Viktor Ivančić: Milanović izdašno plaća Gotovininu lojalnost
Eto, ni Gotovina neće pjevati za HSP kao ni Tonson
SDP=HDZ
adz
Ako ikad sretnem tog idiota, razbiću mu pičku.
Ne znam tocno sto zamjeras dezulovicu, a nije me ni briga, jer mu niposto ne zelim bit advokat, ali rec da je on vise ucinio za ustase od mesica, racana i sad zokija (kronoloski) mi je u najmanju ruku munjenojudolino » wrote: Ako ikad sretnem tog idiota, razbiću mu pičku.
Jebo ja njegov intelektualizam, prava je istina da se ne može više ničim iskupit za to što je učinio.
Majmun je više napravio za ustaštvo od gomile ustašoljuba, prokleti peder...
glavno da ti imas djapicev potpis..miky0 » wrote:
Ne znam tocno sto zamjeras dezulovicu, a nije me ni briga, jer mu niposto ne zelim bit advokat, ali rec da je on vise ucinio za ustase od mesica, racana i sad zokija (kronoloski) mi je u najmanju ruku munjeno
Isti kurac. Uopce ne znam koja bi razlika s drzavom bila da je krkan, djapo ili zoki na vlasti
Upravo o tome sam pisao prije nekoliko dana, kako nas strane banke pljačkajumiky0 » wrote:Pocetak kraja
http://www.poslovnipuls.com/2014/02/20/ ... ardi-kuna/
Aha, odosmo u kurac i prije vrimena
Idem vidjeti ima li u emisijama na zahtjev. Jooj što je dobar kad popizdi!..a unda » wrote:..milanovic u dnevniku plus prije par minuta..![]()
e danas mi je trebao ovakav intervju, ako vec ne sef vlade.. nasmijao me.
jadna ona novinarka, ljuta je ka pas. napokon da kod milanovica proradi sinjski gen..
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests