Da, pa sta nisi to znala? Zbog toga su ga i najurili. Cica cutura su ga zvaliBara huda wrote: Ajde, sta Euklid voli bumbit? I onda tako vozit?![]()
Za tebe nisam ni sumnjala, zene su opcenito odgovornije i pouzdanije kad je sudbina drugih u pitanju.
Ovdje ja kukam o vremenu
Jepotepok, Cica Cutura.
Nego, recite vi meni, u ponedjeljak neće opet padati, a? Moj kat je na redu za lopatanje, a ja to nikad u životu nisam činila, kad malo razmislim. I mislim da je to prilično neugodno, pa bih ja to izbjegla. Šta se dogodi ako ne lopataš, jel ti onda ostave konjsku glavu ili zmiju ispred vrata, poručicu u sandučiću, prestanu te pozdravljati...?
Nego, recite vi meni, u ponedjeljak neće opet padati, a? Moj kat je na redu za lopatanje, a ja to nikad u životu nisam činila, kad malo razmislim. I mislim da je to prilično neugodno, pa bih ja to izbjegla. Šta se dogodi ako ne lopataš, jel ti onda ostave konjsku glavu ili zmiju ispred vrata, poručicu u sandučiću, prestanu te pozdravljati...?
U zgradama u kojima žive kulturni ljudi, koji drže do sebe, žene bivaju pošteđene te rabote i jaki muški preuzmu na sebe taj dio posla.Zekoslawa » wrote:Jepotepok, Cica Cutura.![]()
![]()
![]()
![]()
Problematično je malo s mobitela napisati, ali tako dobro izgleda s kvačicama.Zekoslawa wrote: Nope. CC.![]()
![]()
ČČ
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
postave nasred parkica ispred zgrade i onda otpocne grudanje sa svih stranaZekoslawa wrote:Jepotepok, Cica Cutura.![]()
![]()
![]()
![]()
al imas srece, nece padat u ponedjeljak...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
Ovo trulo smeće od vremena. DVA DANA JE BILA ZIMA, DVA DANA , DVA JEBENA DANA, CRKNI U MUKAMA PROLJEĆE!

Ček, kažu prava zima traje još samo deset dana, ček jel oni to mene zajebavaju, pa jugo je od jučer i toplo za krepat!

Ček, kažu prava zima traje još samo deset dana, ček jel oni to mene zajebavaju, pa jugo je od jučer i toplo za krepat!
-
visekratni klon
Ja nikakav kaput nisam nosila. Ova gnjilotina samo Euklidu paše da si lufta guzicu. 
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
koja mrtva gnjilotina?visekratni klon wrote:Ja nikakav kaput nisam nosila. Ova gnjilotina samo Euklidu paše da si lufta guzicu.
jucer sam trcao 7km na -2
pluca su mi otpala...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
Da, kod vas će bit bar dva tjedna zime. Ovdje je bilo DVA DANA ZIME.
Dabogda ljeti po kiši jurcali.
-
- Information
-