Kriza srednjih godina ili sta?
Od zadnjeg vaganja, a to je bilo prije vise od 2 godine, sam se uprasija 14 kg. Dakle, sportski zivot 0 bodova (prije nesto aktivniji), sta god vidim jestivog bilo slanog-slatkog, trpam, okricem se za lipim damama (to sam i prije radija), sexa tu i tamo (ni blizu ka prije), pizdim o politici i hrvatsko-svijetskim problemima (prije sam o poslovnim)...Ma uglavnom, koji mi je ku.a? 
-
visekratni klon
Konačno da se i neko muško ovdje s nama ispovijeda i kuka, a ne samo ruga i promatra.

Ontopik: Ništa što jedan motor ili ljubavnica ne mogu riješiti.
..ili jedna revolucija.visekratni klon » wrote:Konačno da se i neko muško ovdje s nama ispovijeda i kuka, a ne samo ruga i promatra.![]()
![]()
-
visekratni klon
Znala sam da ćeš se pojaviti u roku keks na temi...a unda » wrote: ..ili jedna revolucija.
True dat.
Šta misliš da bi ga revolucija bolje digla nego ljubavnica?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
visekratni klon » wrote: Ontopik: Ništa što jedan motor ili ljubavnica ne mogu riješiti.
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
E jbga, za ljubavnicu triba i nesto kese imat, a linic sve uzeja, tako da sam uskracenvisekratni klon » wrote:Konačno da se i neko muško ovdje s nama ispovijeda i kuka, a ne samo ruga i promatra.![]()
![]()
-
visekratni klon
I za to ti je Vlada kriva.miky0 » wrote:
E jbga, za ljubavnicu triba i nesto kese imat, a linic sve uzeja, tako da sam uskracen
Pa da kako! Umisto da u svojim najboljim godinama imam koju pozelim, ja se okricem za spizom i kolacima, od kauca do frizidera
-
visekratni klon
Ih, kao da je to samo tako, mnogo ih u tim "najboljim" nema ništa osim žene i frižidera, nisi sam u svojoj muci.miky0 » wrote:
Pa da kako! Umisto da u svojim najboljim godinama imam koju pozelim, ja se okricem za spizom i kolacima, od kauca do frizidera
Dobro je i dok se okrećeš za spizom i kolačima, da ne bi Linić i to srezao.
Ako mi je linic vec uskratija ljubavnicu, sigurno mu nije problem uskratit i kolace i frizideravisekratni klon » wrote:
Ih, kao da je to samo tako, mnogo ih u tim "najboljim" nema ništa osim žene i frižidera, nisi sam u svojoj muci.![]()
Dobro je i dok se okrećeš za spizom i kolačima, da ne bi Linić i to srezao.
A vidi...gle...
Nakon 25 godina braka, pogledao sam jednog dana svoju ženu i rekao:
- Draga, prije 25 godina imali smo jeftin stan, jeftin auto, spavali smo na kauču i gledali mali crno-bijeli TV, ponekad gladni, ali sam išao u krevet sa zgodnom dvadesetpetogodišnjom plavušom. Sada imamo lijepu kuću, 2 velika auta, veliki krevet i plazma TV, prejedam se tri puta na tjedan, a spavam s pedesetogodišnjakinjom. Čini mi se da tu nešto nije u redu.
Moja supruga je razumna žena. Rekla mi je lijepo da ponovo nađem sebi dvadesetpetogodišnju plavušu, a ona će se pobrinuti za to da ponovno živim u jeftinom stanu, vozim jeftin auto, spavam na kauču i da budem gladan.
-
Whereabout
A ono, uglavnom imaš sve što ti treba (obitelj, primanja, ovo ono ili tu i tamomiky0 » wrote:Od zadnjeg vaganja, a to je bilo prije vise od 2 godine, sam se uprasija 14 kg. Dakle, sportski zivot 0 bodova (prije nesto aktivniji), sta god vidim jestivog bilo slanog-slatkog, trpam, okricem se za lipim damama (to sam i prije radija), sexa tu i tamo (ni blizu ka prije), pizdim o politici i hrvatsko-svijetskim problemima (prije sam o poslovnim)...Ma uglavnom, koji mi je ku.a?
.
