Okej, zapravo ne radi, kad malo razmislim.
Ne znam je li ta teta za pohvalu, al dobro.
..ima kazetofon? pa valjda onda nesto i vrijedi.Zekoslawa » wrote:Jel tko ovdje udomljavao stare mobitele u Pošti? Ono za lovu, mislim. Ja sam pokušala prije koji mjesec s nekim zbilja starim primjercima i nisu bili na popisu, pa sam ih jednostavno ostavila da ih zbrinu. Sad mi je krepao ovaj donedavni tipkovničar koji je upotrebljiv, pa gledam oće li mi šta dat za njega. Ionako ga negdje valja udomiti, pa bože moj. Radi se o ovome: https://www.google.hr/search?q=sony+eri ... 24&bih=461
Ima gdje kakav popis tih za koje daju pare?
Valjda radi ako negdje nešto svjetli... iako sumnjam da i oni tako definiraju - radi.Zekoslawa » wrote:A je, je, nađoh. Zadnji na popisu. Dobijem 8 kuna ako radi.![]()
Jupi, ko će da ga vodim na kafu?
Nije me istjerala da ponovno čekam u redu.Ne znam je li ta teta za pohvalu, al dobro.
Odi zalij peti kamen slijeva u bašti i ako pas zalaje u ponoć o prvom uštapu, e onda moraš podnit prijavu, haug.Zekoslawa » wrote:Dobar dan, teta. ;vadi ciglicu umotanu u bijeli papir:
Biste li bili tako dobri da mi kažete šta imam činit za prijavu poreza, jel ja to moram ili isplati li mi se i tako to sve. Ne, nemam gugleta.
Jasta negostaZekoslawa wrote:Ma imaš ti pravo, da sam ja njima dužna, to bi bilo dovoljno jasno..
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest