Psihokauč - upomoć!!!!

Blago onom tko rano poludi
Almost Rosey

Post 11 Oct 2011, 00:00

Ma poruka je već odaslana i primljena je, na prvu, dost dobro. Ali i okorjele se šupendare vraćaju svojim Nuklearnim Psihopatima, tako da ne vidim kako mojih nekoliko rečenica mogu srušiti nešto što se uči cijeli život. Rekla sam, no sad šutim i bivam podrživom na zahtjev.

Eks

Post 11 Oct 2011, 00:03

Almost Rosey » wrote:Rekla sam, no sad šutim i bivam podrživom na zahtjev.
I to je ok. Znam da je glupo reći nemoj se gristi, ali ne znam što drugo reći. : slon:
Almost Rosey

Post 11 Oct 2011, 00:05

ex_anais » wrote:
I to je ok. Znam da je glupo reći nemoj se gristi, ali ne znam što drugo reći. : slon:
Ma :grli:
Eks

Post 11 Oct 2011, 00:05

Almost Rosey » wrote: Ma :grli:
:kiss:
Lord Byron

Post 11 Oct 2011, 08:15

Almost Rosey » wrote:Istina, postoji značajna šansa dać'te najebat
Kako se to konkretno "najebe" ako se nekome do koga nam je stalo, jednom kaže svoje mišljenje, bez dociranja i patroniziranja, bez očekivanja da se to vaše mišljenje nužno uvaži - štoviše, uz dopuštanje da ste u krivu?

Što se to tako groznoga može dogoditi?

Pretjeruješ/pretjerujete.
Eks

Post 11 Oct 2011, 09:19

Lord Byron » wrote: Kako se to konkretno "najebe" ako se nekome do koga nam je stalo, jednom kaže svoje mišljenje, bez dociranja i patroniziranja, bez očekivanja da se to vaše mišljenje nužno uvaži - štoviše, uz dopuštanje da ste u krivu?

Što se to tako groznoga može dogoditi?

Pretjeruješ/pretjerujete.
Ako je riječ o psihotičnom dečku manipulatoru njegov cilj je da uvjeri curu da će joj biti bolje bez svih njenih prijateljica, a pogotovo onih koje se drznu petljati u njihovu vezu jer su jamačno onda zavidne kučke. Na to sam mislila pod "najebati". Sad bi se možda moglo postaviti pitanje koliko je onda takva prijateljica prava ili pametna, ali mislim da nije potrebno jer svašta se čovjeku desi.
Almost Rosey

Post 11 Oct 2011, 12:27

ex_anais » wrote:
Ako je riječ o psihotičnom dečku manipulatoru njegov cilj je da uvjeri curu da će joj biti bolje bez svih njenih prijateljica, a pogotovo onih koje se drznu petljati u njihovu vezu jer su jamačno onda zavidne kučke. Na to sam mislila pod "najebati". Sad bi se možda moglo postaviti pitanje koliko je onda takva prijateljica prava ili pametna, ali mislim da nije potrebno jer svašta se čovjeku desi.
Upravo to. Nikad ne znaš kako si osoba u životu može posložiti prioritete. Da, može se onda reći da mi takva osoba koja će me odjebat zbog dečka ni ne zaslužuje, ali najlakše je baciti kamen. To je li ona ili nije glupa ovisi kak se postaviš. Da, meni počesto dođe da je našamaram i pitam što vidi u njemu i što dobiva od njega, al bogzna da ne razmišljaju svi kao ja i da netko može bit sretan na način koji je meni potpuno nezamisliv.
A meni se gubitak prijateljice, pa i one s čijim se životnim izborima ne slažem, prilično dobro uklapa u opis "najebati" ne zna:
Lord Byron

Post 11 Oct 2011, 12:46

Toliko se dobro uklapa da ćeš, uime negubljenja prijateljice, prešutjeti svoje očito neslaganje s onim što (si) radi? U čemu se onda sastoji prijateljstvo, ako je uvjet njegovog održavanja uzajamno češkanje guzice?

Kao i uvijek u ovakvim situacijama, odvođenje stvari u ekstrem može otvoriti oči: samo si zamisli situaciju u kojoj ju on za desetak-petnaest godina "sredi" tako da završi u Draškovićevoj na sastavljanju. Onda bi joj valjda kao prava prijateljica nosila naranče i sudoku?

Moram ponoviti jer mi netko uvijek skoči za vrat s argumentom nemiješanja u tuđe živote: vjerujem da svoje neslaganje treba izgovoriti jednom, i onda zauvijek zašutjeti.
Almost Rosey

Post 11 Oct 2011, 12:52

No dobro, to sam i napravila. Pretjerujem :rolleyes:
Gazda

Post 11 Oct 2011, 13:00

Ja imam jako tužan problem. Molim vas da mi pružite podršku. Naime, Rosey mi neće slat sise na pm, kaže da nisu lijepe* :confused:

*dobro znamo da su sve sise lijepe!
Lord Byron

Post 11 Oct 2011, 13:02

Gazda » wrote:Ja imam jako tužan problem. Molim vas da mi pružite podršku. Naime, Rosey mi neće slat sise na pm, kaže da nisu lijepe* :confused:

To je bar lako. Nek stavi sliku na forum pa ćemo presuditi o njihovoj ljepoti.

Edit: nisu sve sise lijepe. Sve su sise zanimljive, ali postoje (i) ružne sise.
Almost Rosey

Post 11 Oct 2011, 13:14

Gazda » wrote:Ja imam jako tužan problem. Molim vas da mi pružite podršku. Naime, Rosey mi neće slat sise na pm, kaže da nisu lijepe* :confused:

Blatantna laž :kava:
Gazda

Post 11 Oct 2011, 13:25

Almost Rosey » wrote: Blatantna laž :kava:
Pa zašto mi lažeš? :(
kukuriku

Post 11 Oct 2011, 14:44

Lord Byron » wrote:Toliko se dobro uklapa da ćeš, uime negubljenja prijateljice, prešutjeti svoje očito neslaganje s onim što (si) radi? U čemu se onda sastoji prijateljstvo, ako je uvjet njegovog održavanja uzajamno češkanje guzice?

