zašto mi to govoriš?Éowyn » wrote:
Ma jok, reci joj kako ne razumijes ljude koji dođu sliniti nad djetetom nakon svega par dana. Ti si jedva docekala da mali/mala navrsi prvu godinu i stekne kakav-takav imunitet
Vidis, ja i sestricna smo planirale u UK kad obje diplomirano ako budemo zaposlene i usidjelice. Idemo ovo ljeto![]()
Novogodišnja inventura
ko poirot kad se učio skromnosti... odlučio je da bude najskromniji na svijetu.Chilimama » wrote:
a-ha..oš reć da si se riješio neke mane, rećemo umišljenosti pa si sad savršeni...
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
otkad je to, molim te lijepo, umisljenost mana...Chilimama wrote:
a-ha..oš reć da si se riješio neke mane, rećemo umišljenosti pa si sad savršeni...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Predomislila sam se.
Necu vise biti stara, debela i oronula nego sam sad znam-hocu-i jos mogu godina, zavojito-krivudave linije i oro-nula-bodova pri cemu je oro = sve loso sto bi mi moglo stetit propupalom imidju.
Eto.
U ostalim vijestima....hvata me prednovogodisnja fjaka. Pocelo jucer tjelesnom malaksaloscu i pojacanom zeljom za lezanjem na kaucu pod dekicom i necinjenejem nepotrebnih pokreta.
Sto si nisam mogla priustiti s novim stilom koji uzgajam.pa sam opet morala landrati okolo.
Ah, nije lako biti u trendu.
Ma, pusti ti to, Kar je stari laskavacBara huda » wrote:![]()
Kako je lijepo vidjeti ovako naiv...pun vjere...odnos.
To samo mladost i zaljubljenost moze!
A tako to ide.Beau » wrote: Ma, pusti ti to, Kar je stari laskavac
Ko hoce brojit zvijezde sa haube nije mu dosta da samo zna brojit.
Treba nac haubu, polec se na nju, nac vedro nebo....trista cuda.
Laska je samo precica do ....do...do...zvizda.
Eh, moram ic, sad kao novoproklijala osoba imam i svog gonica robova koji me drzi da se ne vratim na kauc po dekicu.
nije kar laskavac, nijeEuklid » wrote:Kar, reci im da to nije istina.
To jest, istina je da sam savrsen.
A nije istina da si ti laskavac...

ovako sam pročitala.Bara huda wrote:
Eh, moram ic, sad kao novoproklijala osoba imam i svog gonica robova koji me mrzi da se ne vratim na kauc po dekicu.![]()
pa reko...uuu al će ova da proklija pod dekicom
sreća moja da nisam sirota pa si mogu priuštiti malo veći komad odjeće a ne hodat okolo u krpici...a unda » wrote:..kad nisi za minic dober je i mimic.
Ma i to kaj veliš, zakaj bi Moira Orfei bila bolja od tebe...Splenda » wrote:
sreća moja da nisam sirota pa si mogu priuštiti malo veći komad odjeće a ne hodat okolo u krpici.
...kad kupuje šator...
-
- Information
-