..jebiga, tuka i tukci su pravu. ai majti je u pravu.

stop ne znaci da mora propustit trokut. stop znaci da moras stat,a trokut znaci da moras propustit stop ako ima prednost.
kad sam polagao vozacki, to tako nije bilo. tj bilo je nesto, ali svasta..
ima ona uzbrdica kad se ide na gripe, ono gdje se mora proc ispod one kuce, podvoznjacka neka jednosmjerna ulicica i onda skrenes na desno, pa aj moja, uzbrdo i onda klaj, klaj odas i nakon sto metara, dvjesto ima jedna ulicica koja dolazi sa desne strane, od strane skole i ne zavrsava nigdje, slijepa ulica.
i, kaze meni instruktor.. vidis, polagat ces u fici i bit ce pun fico i ti sad sad na ovoj uzbrdici imas ovu ulicu s desna, a ne vidi se bas dobro jel ima auta, jel dolazi auto i moras stat. a ne moras stat jer ti imas prednost, jer je ta druga ulica slijepa i ima znak stop, ali ti ga ne vidis i ne znas da je slijepa ulica i ne znas da ima stop i onda moras stat, tj ne moras, ali moras, a kako ce fico bit pun, a stajes na ovoj strmoj uzbrdici, tesko ces opet krenut i komisija ce te bacit. komisija ce te bacit i ako ne stanes. komisija ce te bacit ako stanes. komisija ce te bacit i ako ne uspijes krenut.
i, sta cu onda, pitam ja...
a nista, kaze on.. necemo ic na ispitu tom ulicom.