Kao i uvijek u ovakvim situacijama, odvođenje stvari u ekstrem može otvoriti oči: samo si zamisli situaciju u kojoj ju on za desetak-petnaest godina "sredi" tako da završi u Draškovićevoj na sastavljanju. Onda bi joj valjda kao prava prijateljica nosila naranče i sudoku?

Moram ponoviti jer mi netko uvijek skoči za vrat s argumentom nemiješanja u tuđe živote: vjerujem da svoje neslaganje treba izgovoriti jednom, i onda zauvijek zašutjeti.
Apsolutno se slažem.
Što će u opisanom slučaju gotovo 100% dovesti do gubljenja prijateljice.
Znam, bila, vidjela.
S druge strane, ako se ta prijateljica ne zna izboriti (na stranu činjenica da se uopće mora boriti :facepalm: ) za održivost tog prijateljstva, e, jebiga onda, ni nije to bilo neko prijateljstvo.
Nek(v)arljiva.
Eks

Post 11 Oct 2011, 14:59

Lord Byron » wrote:Toliko se dobro uklapa da ćeš, uime negubljenja prijateljice, prešutjeti svoje očito neslaganje s onim što (si) radi? U čemu se onda sastoji prijateljstvo, ako je uvjet njegovog održavanja uzajamno češkanje guzice?

Pa to je i napravila. To sam i ja svojedobno napravila. A ti si rekao "pretjerujete". :D
Naravno da će osoba reći, ali daljnje govorenje može značiti i najebavanje.
aisling

Post 17 Oct 2011, 22:19

ex_anais » wrote:
Možda se još nije snašao pa ne zna biti nevidljiv. :rofl:
Ako je dosad mrzio chat, lako moguće.
Pa eto, onda bi to gledala ko pomoć. Javiš se i osoba brzo nauči kako se sakrit :D
Happy Easter!
Herp
Nikki Gauda

Post 17 Oct 2011, 22:19

aisling » wrote:Zašto je osoba koja mrzi chat uopće dostupna na chatu? :confused:
Da mogu videochatat dok sam recimo na putovanjima. :D

Obični chat ne volim jer su mi se u 90% slučajeva na njega javljale osobe koje su mi drage ali fakat kužiš da ti se jave samo zato kaj im je dosadno i istresu hrpu svojih problema u taj chat i uopće ih ne zanima tvoj odgovor i slično :D pa mi je zato malo dopizdio.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
aisling

Post 17 Oct 2011, 22:20

Do not disturb opcija ne pali? :D
Happy Easter!
Herp
Nikki Gauda

ElliQuinn » wrote: Da, ne bih izdržala a da ga / je ne zajebavam što je na chatu iako ga mrzi iz dna duše.
Nema temelja za zajebavanje jer zna da imam chat, iako smo si razmijenili chatove tek uslijed nedavno nastale prostorne udaljenosti.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Eks

A to ti o sebi pričaš? :D
bliss

Post 17 Oct 2011, 22:22

Herp » wrote:
Obični chat ne volim jer su mi se u 90% slučajeva na njega javljale osobe koje su mi drage ali fakat kužiš da ti se jave samo zato kaj im je dosadno i istresu hrpu svojih problema u taj chat i uopće ih ne zanima tvoj odgovor i slično :D pa mi je zato malo dopizdio.
Baš to. Mene živcira kad se meni netko javi, pita kaj ima i onda nakon mog odgovora šuti jedno 20 minuta i tek onda odgovori. Kaj mi se javljaš ako nećeš pričat?
Herp
Nikki Gauda

Post 17 Oct 2011, 22:22

aisling » wrote: Pa da. Tko ne želi chatat si napravi tako da ne bude dostupan za chat. Ako je osoba dostupna onda ko joj kriv. Da imam što za reć javila bi se.
Nije da ne želim četat. Samo ne želim četati sa svima i uvijek. :D
Imam gmail i gtalk, to volim zbog obavijeti o mailovima. Ne znam mogu li napraviti da sam nedostupna a da mi i dalje stižu te obavijesti. :ne zna:
Herp
Nikki Gauda

Post 17 Oct 2011, 22:23

aisling » wrote:Do not disturb opcija ne pali? :D
Misliš crveno na gmailu? Nope. :D
Eks

Post 17 Oct 2011, 22:23

bliss » wrote:
Baš to. Mene živcira kad se meni netko javi, pita kaj ima i onda nakon mog odgovora šuti jedno 20 minuta i tek onda odgovori. Kaj mi se javljaš ako nećeš pričat?
Kako sam ja na to znala ispaljivati. Osim s najboljim frendom. Tu mi je normalno da šutimo po pola sata i surfamo, kao da smo skupa u boravku i svak radi svoje pa opet pričamo i tako. Ali inače ne volim da me se ostavlja na chatu.
aisling

Post 17 Oct 2011, 22:24

Herp » wrote:
Nije da ne želim četat. Samo ne želim četati sa svima i uvijek. :D
Imam gmail i gtalk, to volim zbog obavijeti o mailovima. Ne znam mogu li napraviti da sam nedostupna a da mi i dalje stižu te obavijesti. :ne zna:
Na gmailu staviš invisible. Sve ti i dalje radi, ti vidiš tko je online, ali oni ne vide tebe :zubo:
Happy Easter!
  • Information