Ček nije još pola 2.MightyMe » wrote:Ode nam Perki u Dojčland.
Osim toga, sad će opet krenuti naklapanja o tome kako samo izabrani mogu ići van dok tisuće nezadovoljnika željnih Njemačke nikako da dobiju papire...
Ček nije još pola 2.MightyMe » wrote:Ode nam Perki u Dojčland.
Sad bi trebalo priupitat stupidnog nam premijera koji se kua uopće kačio sa Švabama i sjebao nam sve pozitivne efekte ulaska u EU.MightyMe » wrote:Ma baš san sritan.
Toliko me ovo zanimalo, da san i cilo Turudićevo rješenje pročita.
A posebno mi se sviđa kako ga je Ustavni sud odjeba po kratkom postupku. Čin san na portalima vidija tu vijest, mora san provjerit. I vidi stvarno: http://www.usud.hr/uploads/Priop%C4%87e ... 202014.pdf
To je i očekivano, šta ne?Euklid » wrote:Jebe me se za Perkija.
Srušiše nam kreditni rejting. Opet.
Dakle, sad smo totalni junk.
Sljedeći ko će nam dati kredit učinit će to s jebačkim kamatama.
Država već sad nije sposobna servisirati dospjele kamate a kamoli glavnicu dok gospodarskog rasta nema još ni na vidiku.
Tako je to kad se krediti troše na održavanje glomaznog administrativnog mastodonta i kupovanje socijalnog mira umjesto na proizvodnju...
Pa šta ne znaš da je to učinio u zaštiti svih državljana RH, poglavito branitelja, da se zaštitimo od Nizozemske koja je proglasila univerzalnu jurisdikciju?Euklid » wrote:
Sad bi trebalo priupitat stupidnog nam premijera koji se kua uopće kačio sa Švabama i sjebao nam sve pozitivne efekte ulaska u EU.
Jebem ga glupog, 3 dana prije ulaska on ide prčkat po već ispregovaranim zakonima...
MightyMe » wrote:
Pa šta ne znaš da je to učinio u zaštiti svih državljana RH, poglavito branitelja, da se zaštitimo od Nizozemske koja je proglasila univerzalnu jurisdikciju?
Brejking njuz: Bording završija. Izgleda da je u avionu već.karambol » wrote:
Ček nije još pola 2.![]()
Osim toga, sad će opet krenuti naklapanja o tome kako samo izabrani mogu ići van dok tisuće nezadovoljnika željnih Njemačke nikako da dobiju papire...
Noć duplih krigli zapravo...MightyMe » wrote:Čuja san da taj događaj neslužbeno zovu Noć dugih krigli.
Čuj šta se čeka?Euklid » wrote:Zašto ste nam prešutjeli Island?
Što su Islanđani uradili – mirnim putem:
-natjerali su cijelu vladu da podnese ostavku
-nacionalizirali su banke
-izglasali referendum kako bi građani odlučili o ekonomskoj budućnosti
-pozatvarali odkgovorne za krizu
-ispisali novi vlastiti Ustav
-odbili vraćati kredite koje je uzimala korumpirana vlast
Dakle, drugovi, šta se čeka?
Nemoj, bojim se, u zatvor ce me poslatTea Tree » wrote: Čuj šta se čeka?
Pa znaju li oni za Trkeljanje?
Nego, aj baš iz zajebancije pošalji email s linkom na Trkeljanje svim ministrima. Ionako su nesposobni, ništa ne rade pa bar da se malo druže s nama. Ti i miky0 biste im rekli sve što ih ide i tako, baš bi bilo dobro.
Aj stvarno, od tolikih ministara da jedan dođe već je super.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest