je posvuda, stvarno, guglaj. :rofl:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 26 Dec 2013, 02:15

visekratni klon » wrote:
Taj mi je prvi došao pod ruku, znala sam da ćete to reć. :durica:
Ali pisalo je posvuda, stvarno, guglaj. :rofl:
Dajte si mira ljudi. Te su pičke grde u pizdu materinu, treba ih vidit uživo, jebo fotošop.
Baš da je Zoka toliko glup da muti s javnim & grdim pičkama... :ne zna:
Emericzy

Post 26 Dec 2013, 06:05

judolino » wrote: Dajte si mira ljudi. Te su pičke grde u pizdu materinu, treba ih vidit uživo, jebo fotošop.
Baš da je Zoka toliko glup da muti s javnim & grdim pičkama... :ne zna:
Jedino se s boldanim nikako ne slažem
miky0
ST Leader

Post 26 Dec 2013, 14:13

Lastane, ovo ti necu nikad oprostit!

http://webcafe.net.hr/forwarduse/komnet ... 2260046503

judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 26 Dec 2013, 15:24

Emericzy » wrote: Jedino se s boldanim nikako ne slažem
Ma znam i ja da je glup, al valjda bi našo neš bolje.
Pizdu materinu, znam bar deset komada (al fakat komada) koji sline za njim.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 26 Dec 2013, 15:26

miky0 » wrote:Lastane, ovo ti necu nikad oprostit!

http://webcafe.net.hr/forwarduse/komnet ... 2260046503

Aj fala kurcu da je i on napiso neš korisno... :unda:

Lastane, đe si, pičko rutava?
Whereabout

Post 26 Dec 2013, 16:06

..a unda » wrote:
politika je to, nema tu bas neke milosti.. a zasto je bila takva reakcija prema kolaricki, ne znam, nemam nekih informacija, pa ni traceva, izoliran sam ko svjetionik.. :D
..ali, trebalo bi cut i drugu stranu.
zato kazem, vjerojatno ce se vremenom nesto iskristalizirat o cemu se tu radi, a i kazem, sumnjam da se s njom nije vise puta razgovaralo i da se odmah povukao taj alat izbacivanja iz stranke.
a moguce je i da se pomire, svasta je moguce u politici.. :D
Vrijeme će pokazati, ali uglavnom, vjeruješ da je druga strana htjela s njom razgovarati i razgovarala, i da nije to bilo samo tako, i trebalo bi čuti i njihovu stranu općenito (kao da se nije dovoljno jasno i glasno čula činom izbacivanja i šutnjom o tome), a s druge strane, naginješ vrlo glatko i jasno smjeru tumačenja po kojemu je Kolarić potencijalno pokvarena piaruša i neki interesi su posrijedi s njene strane? Jasno mi je kome držiš stranu, samo mi nije jasno odakle baš kod tebe takvo podržavanje političkog mainstreama, odakle potreba za davanjem legitimiteta ne sasvim pristojnim postupcima, odakle vjera da je jedna strana dublje politički iskvarena od druge? Ovo za mainstream i iznenadno razumijevanje (jer o tome se i radi) spram nemilosrdnosti politike mi je još najzabavnije. :o

A ovo zabavljanje time ima li Milanović možda ljubavnicu i intimno zadovoljavanje tom idejom - evo moram priznati da uopće ne vjerujem što sve čitam. Ako kojim slučajem tu ima istine, i on ima tu ili bilo koju ljubavnicu, evo, Zoki, poštedi nas - postoje u državi kojom upravljaš institucije braka i razvoda pa se posluži potonjom. :ne zna:

p.s. neće se pomiriti, mislim- tko se miri nakon takvog ponižavanja (mislim na ono što su oni napravili Kolarić, ne obrnuto)
.
Margarita

Post 26 Dec 2013, 16:57

Kolarićku sam upoznala pobliže tek u Berovoj kampanji. Nedugo tome izašao je onaj članak u Indexu. I nije me se nešto dojmio, malo uobičajenog prigovaranja, čak i blaže nego što drugi ljudi upućuju Zokiju, što izravno, što posredno. Ali mi je zasmetao potpis. Kandidatkinja za podpredsjednicu. Možda nije sraćkala samo za reklamu, ali fuj, tako je zasmrdilo.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Whereabout

Post 26 Dec 2013, 17:04

Da, trebala se potpisati s Aleksandra Kolarić, građanka - tad ne bi smrdilo. (Bi.)
Ili još bolje - žena. To ne bi bilo prvi put da žensko pismo proizvede smrad. Priznajte da bi vam svako takvo pismo smrdilo. Osim ako...

...ovo za "uobičajeno" prigovaranje, odnosno da nije ništa posebno sve to skupa - jelda je ona izbačena na takav način jer je zapravo loša? Glupa i hrabra? Hrabra, ali glupa? Neprilagođena i to...