E miki, nesto se ti puno izvlacis na tog Linica. Ma ne moze bit da je samo on za sve kriv, pa i za to sta ti staris.miky0 » wrote:
E jbga, za ljubavnicu triba i nesto kese imat, a linic sve uzeja, tako da sam uskracen
Uostalom, sta nije jebavanje uvik bilo zabava za sirotinju?
To samo ovaki stari ko muz i ja trebaju trosit pineze za zabavit se.
Meni se ovo sta pises o simptomima cini normalnim.
Pa nes valjda opet u pubertet i bit buntovnik sa i bez razloga?
Bravo za pricukarambol » wrote:
A vidi...gle...![]()
Nakon 25 godina braka, pogledao sam jednog dana svoju ženu i rekao:
- Draga, prije 25 godina imali smo jeftin stan, jeftin auto, spavali smo na kauču i gledali mali crno-bijeli TV, ponekad gladni, ali sam išao u krevet sa zgodnom dvadesetpetogodišnjom plavušom. Sada imamo lijepu kuću, 2 velika auta, veliki krevet i plazma TV, prejedam se tri puta na tjedan, a spavam s pedesetogodišnjakinjom. Čini mi se da tu nešto nije u redu.
Moja supruga je razumna žena. Rekla mi je lijepo da ponovo nađem sebi dvadesetpetogodišnju plavušu, a ona će se pobrinuti za to da ponovno živim u jeftinom stanu, vozim jeftin auto, spavam na kauču i da budem gladan.
Ja sam uzasno lijen za samog sebe. Ja mislim da sam najneodgovorniji lik za samog sebe od ikog na ovom svijetuWhereabout » wrote:
A ono, uglavnom imaš sve što ti treba (obitelj, primanja, ovo ono ili tu i tamo) i sad samo nađi neku formulu da se aktiviraš u smislu kila/povrata strasti u život/nečeg novog. Neki pokupe neke od onih fensi europskih ili američkih dijeta i onda se time bodre i upravljaju sobom. Ti programi koji su organizirani, koliko god zvučali glupi nekad, dobri su jer te potiču da se motiviraš i (polu)obvežeš na nešto pozitivno. Nedavno sam gledala ima neki program mislim da se zove 5+2, dva dana u tjednu ne radiš ono što te muči (recimo prejedaš se), a ostatak vremena radiš što hoćeš. Radiš si i zadatke//izazove koji traju po pola sata i koji ti rješavaju neuralgične točke (možda nešto što je inače loše organizirano, loše pospremljen prostor, odgađane stvari...).
Aj ti reci danasnjim ljbavnicama da se jebu bez pokrica sa straneBara huda » wrote: E miki, nesto se ti puno izvlacis na tog Linica. Ma ne moze bit da je samo on za sve kriv, pa i za to sta ti staris.![]()
Uostalom, sta nije jebavanje uvik bilo zabava za sirotinju?
To samo ovaki stari ko muz i ja trebaju trosit pineze za zabavit se.![]()
Meni se ovo sta pises o simptomima cini normalnim.
Pa nes valjda opet u pubertet i bit buntovnik sa i bez razloga?![]()
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
miky0 » wrote:
Aj ti reci danasnjim ljbavnicama da se jebu bez pokrica sa stranemozda nekad, ali danas nisam bas siguran
Iz tvojih riječi ja čitam da tebi nije problem seks nego ljubav. To je u pravilu najteže samom sebi priznati.
Čim ti spominješ kesu i Linića u istoj rečenici s mogućom ljubavnicom, sebi si uskratio mogućnost zaljubljivanja. Mislim, ne treba crtat, ljubav je ljubav , ne kupuje se ni ne trži. Pa ti fino sebi utvaraš da bi ti neka kesa dobrodošla da kupiš nešto sa strane a u stvari ne bi dobio ništa. Sličan je obrazac s roditeljima koji previše rade pa djeci kupuju stvari kako bi im nadoknadili ljubav i nematerijalne vrijednosti . Ti to sad radiš sam sebi, a u nedostatku kese kako ti to zoveš, dobrodođu slatkiši ... kuiš slatko, slatki grijeh, zabranjeno je slatko i tako to...
To ja vako odoka, samo gledajući u svoju kuću
kurvanjski avatar, a
-
- Information
-