Treba to znati izvoditi, ta pisma javnosti, po Facebooku i slično. Treba to ufino. Ona to nije znala dobro i proračunato izvesti, to je gotovo pa činjenica.
.
Whereabout

Post 26 Dec 2013, 17:16

Da ne editiram dodatno gornji post, jer već jesam, dvaput ili triput. :o Smiješno je da s jedne strane ispada proračunata, jer se potpisala ovako ili onako i jer tako djeluje, a s druge strane gotovo da je činjenica da zapravo nije bila dovoljno proračunata i lukava. Ako me razumijete.

Postoji mogućnost, to u politici nije nebitno, da naprosto ima antipatičnu njušku. Teško ju je legitimirati takvu.
.
Margarita

Post 26 Dec 2013, 17:34

Bilo je neinteligentno, i još važnije, nekorisno.
Kao što bi to bilo i služenje institucijom braka i razvoda za svaki izlet.
Whereabout

Post 26 Dec 2013, 17:42

Margarita » wrote:Bilo je neinteligentno, i još važnije, nekorisno.
Kao što bi to bilo i služenje institucijom braka i razvoda za svaki izlet.
:S Svrbe me prstići da te podsjetim na neke druge takve primjere kad je nešto tupavo i očito proračunato prošlo pod nazovi "inteligentno". Malo kog je smetalo. Naknadno su ljudi govorili - ah, nismo mislili, uspio (uspjela) nas je uvjeriti, prevario (prevarila) nas je.

O tome ja govorim, o drugim faktorima koji će pomoći da nešto izgleda inteligentno (ili milo i dobronamjerno - pardon, korisno), čak i kad to nije, ili da izgleda neinteligentno, a zapravo nije ništa lošije od brojnih drugih takvih istupa. Pretpostavljam da je u ovom slučaju i ona dubrovačka stranačka pripadnica koja je napustila SDP nakon tog jednostavno - neinteligentna? Nisu li to malo preoštre ocjene i prejednostrana tumačenja? Pa čak i unda veli da stvar ima "drugu stranu", barem po potrebi.

U vezi razvoda - da, ako netko mjesecima kontuinuirano koristi usluge ljubavnice (a to je sadržaj teksta iz uvaženog novinarskog izvora), onda mu je pametnije da bude pošten pred obje strane i samim sobom, i odabere. Ako je otvoreni brak, onda ok. S time da bi onda u medijima bilo zanimljivije pisati i čitati o njihovoj liberalnosti i otvorenom braku, nego o tome gdje je službeni auto stajao u Rijeci, pred čijom zgradom, i koliko dugo... onako, ta vrsta detalja me ne zanima.
.
Margarita

Post 26 Dec 2013, 18:01

Ne kužim to s nesimpatičnom njuškom. Nije zgodna, tako da nit su žene ljubomorne nit muški sline, niti je se može optužiti da je preko kreveta došla do bilo čega. Nije ni ružna da bi je tjerali kompleksi u militatnost. Obična je. I što joj je trebalo da tjedan dana prije izbora nazove sve članove ovcama? A nije ništa novo rekla. Ništa što ljudi ne kažu Zoranu i ministrima u brk. Čemu pisanje medijima? Uz potpis ko za uloške s krilcima.
I glupi ljudi pokušavaju ispasti proračunati, Nije to kontradiktorno. Ali ne upali.
Što se braka tiče, možda ne bira on. To je kompromis, odabir obje strane. A pošteno? Pa to je najčešće ono što donosi najmanje štete. Njemu, ženi, djeci, karijeri.
Beau

Post 26 Dec 2013, 18:01

Whereabout wrote: U vezi razvoda - da, ako netko mjesecima kontuinuirano koristi usluge ljubavnice (a to je sadržaj teksta iz uvaženog novinarskog izvora), onda mu je pametnije da bude pošten pred obje strane i samim sobom, i odabere. Ako je otvoreni brak, onda ok. S time da bi onda u medijima bilo zanimljivije pisati i čitati o njihovoj liberalnosti i otvorenom braku, nego o tome gdje je službeni auto stajao u Rijeci, pred čijom zgradom, i koliko dugo... onako, ta vrsta detalja me ne zanima.
A kako bi mediji znali radi li se tu o otvorenom braku? Bio bi vrh neukusa da se raspisu o tome.
Neukusno je i ovo, al ne mozemo ocekivati da nece podlec niskim strastima citatelja i sveopcem zutilu.
Ovo ostalo mi je nepotrebno moraliziranje :misli:
miky0
ST Leader

Post 26 Dec 2013, 18:21

Mene nebi bilo briga koga on jebe/ne jebe sve dok mene ne jebe, ali me itekako jebe, i to svaki jebeni dan. Da se konacno odluci koju ce sevit, vjerujem da bi ovu drzavu konacno poceo normalno vodit, a shodno tom, mene prestat jebat :o
  • Information